christina Aguilera

hej på er. är hemma hos pappa nu.. vi har precis ätit kina mat :D haha jag ska snart bada sen sätta på en rulle. Sitter just nu och lyssnar på christina Aguilera. I like. så som hon såg ut i den här videon, kan man bli snyggare ? :O skulle göra allt för att få hennes hår där alltså.

God middag

Hejsan hoppsan, fredag idag, helg FÖR FAN! :D men ska till pappa hela helgen :( och jag känner inga i bålsta häller så kommer inte ha något att göra.. Jo jag har en granne som är lite retard som jag känner, men hemma är han ju aldrig. jaja jag kom hem för någon timme sen, jag har duschat o fixat lte packat till pappa o så. jag ska äta lite snart. Sen kommer pappa och hämtar mig.  och jag är jävligt sugen på kina mat, så jag ska nog få pappa att åka o köpa det till middag, gött. jaja men nu ska jag fixa det sista.

ciao



DITT JÄVLA SVIN!

dra bara åt helvete. så jävla falsk. Vet du det?


Måndag

hej bloggen!
idag har det faktiskt varit en ganska toppen dag, jag började halv tio o skultade klockan två, för min sista lektion engelska var inställd. skönt! jaja efter skolan idag åkte jag o sanna till jakan, hon skulle köpa något men hon hitta det ej. Därefter åkte jag tillbaka till kungsängen igen då jag träffade oskar, har inte träffat han på 12 år, så det var faktiskt kul att träffa dig, dock var det ju inte så länge, vi gick hem till han. Vi satte oss i solen eller ja jag gjode det för han sprang runt o jaga sin katt måsart? eller vad fan den hette. JAja sen åkte jag till bro och åt middag med min moster o kusiner o allt. Sen åkte jag o mötte min syster så åkte bi hem tillsammans. Jo föresten så träffa jag veronica idag också, det var typ ett halv år sen vi träffades, har saknat dig skit mycket gumman. Men nu har vi bestämt att vi ska ses imorgon, så det blir ju dunder bra! :)
 Men nu ska jag faktiskt snart gå o lägga mig.

Ciaoaoao


gammal bild på oggan, jag smygfottade... och sen var det här den bästa bilden på veronica jag hitta.. sötis

GODKVÄLL...

..bloggen!
Idag är det fredag och har absolut ingenting planerat jag ska kanske träffa vicky ikväll, det var skitlänge sen vi sågs. faktiskt. jaja idag var det den första "riktiga" dagen i skolan EFTER schema alltså. Det var helt okej.. Men jag saknar er gammla nior! skolan är ingening utan er.. JAja men iallafall jag har precis duschat, jag ska snart äta middag med familjen där efter ska jag fixa mig lite sen får man se vad som händer!

ciao


när jag hör den här låten tänker jag bara på en person :)

Kvällens låt









något jag verkligen tycker du ska veta.

Det är nu nästan ett år sedan jag lärde känna dig. Det är fan sjukt hur snabbt tiden går.
Jag kommer liksom ihåg första gången vi träffades kommer till och med ihåg vad vi skrev om på sms samma dag du fick mitt nr, och det var andå typ ett år sen men det känns ändå som igår! och nu är du fan nästan den ändå personen som verkligen sett mitt riktiga jag, eller säger man så? Whatever.. 

du var också den ändå person som jag litade på och gör det fortfarande, jag berättade nästan allt för dig. Du gjorde mig alltid glad, och du fanns alltid där.
 Aja men det jag vill komma fram till är att jag verkligen saknar dig och att du fortfarande betyder sjukt mkt för mig vännen.


gratis sms!

smsa gratis! har pengarna på mobilen tagit slut och du verkligen behöver messa någon nununu , bli då medlem på den här sidan och smsa gratis! man kan även smsa till utlandet. BLI MEDLEM! :)



Skicka gratis SMS här!

det är nu två dagar kvar till skolan börjar..

godkväll!
Idag har det varit en riktig seg dag alltså, jag vakna runt halv ett idag, sover ju bort hela dagarna, åt lite frukost med sanna, fixa mig lite  sen åkte jag till väsby o träffa en vän ja sen därefter så åkte jag till kungsängen igen o var med sanna ett tag. & nu kom jag hem för inte så längesen, ja och imorn får man väl bara ta det lungt efter som vi börjar skolan på onsdag, uuhh. 

Men nu ska jag sätta på en rulle sen ska jag sova, ska upp i tid imorn också. det ska jag!


Nu är jag fixad & klar så..

nu drar jag in till stan! :D


nu är jag helt klar, väntar bara på att tove ska svara för jag ska få tillbaka mitt nitskärp, sen ska jag gå till stationen och möta micke o sanna sen åker vi.
pussar

veo veo!


The voice ikväll!

Godmorgon!  Jag vakna för en stund sen har precis ätit frukost och sanna har precis åkt hem. Jag vakna i morse utav att sanna städa mitt rum haha det var grymt stökigt.. kläder på hela golvet a så när jag vakna var allt borta :) wohoo tack sanna! Jaja det är ju faktiskt ganska fint väder idag ju, ja gemfört med igår då det hagla som fan! jävla piss väder.

Ikväll är det ju the voice så  vi ska väll dra in till staden, men nu på dagen vet jag inte riktigt vad man ska göra, inge stress idag iallfall, det ska vara cool lugnt! så jag ska väll hoppa in i duschen sen ska jag ut o möta tove en snabbis ta en C o prata lite, sen kommer sanna lite senare  så vi ska väll fixa oss o så sen drar vi!

Igår var vi ju också inne i stan men nästan precis när vi kommit till kungsan så börjar det regna sen spö regna sedan börja det HAGLA helt jävla sjukt! ont gjode det också... Sen lugnade det ner sig och det blev lite finare väder till kvällen, så det var ju bra..
Skolan börjar snart också om fyra dagar! shit det här sommarlovet har gått sjukt snabbt alltså. fyfan.
jaja men då ska jag ta o hoppa in i dushen nu då. så skriver jag KANSKE senare..

Ciao



Låten! välkommen till ingenting


fuck it

fan fan FAN! Säger jag bara

Medina sagoland.




Sam-E Vers 1
Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen
och dom spelar våran låt som i spanien
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack - för mig: det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att

REF
En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Alibi - Vers 2
Var ett tag sen vi sågs - har knappt tänkt på't
men för två år sen var det vi
Jag gav dig en låt, skrev en melodi
du grät för att den var fin, du förlät min idioti
vi var en enhet, vi var singular
förenas på en vinterdag - det jag minns finns kvar
inom mig och det brinner svagt
kommer nog alltid vara så för allt jag har
påminner mig om dig och det känns
vill inte sälja sängen men älskling jag skäms
när nån annan ligger i den, det blir så fel
men jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen är det vi mot dom
vi var lyckliga som vin och sång
så jag strosar till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt inombords - vill bara somna om

REF x2
En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Kungsträdgården

Hallå där..
Jag kom precis hem så nu sitter jag här framför datan och har ingenting alls att göra. Idag har jag varit i stan men sanna gurra o några vi var inte där så jätte länge det SPÖ regnade dock.. ung 08 är ju den här veckan vilket jag inte tror är en nyhet. Så ja vi gick ju då dit.. Skit tråkigt! vi var där igår med men då åkte vi ju dit på kvällen, jaja idag var det iallafall för dåligt väder för att vara inne i stan, så vi åkte hem nästan lika snabbt som vi kom dit. Så jag åkte med gurra hem o va där ett litet tag sen tog vi tåget jag åkte hem och han åkte vidare. Så nu sitter jag här.. har skit tråkigt, belly är här hon pluggar med Agge och hon har varit här i tre dagar nu :P ja man har ju inte jätte tråkigt när man är hemma här, hon är ju alltid lagom pratglad, hon kan ju få sina jävla skratt anfall också. ja..



Här har vi ju glada belly

RSS 2.0