Efter detta äckliga....

Regniga väder så har jag inget bättre för mig än att kolla runt efter vinterjackor.. sommarn är ju slut nu tycker jag.. Iallafall om det ska vara sånt här  väder...

 

Så jag hitta e nskit snygg, GRRRR

 

Måste bara se vart den kommer ifrån :D

 

Föresten så har jag inte skrivit så mycket nu, men jag kom hem ifrån riga i fredags, och jag kan inte säga mer än att det var underbart. Träffa massor med trevliga människor. Vi åkte båt dit, alltså en kryssnig blev det då dit och sen stanna vi där i 2 nätter sen blev det en kryssnig hem igen, på hem resan träffa vi på ett gäng norskar, JÄRNDÖDA! nej jag skoja, dom var trevliga och roliga att umgås med, haha så ja vi hade världens bästa väder, sjukt varmt, det var fina stränder och äcklig mat, men ah, det var en bra liten resa det! MEn nu ska jag faktiskt ta något att äta sen sätta på en film och soooooooova!

 

Natty


tjabba

Sitter här hemma i kalmarsand och ruttnar.... HAr verkligen skit tråkigt, Men jag bryr mig inte om att det är fredag för det är det ju förfan varje dag.
Men idag har jag och Linda varit inne i stan, och handla lite smått och gott ja sen efter det så åkte jag hem och packade eftersom att jag åker snart, ja på måndag redan! Det blir kryssning till riga sen stannar vi i riga i några dagar sen blir det kryssning tillbaka till stockholm ;) paaaaaaarty!
Mhm, det sägs att det ska bli dåligt väder imorgon? men vissa säger också att det ska bli fint! så ja om det blir fint väder imorgon så blir det gröna udden för min del, nära och bra, jag orkar inte åka någonstans.. I och med att jag inte kommer vara hemma ibålsta imorgon på dagen så orkar jag inte åka till ekilla, naaae så det blir i kungsängen! Nice.
jaha, nu tänkte jag väl sätta på en rulle och sen ska jag nog soooooooooooova (a)
(ÅNGEST)

Puss


skönt med ett kvällsdopp!

tjenixen!
Fy helvete vad varmt det har varit idag, men man ska ju inte klaga kanske.... Eftersom nu är sommarn äntligen här och jag verkligen älskar det!
Jag kom nyss hem efter att ha varit i rättaboda med Cazza,robin,Aaron och lilla söta thindra! Jag åkte hem till kus inen för att hålla cazzandra sällskap tills Robin kom hem för då skulle vi ta oss en promenad till rättaboda. Skönt med motion! jag behöver verkligen det känner jag, kan inte gå upp för en j*vla backe, för så fort jag har kommit upp för den så ligger jag där nere igen för då har jag dött... Nej men det blir väldigt jobbigt.. Men iallfall, nu är jag hemma och jag lever, jag drunkna inte även fast jag inte kan simma! Nu ska jag  äta maten!

KYYYYYYYYYYYYSSSSSS


TJOHEJ





hallå hallå hallå!


Kom precis hem efter att ha varit på gröna udden en sväng, jag doppade mig bara med angelica, mamma och moster med familj var där också..  Men vi gick nästan lika snabbt som vi kom dit.
Så jag har hållt mig till min  ballkong idag, har inte haft någon lust att ligga på stranden idag. Så nu tänkte jag aldelesstrax hoppa in i duschen och sen lite senare ska jag till bro, ska till rättaboda och baaaada lite senare också!

 Igår så fyllde min morfar och kusin år som jag redan har sagt men a, så jag och angelica tog oss en promenad hem till morfar och mormor, och där åt vi massor med gott och firade dom! Sen runt elva på kvällen gick vi den långa vägen hem igen, men vi hade det jätte kul på  vägen hem, vi dansade och sjöng och tiden gick ju väldigt mycket fortare! Jag och angelica alltså.
Men nu ska jag... a jag vene. Men jag orkar inte skriva mer!

Kyss





Och här har vi dagens låt!



Dagens låt


Grattis morfar och kusinvitamin!

HAllå!

Sitter här hemma hos pappa i bålsta och väntar på att mamma och micke ska komma och hämta mig.. Så då passar jag på att skriva ett inlägg..
Vi ska hem till morfar för han fyller 65 så vi ska dit och fika och lite så, men a i går så åkte jag faktiskt hem till pappa, har inte varit här på år och dar, men Linda messa mig och sa att hon skulle hit så då åkte jag också hit, så jag pappa och linda drog ut och åt och hade det trevligt. Sen lite senare åkte jag och Linda iväg till ekilla för vi skulle bada, men inget bad blev det inte nej, det var för kallt...
Jag har inte dirket något intressant att skriva just nu, så jag slutar här!

Kysss



Bild från Mickes födelsedag



Bild från mickes födelsedag



Lilla suppis äter gräs, bilden är tagen idag på min sööööta liilla katt <333

RSS 2.0