hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen!

Thats it


Grisslehamn




Hello everybody..

Två dagar kvar sen är det skola, back to the reality.. Det ska ju somsagt bli ganska kul.

Ihelgen var vi iväg ett gäng till grisslehamn, bara för att komma ifrån kungsängen lite såhär innan skolan börjar! Det var otroligt mysigt där faktiskt! Vi var vid en jätte fin strand, finare strand än vad det var i grekland.. Haha.. Jätte fin sandstrand var det och saltvattten, det var bara utomlandsvärmen som saknades ;)

Ja nu sitter jag här i soffan vid datan i väntan på maten! Simon är nere och spelar fotboll med boysen sen efter det kommer han hit min lilla plutt!

Nu är det mat! Peace

Grekland 2011


BILDBOMB


nu har min goda parfym kommit!

mamma beställde parfymer igår och då beställde jag också en på samma gång och den har redan kommit!

flora by gucci! mumms
'


Skola om drygt en vecka och det ska bli...

väldigt skönt! Jag gör inget om dagarna och det ska blir skönt att få tillbaka mina rutiner, gå upp i tid o inte sova bort hela dagarna, börja röra på sig och inte vara så lat! Det är det jag ser framemot sen att börja ny skola och träffa nya människor osv, det ska bli kul :) 

Men men, nu ligger jag i sängen och degar, vilket jag har gjort hela dagen eftersom det har regnat och åskat hela dagen, jag kommer ligga här tills jag ska sova, alltså tills imorgon bitti ;) Jag har precis lagt ut videon på när jag sjunger på vår skolavslutnig på youtube, ville lägga ut den bara för jag vill se vad folk tycker, om någon ens kommer se den, men de skulle vara kul.. om det gillas skulle jag kunna tänka mig att lägga ut mer, men musik är ju inget jag vill satsa på direkt, det är kul, men det är mer som en hobby jag ska spela in några låtar i studio och det ska bli ganska kul faktiskt :) 

Men här kan nu få höra, jag tappar bort mig dock.. Men jag har inte den videon som jag sjunger hela låten utan att tappa bort mig, det är sånt som händer ;)

Peace




oj nu var det ett bra tag sen jag bloggade

Jag har ju hunnit varit i grekland och jag och simon har snart fem månader, jag mena sist jag skrev hade vi fyra månader och nu har det snart gått en månad.. Whatever, nu sitter jag och simon i soffan och försöker komma på  någon film vi vill se, men det går inte bra alls!

Vi kom hem ifrån grekland i förrigår, det var en otroligt skön och underbar semester! det var jätte fint där. santorini hette ön vi var på.. jag lägger ut bilderna sen när jagj har fått alla!!!!

Imorgon blir det en sväng ut på sjön, det ska bli otroligt skönt!! så vi blir nog borta tills på söndag! Då ska jag sooola mer o bli brunare!!
Men nu orkar jag inte skriva mer... Vi hörs imorgon!


Peace


RSS 2.0