Ja och så var det snart nyår!

Snart är det nytt år, 2012! Och det året ska bli ett mycket bra år.. och mitt nyårslöfte är nog att jag SKA börja träna och inte se ut som en flodhäst! Det är väl ett bra nyårslöfte? haha..
Så imorgon tänkte jag åka och handla lite, måste handla en nyårsklänning eller jag ska köpa ett snygg topp och ha en sidenkjol eftersom jag inte har hittat någon snygg klänning :( Men det gör inget! Man får göra det bästa utav situationen!
Jajja, nu ska jag och simon komma på något att göra, men vi vet inte vad... Hmmmm?

Jävla svin

usch och fy, mår så dåligt när jag ser sånt här.. Hur fan kan man misshanla ett litet oskyldigt djur?  En hundvalp? Det är helt sjukt! Han får det utdömda straffet någonsin i sverige och det är 1 år och 3 månader? Skottpengar på svinet?

Skönhetskväll med syster!

Ja, jag har skönhetskväll med min käre syster, hon åker till spanien imorgon så hon vill vara fin till det och jag gör mig fin till nyår? haha.. nej men vi har gjort naglar och ansiktsmasker o så, jätte mysigt har vi haft det! Angelica har färgat håret och jag har trampat i hennes färg så jag är svart under min fot.. KUL.
Ja nu ska vi fortsätta våran kväll med lite film och mys!
Vill ni göra naglar för billigt pris så är det bara att höra av er till mig ;)
Pussssss
j

Jag o simpan för en stund sen!

Snygga vi är ellerhur ;)

Juldagen!

Godkväll! Vad gör alla en sådan kväll som denna?
Själv så har jag och simpa lite "skönhetskväll" Vi har haft lite ansiktmasker och så, bra för huden ;) men simpa tycker att det är bögit.. Vadå är det bara tjejer som ska ha bra hud? ;) haha nej men.. Vi ska kolla på film snart o ha lite mys..
Igår vad det julafton! GOD JUL i efterskott :) hann inte blogga igår något, hade fullt upp så jag gör det nu ist, men jag var iallafall hos mormor och morfar och firade med släkten, det var jätte mysigt, sen åkte jag till simon och där var det "röj" haha men det var kul!
idag är jag trött efter gårdagen och vill BARA ta det lungt, men imorgon ska jag till pappa och julmysa lite eftersom vi inte sågs igår så det ska bli kul, ännu mer paket ;) haha..
Men nu ska jag kika på film!
Puss
Julafton!

Uppesittakväll med familjen

Tjenixen bortglömda bloggen, tänkte på dig nyss och tänkte passa på att skriva några rader så här innan jul! :)
Jag har precis hjälpt mamma lite grann med maten, det blir tacos eftersom vi ska äta julmat och så imorgon, är inte så kul och äta två dagar i rad? Så vi ska äta lite nu, Angelica min kära syster är här också för vi ska spela bingolotto ikväll och ha lite julmys.. Hoppas jag vinner något kul, vilket jag inte kommer göra då, men simon har ju alltid tur så han kommer säkert vinna nått! Vi får se.
Igår var vi inne i mysiga stan en sista gång innan julafton, simon köpte någon julklapp och hans kompisar shoppa på.. Själv så har jag shoppat upp alla mina pengar på julklappar, så jag kunde inte handla något igår, även fast jag ville!! Ja sen på kvällen åt vi middag med simon familj, hans syster och hennes kille kom hem till stockholm igår så de var mys! Nu ska jag itne skriva något mer! Hörs sen kanske..
Puss
Här är en bild för exakt ett år sedan! Har inte lagt in några bilder från idag, få se om jag lägger ut imorgon!
Men jag uppdaterar iallafall imorgon!

Snodde bilder ifrån simon mammas mobil och hitta även dom här bilderna som jag inte har sett!!

Från grekland isommras! Saknar verkligen!

haha, jag hittade en jätte ful hatt och en foppatoffelväska? haha lite anorlunda..





utsikt!



Mys i soffan



3 dagar till jul!

Oj vad tiden går snabbt! Vi hade redan "julavslutning" eller vad man ska kalla det idag :) SÅ mysigt med snö också så perfekt nu till jul, om det håller sig till jul vilket det säkert gör :) Jajja, jag har nästan precis kommit hem från ekhammaskolans julshow, ja den var ju bra, simon spelade hjälpte till dom och spela gitarr och så, han var utklädd till jultomte "rocktomten" Med solglasögon och grejer, skitful med andra ord ;)

I lördags var jag och simon en heldag istan med hans fina familj, vi gick en sväng på Nk, det är såå fint och julmysigt där, jag älskar verkligen julen, sen bowlade vi och åt lite mat! Det var verkligen en bra lördag!

Bild från lägenheten där simons föräldrar var!



Bowlingen, Simons pappa vann... Simon kom sist! mohaha


Fina helen!



Jag och simon



Elin och robban



Fina julgranen på nk :)



Just nu

mys framför brasan och simon ligger i soffan och spelar gitarr! <3


Det är snart jul!

Ja nu börjar det närma sig! Jag längtar så, jul är faktiskt det bästa jag vet, det är så otroligt mysigt med alla julmarknader och julshoping! Mmmm.. Har inte varit på någon julmarknad än dock, men jag ska det i helgen! Jag har inte skrivit så mycket nu den senaste veckan, glömmer liksom bort bloggen, egentligen så fattar jag inte varför jag har kvar den.. Men jag har bloggat sen jag gick i sexan alltså i 4 år så.... haha no life? Men men!

Ihelgen så.. Vad gjorde jag i helgen? I fredags tog jag det lugnt  bara, sen i lördags så var jag och simon först ute och åt med min pappa,syster+pojkvän, farfar och farmor, så det var mys sen träffade jag mina kära vänner Engel och Veronica, så vi umgicks lite var på något fest ute på landet och såå och sen blev det en bakdag i söndags, igår? haha..
lägger ut lite bilder..

Simons mat



Min mat :)



tjejerna :)



Våra smarriga bullar!


Bild från förra söndagen när vi var och julhandlade lite i stinsen! Så mysigt!!

2011-12-09

Så var det äntligen fredag, gud så skönt!
Men jag vet faktiskt än vad jag ska göra idag! Min älskling är och spelar hockey med sina vänner och sen har han match ikväll så ingen simon ikväll inte ! :) Ska äta middag med mammsen och Anders iaf och umgås lite med dom sen får jag se vad som sker! jajja, jag behöver inte göra något speciellt ikväll det är skönt att ta det lugnt på fredag för då är man så trött efter skolan och så! usch..
men imorgon ska jag äta lunch på gc med typ halva min släkt, haha nej men med pappa,syter Linda+pojkvän, farmor,farfar och simon! Det ska bli mysigt!! Träffar aldrig dom.  Så det ska bli kul!
men nu ska jag hoppa in i duschen och så! Pussen

hur ser fredagen ut

Det här var en mysig fredag med min vän engel! Undra hur min fredag blir imorgon? Hoppas på en mysig fredag imorgon också!

1 December


Nu är det äntligen december och snart är det jul :) Så mysigt med julkalendern och allt haha det växer man aldrig ifrån tror jag! Iallafall inte jag..
Jag o Simon ställde klockan på kvart över sju imorse för vi skulle kolla på julkalendern, den är ju inte FÖR barnslig iallafall.. Den verkar helt okej!
Jajja, imorgon är det fredag iallafall och det är otroligt skönt! Har varit så trött på att gå upp så tidigt på morgonen alltså, så nu får jag äntligen sova ut! eller nej det får jag föresten inte, för pappa kommer och hämtar på klockan 10 på lördag morgon för vi ska julhandla, jag har en julklapp kvar och det är till min syster sen är jag klar! Så får jag träffa min käre syster Linda också så det ska bli kul!
Men nu har jag inte så mycket mer att säga tror jag förutom att det är storm ute och det är ett jävla liv på min balkong, kan det vara bordet och stolarna som är påväg någonstans?
Hörs sen!
Här är julklapparna jag har köpt! Visst är jag duktig på att slå in! :D sånna här fina paket vill jag med ha!


RSS 2.0