Hej bloggen!

Idag är det onsdag och det har varit en grymt lång dag! Jag började redan vid åtta imorse och hade två lektioner, sen åkte vi någonstans med klassen som jag sa igår, men klockan tolv åkte vi ifrån kungsängen sen kom vi tillbaka till kungsängen klockan fem. Men det var väl helt okej, politik är iallafall inte något jag kommer jobba med sen, haha.

Ja så jag kom hem nästan nyss, är super trött... Tänkte äta lite, sen bara sätta på en film och ta det lugnt.
Imorgon börjar jag klockan nio, så jhag får lite sovmorgon iallafall och jag slutar kvart i 12, uuuuuuuuuber skönt faktiskt! så det blir en väldigt kort dag imorgon.

Nu ropar mammsen, vi ska laga mat!

puss

Min favorit






Tisdag kväll

God kväll!

Idag är det tisdag, usch... Jag har blivit så skoltrött! Men jag var iallafall i skolan idag, woho.. Det var nästan som vanlligt, men det hände lite saker i skolan så det var ju kul med lite "action" i det hela.. Men men, efter skolan så åkte jag hem till min syster i bro, vi kollade lite på gamla foton och pratade lite och så, sen kom pappa runt 5 och hämtade mig för jag ska sova hos pappsen ikväll! så får jag träffa Linda lite också! wieee.. Jag har previs ätit lite kvällsfika, jag åt yoghurt med myssli och en lax macka, jag älskar lax! mmmh... men nu sitter jag bara här och "chillar" på min "chillstol" medans Linda färgar håret, det ska bli ljusbrunt. Det blir säkert bra!

Men yes, imorgon ska min klass på studiebesök, jippie...... Det ska inte bli så speciellt kul, från klockan ett till fyra. Usch.

Men nu har jag ingenting mer att skriva, så ha det så super bra!







Dålig uppdatering, i know

Yes, Jag har inte skrivit på hela veckan för jag har inte haft någon ork och inte tillgång till dator heller för den delen.
Jag har praktiserat hela veckan, det har faktiskt varit ganska kul, dom som jobbar där är jätte trevliga, så det är ju bra! Jah har skurit 100 sallads huven och paprikor och jag vet inte vad, sen har jag gjort sallader och sandys mackor. Dom e så otroligt goda! Jag börjar nio och slutar två varje dag.

Jag sitter just nu hemma hos pappa, tänkte gå och lägga mig för jag är galet trött! Jag åkte hit direkt efter Praoen.
Imorgon är det fredag också! GRYMT.. Inga planer för morgon dagen, men det kommer. Jag och Linda kommer allt hitta på något!


BILDER






 


ingen rubrik idag tycker jag?

Jag kom precis ut ur duschen, så nu sitter jag här framför datan och lyssnar på hon som sjunger i gårdagens inlägg, det sista alltså. men yes..
jag har varit istan i princip hela dagen, vi åkte runt ett sen kom vi hem runt sju. Jag var där med Linda vi kolla runt lite, jag hitta skor. Sen gick vi och åt någonstans där det fanns sushi och kinamat bufé, skit gott var det! Ja sen åkte vi hem.

Imorgon så är det prao... Jag känner liksom inte det hära "jippie, skit kul" utan det är mer "skönt nu slipper jag skolan iallafall" typ så? Men det funkar, Somsagt så ska jag praoa på Sandys på kungsgatan.. Men det kan ju bli lite roligt iallafall., men jag börjar klockan nio och slutar två.. Linda ska kanske komma in och äta lunch med mig, så det blir ju bra! Men nu orkar jag inte skriva mer.

Puss

Alla <3 dag

på alla hjärtans dag, det är den dagen man verkligen vill ha en pojkvän, eller hur ?

Alla hjärtans dag, det är en dag man ska ägna åt sin pojk/flickvän.

Det är den ända dagen på året som jag verkligen vill ha pojkvän, men bara på alla hjärtans dag och inte någon annan dag ;) haha...



Ha en underbar alla <3 dag alla sötnosar!

så fint!

 


Natti Natti

Nu ska jag sova, hoppas jag vaknar imorgon med ett stort leende på läpparna!

Vila i frid Ängeln




<3 <3



 


DAMP

Vakna på fel sida idag känner jag!

Jag känner att jag är så less på alla människor i hela världen just nu..


Blir så glad när jag ser den här!

 


god eftermiddag!

Nu har jag precis städat mitt rum! fast aa så jätte fint blev det ju inte, men nu har jag iallafall tagit undan alla dessa kläder som alltid liger och skräpar på golvet.. Om inte jag inte hade kläder så kan jag lova att mitt rum hade varit superfint hela tiden.. Idag har jag inte bara gått runt och ätit feta saker och och kollat på film! Jag gick upp runt 10 och då åt jag frukost och sen kollade jag på the ugly truth, Efter det så gick jag ut på en lång promenad med hunden, i en hel timme! sen när jag kom hem hade mamma lagat mat så då åt jag lunch och nu sitter jag här i mitt nystädade rum! :)

Jag har precis planerat morgon dagen med min käre syster, vi ska åka in till stan runt två och boka biljetter till "farsan" filmen, för man kunde inte reservera, så vi hoppas på att det finns platser kvar! oj vad glad jag skulle bli då, för jag vill verkligen se den! klockan 20:50... Håll tummarna? Efter bion ska åker vi hem till bålsta och sover, lördagen är icke planerad, det blir nog en lugn helg!

Nu ska jag hitta på någon att göra!

Puss


Natti Natti

Nu ska jag sova, för jag är galet trött!

Kyss


Michelle undrar

Hur mycket man går upp i vikt när man är sjuk?
Faktum är att det ända man gör när man är sjuk det är just att äta.. Jag går och "små" äter i princip hela tiden.. Jag skippar lunchen och äter små saker när jag börjar bli hungrig.. tex mackor och och sånt.. Vilket man inte ska göra.

Är jag solo om det eller? det är min fråga...



Så jävla sant

Alla säger att kärlek gör ont, det är inte sant. Ensamhet gör ont. Att bli lämnad gör ont. Och att förlora någon gör ont. Alla blandar ihop det där med kärlek, men i verkligheten är kärlek det enda i världen som  täcker all den där smärtan och får oss att må underbart igen.


I'm so sorry


Vinterskoj!

Jag och min syster har precis varit ute på en promenad.. Hon tog lite kort på mig också, haha..



frukost

Äntligen så kom mamma hem, jag vill ju ha frukost! så nu har jag precis värmt nyponsoppan.. men sånna hära grejer i , jag vet inte vad det heter? Men det är något man ska ha i, och det är grymt gott, iallafall när man är sjuk.. TESTA!


ciwi min älsklings frukt, ska jag äta nu :)

 

Jag är ju så bra på att fota också? eller hur? nej men lite iallafall


. . .

 

 

 


godmorgon!

Ledig idag från skolan.. Gud vad skönt! Hade jag inte varit det så hade jag slutat tjugo i fyra idag, för det gör jag varje onsdag! Så det är jätte skönt, men jag har blivit sjuk också, skit jobbigt.. Det kommer när man minst anar det..Så jag ska nog inte till skolan imorgonm måste vila så jag blir frisk till helgen..
Jag ska till pappa i helgen, och på fredag ska jag på bio med min syster,C & V.

I lördags åkte jag iväg på kryssning,  resan vart helt okej, det var kul faktsikt..
MAmma och dom tog taxi till söder för dom skulle ta ett glas vin innan vi skulle till båten, så jag och Linda åkte kommunalt, sen tog vi taxi ifrån medis istället, till båten.. När vi kom till båten så gick vi upp till hytten snabbt och fixa oss lite sen gick vi ner och åt, maten var god sen satt vi där ett tag. Vi gick upp till hytten och var där ett tag sen efter det blev det party.

Så kryssningen vart väl lyckat om man säger så.

Snart kommer mamma hem för hon är och handlar lantschips och nyponsoppa till mig, åh det är så gott! Jag äter alltid nyponsoppa när jag är sjuk (a)


Taggad för kryssning?

Svar JA!

nu är jag och Linda klara, vi väntar på taxin, för mamma är hos AM och fixar sig där, så vi tar en taxi till söder för dom ska sätta sig och ta ett glas vin innan, sen så åker vi till båten, wiie.. Den åker klockan sex, och sen typ halv sju ska vi äta mat, sen blir det party!

Ni får ha en dunder bra kväll, för det kommer jag att ha!

PUSS


Kvällen låt, bortsätt från fredagsmys låten!


Nu är det dags för.....

Fredagsmys!!!! <3




Hemmakväll "bror"

Japp då sitter jag här och cpar mig med Linda, hon kom hit med massor med chips och godis, mmmmh... Så vi ska bara kolla på film och lite så..

Idag så sluta jag klockan ett, efter eget schema dårå, jätte skönt! så jag kom hem och tog det lugnt, jag var lite med mamma, sen duscha jag och lite så, sen lite senare kom oskar förbi mig för han skulle ändå upp till en kompis i närheten, så vi prata lite och sådär, sen gick han och efter det mötte jag upp Lindabinda och ja nu sitter vi här.. SÅ TAGGADE FÖR KRYSSNINGEN IMORN ;) nej men... det ska bli kul faktiskt.. Men nu ska vi sätta på en rullebulle!

Pussen!



Mohaha, jag smyg fotade oskar i sommras. Vad busig jag är, nu lägger jag ut den också ;)

Amarican pie

Så nu har jag duscht och allt, nu ligger jag i sängen och ska snart kolla på amarican pie!

Så godnatten säger jag nu då!





Home

Nu har jag kommit hem efter att ha varit hos farfar med systeryster..
Det var jätte god mat! Först fick vi toast skagen men det var lax på också, skit gott sen efter det så fick vi potatis grej med kött och sen sallad till det, det var super gott. Sen solade jag och linda, vi hade helt glömt bort att han hade solarium för vi har inte varit där på jätte länge så vi kollade runt och så sen så hitta vi det och mina ögon vart till hjärtan, vi solade i tjugo minuter var och efter det var det efterrätt -.-.. Det var så mycket som stog på bordet då men det är ju lingon veckan för mig så oj vad glad jag blev när jag såg alla goda saker, för jag var så super sugen också! Sen sprack jag och då åkte vi hem.. nej men vi kollade på gamla bilder och så sen skjussa farfar hem oss..

Och nu är jag hemma, tänkte duscha av kroppen bara sen ska jag kolla på amarican pie :D

pussen


bilder från fottona vi kolla på idag, inga bra bilder, jätte suddiga.

jag och elvis i norrland... Snyggve






Jag och linda skulle åka från bålsta till kungsängen för vi skulle på middag, och det var första gången hon körde vår moppe, hahaha, men de va bra.



Bilder från idag.




Här ser ni hur kort jag är....



Mina sockor är rosa och det var solariet också :D höhöhö

Middag med farfar

Nu har jag precis duschat och fixat miog lite smått, eller jag har satte på mig kläder och så, jag ska inte sminka mig, jag ska bara äta middag liksom..  Farfar och syster Linda kommer och hämtar mig när som helst, så ska vi åka hem till farfar för han bjuder ju på middag, undra vad som står på menyn.. hmm.
Sen efter det ska jag åka hem igen, och bara kolla på film, har laddat ner massor för att kolla på film är det ända jag gör nu för tiden, verkar det som. Inge liv.

Men nu åker mössan och halsduken på för det är jätte kallt ute! ucsh

höres senare!

Kyss

RSS 2.0