Lördag!

Udag mår jag bra, det är bara den här jävla hostan som hindrar mig till att göra saker, jag får så otroligt ont i magen när jag hostar, men nu har jag bestämt mig för att gå ner och kolla på simons handbollsmatch och sen ska han och jag åka in till stan och köpa skor till mig! sen vet jag inte om jag träffar min syster lite senare eller något vi får se! Hinner inte skriva mer!

Hörs sen puss!

idag är jag svart och enkel, svarta jeans och svart stickad tröja och svarta boots och svart jacka! hahah tråkig jag är :(

juste!

Jag var ute och gick med Ida, så luktade hon jätte mycket så jag bestämde mig för att leta efter ett fyrklöver för det var tydligen jätte s¨vårt när man var liten kommer jag ihåg, men det var det inte längre märkte jag, hitta ett direkt, får man inte önska sg något då? ;)



5 minuter senare

Torsten har varit ifarten.. Han äter ju allt konstigt måste jag säga...


Fredag wohoo?

Neej inte wohoo för min del, alla är jätte glada för det är fredag.. Men jag är ju typ sjuk fortfarande, eller jag har en väldigt dryg hosta som gör mig spyfärdig och det är så otroligt jobbigt... Så jah gick inte till skolan idag heller, sen hade jag feber i går kväll igen tror jag... Jobbigt! Idag ska jag och älsklingen vara hemma här och äta pizza och ha fredagsmys, vi ska kolla på fotbollen sverige finnland, jag vet inte varför, men det ska bli kul och kolla på den faktiskt :) Jag har någon skruv fel, jag vet..

Jajja, det är ju ett tag kvar till det för klockan är bara 11, nu väntar jag på att mamma ska komma hem med medecin så min hosta går bort annars kommer det sluta med att jag hostar upp hela magen höhö...... Nu sitter jag och kollar på film och dricker te, ska ta och äta lite frukost nu också så hörs vi sen!!

 

39 graders feber, det är anledningen till att jag inte bloggar...

hejsan!

Ja jag har varit sjuk hela helgen faktiskt, eller jag började känna mig seg och så i fredags, då jag var hemma hos malin och åt middag och lite så.. Ville inte följa med någon stans för jag var så trött!! Sen på lördagen var jag inne i stan med engel, vi mötte upp min mamma och åt lunch med henne på åhlens i fridhemsplan! Jag åt sushi, mamma och Engel åt något annat konstigt... Ja sen på kvällen åkte vi till Therese, vi hade tjej kväll, pojkvännen min var på fifakväll hos sin kompis... På väg dit kändee jag mig inte så bra, jag var skit varm och allt.
Sen på vaknade jag 20 över 9 och hade 38,8 och den höjdes med tiden, mitt högsta var 39,2 :( :(
Så nu är det Tisdag jag är fortfarande hemma, har haft feber inatt och imorse höll jag på att svimma! Jag fick riktigt panik för jag har aldrig gjort det förut -.-

Ja så nu ska jag och mamma kolla på film och lite så sden kommer min älskling simon!!

Hörs sen!!




RSS 2.0