NYÅRS OUTFIT

Nu kommer den! Snart kommer gästerna, måste skynda mig!!!

Men här har ni den!




Min sminkning! Är så glad att jag har långa ögonfransar och slipper andvända lösögonfransar!!!!! M*OHAHAH






nyårsafton

 

 

 







upp o hoppa

okej, nu har jag legat i sängen hela dagen, har inte gått upp än. Så nu MÅSTE jag gå upp!!!

HEJ DÅ



nyårs outfit








 

jaaa årets outfit får ni se imorgon!!

 


2010




Kryssning


mys dag med tjoejorna, och en sjukt varm dag kommer jag ihåg att de var



Första båtturen med båten..

Första doppet

Mer båt!


Riga




Jimmy och Lindas brölopp




Halloween


Tjejkväll




Jul



När jag och agge har tråkigt




Översvämning på vår ballkong



Julshowen!

-

Cheryl Cole - fight for this love


nyår om två days

Hallåa!

"SNART ÄR DET NYÅR! YEEES TAGGA TILL!....? "

hur låter det nu för tiden? ja nyår är så jävla överskattat så fattar inte hur folk kan säga samma sak varje år, som den där meningen jag skrev här åvan... fy.. Nej. min nyår blir hyffsad lugn! Ja ska vara hos sanna med några! Det blir trevligt! Det ända jag längtar efter det är få göra sig fin! sätta på sig klackarna och gå ut...... och ramla o dö.. Nej men ja att göra sig fin och äta god mat, mammas gamla vanliga, tre rätters! Förätt är hummer grej, varm rätt oxfile m potatisgratäng och efterrätt någon god grej!! muuums, hoppas jag har fått tillbaka min matlust tills på freda<g.. Har inte haft de på tre dagar nu :( Ja har druckit ett glas fil varje dag. inte mer än så....


Ja och idag, onsdag.. Har jag varit i jakan en snabbis, köpte ett par klackar och en väska! Tog en snabb fika sen åkte vi hem, doch det har varit en lugn kväll!!

whatever! Nu ska jag sova och ska sova jätte länge imorgon! PUSSSSSSS

Dagens klädsel




och en liten ego bild på köpet



September

Hon är såå vacker, och har så bra röst!




Nails

Resultat


Nails

Åh nu ska mammsen äntligen göra naglar på mig...  SKA BLI SÅ SKÖNT!

Men nu blir det fransk manikyr!


såhär såg mina förra naglar ut!



Beställt från JRF.se

Hallå där!

Jag har precis beställt super snygga smycken ifrån JRF.se



God jul!

Ja då var det julafton idag :)
Jag vaknade jätte tidigt idag för pappa skulle komma och hämta mig klockan tio, men nu blev det ändrat... Farfar kommer och hämtar mig om typ 10 minuter..
Mamma gjorde gröt imorse till frukost och angelica fick mandeln såklart...... För jag får aldrig något sånt.. Men nu ska vi hem till pappa eftersom jag ska fira med honom, sen ska vi till Lena pappas tjej och fira jul, vi sover där och sen imorgon ska jag till moster och fira med alla släktingar på maammas sida! Så det ska bli mysigt!

Men nu ska jag fixa det sista sen gå! PUSS

Och ha en riktgit god och mysig jul!





bilder


Mini julafton

Hallå där!

Tänkte bara blogga super snabbt nu för maten är nämligen klar!
Idag har vi en liten mini julafton det är bara jag mamma,micke och angelica.. För jag och angelica ska tll våra pappor imorgon på julafton så nu blir det julmat och sen julklappar och därefter bingolotto! Haha mysgt va?!
Men men, jag skriver lite senare!

Peace! <3


GODMORGON

hallihallå... låt klockan slå? stå? nej jag skojar jag vet inte hur den går!
Men jag är iallafall vaken nu och har varit de en timme.. och jag ska gå till skolan snart för vi ska samlas klockan 7 -.-  Jag siitter här med mitt varma te så jag blir lite varm i kroppen, uuuuh jag fryser, för det finns ingen värme i denna lägenhet känns de som!! Jag är inte nervös det känns skönt.. Vem ska jag skämmas för ? min lilla skola? nej jag tror inte de..
Men men, nu måste jag nog gå om jag ska hinna till sju, eftersom att jag har uggsen på mig så tar det dubbelt så lång tid att gå...

Peace

IDAG FÅR VI JULLOV! cp skönt



Idag har jag min nya skjorta på mig, älskar den :D


.....

imorgon ska jag stå där igen, fy vad jag verkligen inte vill somna idag, vill inte att de ska bli imorgon! BUHU, nervös... men bara lite..




Ny Design

Bara en vanlig enkel design... Min förra var så fuuul och gammal!

Föresten!

Igår hade vi vår första julshow! Och jag är med i den, aaa. Jag sjunger Use somebody med kings of leon... Och det gick sådär igår, jag trodde att jag sjöng fel så jag gjorde största minen HAHA. Fail säger jag bara. PLUS att jag var hes men det blev väl helt ok!
Imorgon har vi den andra, och den sista! då kan jag slapna av, vi får jullov imorgon också.. Vad ska man göra då? ut och äta? bio? ta det lugnt? festa? sova? dö? skoja, jag vet inte.... Men någon ska väl hittas på :)

Hörs sen!

Peace

Jag innan showen! wieee



Igår

upptäckte jag och angelica översvämningen på vår ballkong!


nytt från gina

Hallå där!

Jag kom nyss hem, usch vilket väder.. Det är så kallt! buhu...
Jag har varit i jakan idag med mammsen, hon skulle göra någonting och medans de så gick jag runt och kikade lite i jakan centrum, jag hittade lite på gina faktiskt!
Sen kom mamma och vi fortsatte kolla runt sen åt vi lunch och åkte hem!
Idag var det första gången på cplänge som mamma åkte tåg, hon brukar ju ivanligafall åka bil... Men det var en mysig dag med mammsen idag!





Köpte en till såndär tröja, fast jag har en grå utan text!



Dagens tråkiga klädsel!


Ny kategori

såg att jag hade väldigt mycket bilder nu de här senaste inläggen på de som jag har ritat, därför gjorde jag en ny kategori!

RITAT

Just nu - När jag har tråkigt

Jag ritar när jag har tråkigt.. Plus att jag älskar det!

Den här ritade jag nyss.. Den blev inte så bra, för jag jag inga lincer i nu så jag se jätte dåligt och de gör att jag får damp o då orkar jag inte vara nogrann osv!
Men men jag bjuddar på den!






Här är en annan bild jag ritade iförrigår iväntan på engel!


Svenska hjältar

Jag sitter nu och kollar på svenska hjältar...  Slå på fyran vettja!
Det handlar om människor som har gjort något gått för andra! Ett jätte fint program!



Försökte rita av Angelina Jolie


Lucia - julmys

Nu har jag kommit hem efter en jäääääätte lång dag, eller det känns som den har varit jätte lång. Jag slutade 20 i fyra...
Sen imorse var jag ju i skolan klockan sju för vi hade lucia! Så ja nu sitter jag hemma med mammsen med julmusik och lussebullar! Julmys helt enkelt!
Höres lite senare!

Tipptapp!


3 advent

hallå där!

Idag är det söndag och 3 advent! Så jag, engel och hennes mamma var på en julkonsär på söder, det var jätte kul/mysigt! Sen efter det gick vi ut och åt och det blev thaimat! Sen tog jag och engel en fika, så jag kom hem för några timmar sen... Nu ska jag bara ta det lugnt... Jag och mamma ska kolla på i am legend klockan nio. Mamma vill se den. Ikväll är det bara jag och mamma hemma så det blir en umgås med mamma kväll! MYSIGT!

Imorgon ska jag vara i skolan klockan sju.... Men de är bara för att vi har lucia och jag är med i det. Så jag måste upp cp tidigt imorgon!
Men nu ska jag fixa lite innan filmen!

PEACE


Söndagsbio

Yapp, jag har egenligen ingen lust att blogga just nu, men a tänkte bara skriva en snutt.

 

Andra advent idag, så mysigt tycker jag! Jag har ätit massor med lussebullar!!! HAha , har också var på bio, den här söndagen också men idag såg vi någon piraya film! Den var helt ok, de var 3D också, ännu bättre, i love it!!! så ja nu sitter jag hemma och spelar the sims 3 och äter chips!

 

Peace

 


gammal låt

men vi kollar på snabba cash i skolan och så kom låen, den är ju bara för skön!!!

 

 


plugg och hemmakväll

TJenis!

 

Idag blev de en riktig hemma kväll. Har inte varit ute någoning! Har bara varit hemma och pluggat och gjort ansiktsmask och massor med saker! Mys, så nu ska jag snart sova..

Imorgon har jag prov, de kommer jag klara har pluggat som en gris så jag grejar nog det! Nog om de ska jag till simhallen imorgon och simma med kläder på osv, livräddning osv , jag kommer drunkna! MEn men, sen efter skolan ska jag och min söta Engel till St: Martins gymnasium på öppet hus, de ska völ bli lite intressant o se hur skolan är efersom jag förmodligen ska gå den!

MEn men, jag orkar inte skiva mer för tangentbordet är fucked up!!!!!!!!!!!!1 damp

 

peace

 


RSS 2.0