LÅTEN


Onsdagen

godmorgon.
Sitter fortfarande hemma hos kusinerna ska åka hem ikväll, och sen ska jag tillbaka hit imorgon och vara här under helgen.
Igår så var jag med gustav hela dagen, Jag tog tåget i från bro sen gick jag ända till kalmarsand och det tog typ 25 minuter och han skulle cykla o möta mig men jag han komma fram innan han ens hade kommit hem ifrån. så vi var hos han ett tag kollade på film sen försvann han ur rummet sen kom han tillbaka o sa att vi skulle åka till bro :s. så vi var ibro hela dagen typ. sen åkte jag hem till kusinerna igen och åt mat sedan åkte jag hem och hämta kläder och åkte tillbaka igen. det var går dagen det. och idag vet jag  inte vad jag ska göra. få se.

Onsdag

Hej där.
klockan är tio i 11 och jag vakna precis. Fan vad tidigt!
Igår så var jag med oskar hela dagen vi kolla på film och lite så, sen på kvällen åkte jag till bro till mina kusiner och jag är fortfarande kvar här :P Idag så ska jag åka till bålsta och träffa en kompis, om han nu inte sover bort hela dagen. Annars Får jag väl vara kvar här med mina käre kusiner om inte åka och göra cazza sällskap med lilla Aaron också :D jaja vi får se vad som händer, men förmodligen blir det väl att åka till bålsta. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag äta lite frukost o där efter ska jag ringa o väcka tönten.

Ciaoo

MORGAN PÅLSSON

han är ju så körd? haha sitter faktiskt och kollar på filmen nu, tredje dagen irad nu.. kollar alltid på den när jag har tråkigt. haha så jävla skön.

 

går dagens bilder




Låten jag letat efter i 18 års tid.


:@

svinsvinsvinsvinsvin

16:12

Hej på er..
Nu ska jag aldeles strax gå ner till centrum där jag ska möta min syster och hennes pojkvän där efter ska vi gå till alexandra och käka med mamma och angelicas pappa och sen vet jag inte vilka fler.. jag vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll ska nog bara ta det lungt faktiskt. Super bra!

Ciao

GOD MORGON

Hej!
Idag vakna jag ganska sent? ovanligt faktiskt, jag vaknade halv två, det blir senare för varje dag som kommer. Jaja men iallafall, Idag fyller min syster år, så grattis till dig! 18 år ju. nice. så hon kommer hem om ett tag sen senare ska vi ut och äta, sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Får väl ta och hitta på något. Men vad?  japp det är ju frågan.

pussar

00:45

Jag är hemma helt jävla SOLO.. Min mamma är i stan om inte hon är på väg hem. Vilket jag inte tror. det börjar bli ruttet tråkigt att vara hemma själv, har ingen att prata med, kanske ska ta och ringa någon eller be någon möta mig på en cigg? eller bara ta det lungt kanske sova.... eller jag har ju min katt men den är ju allmänt dum i huvet, och jag förstår ju inte vad han säger, jaja mitt godis jag köpte idag är snatt slut också, fan då.. Alltså jag tänkte nyss på en grej när man är hemma själv, då är man hela tiden tyst alltså man säger ingenting, om man inte typ går runt och sjunger som jag brukar göra eller prata i tele.. helt jävla tyst är man! eller om man inte har något fel i huvet och typ pratar med sig själv, ja typ som min pappa. ehe.. Fast jag kände mig ifs som han idag när jag var hemma hos en kompis, jag satt och prata förfullt sen efter ett tag så " ehm vem pratar du med?  dig själv eller?" och då undrar man ju vad fan hans problem är, det är ju bara jag och han inne i rummet ändå frågar han vem jag pratar med, hhuum idiot! :P

CIAO

Tralala


Åh polly vad gott, åh polly vad gott, åh polly vad gott....



jag är sugen på chocklad!

Boysboysboys

hej på er.
Min dag har väll varit sådär, har inte gjort så mkt.. har varit med j en liten stund sen nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll, ska kanske åka till bro eller om jag träffar låla. Nej jag vet inte alls vad som händer. Nu ska jag iallafall ta en snabb dusch sen ska jag ta och fixa mig lite.
ciaoaoaoao





Nu drar jag in till stan!


Jag älskar dig

Jag vill bara att du ska veta att jag har aldrig gråtit så här mycket för din skull, jag vill verkligen att du ska må bra, Det känns som att jag aldrig kommer kunna sluta gråta speciellt inte när jag för fem minuter sen såg hela min familj gråta. Vill att det ska bli som vanligt igen, att du ska kunna komma hem utan att bli iväg skickad fem minuter senare, jag kommer alltid finnas här för dig. jag älskar verkligen dig Angelica. Världens bästa Stora syster.




Angelica <3 Michelle

God kväll!

hallå där!
Min dag har väll varit sådär, Jag har tagit det kanska så lungt idag. Jag tog kvart i 4 bussen till J så jag var med han nån timma, där efter tog vi båda bussen till Kungsängen station för han skulle iväg och jag skulle träffa Sanna för hon kom hem idag, men hon åker imorn igen typ till Dalarna så jag var med henne nästan fram tills nu, jag kom nästan precis innan för dörren och jag ska snart sätta mig och kolla på en film med mamma, lite mys kväll så här innan jag åker. Ja och jag saknar min käre syster också har inte träffat henne på femton miljoner år. Jaja men jag ska duscha snabbt sen kolla på film. Men ha det så toppen bra !

Puss Michan


= jag har tråkigt




LITE FRÅGOR OCH SVAR:

Vad heter du? - Michelle
I mellannamn? - maria lili
Vart bor du? - bålsta/kungsängen
Trivs du där? - aa bara i kungs.
Brukar du läsa horoskop? - japp
Har du körkort? - nej
Vad spenderar du dina pengar på? - kläder,smink & lite smått o gott
Brukar du bli för full? - Nej
Antal kuddar i sängen? - 3
Kan du baka bullar? - kan jag få recept?
Bläck eller blyerts? - bläck
Mc donald's eller burger king? - jag kör max
Är du allergisk mot något? - nej
Äger du ett busskort? - ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - grön
Hur ser du ut idag? - inget att se
Nästa mål i ditt liv? -  -
Vad såg du senast på tv? - kommer inte ihåg
Hur svarar du i mobilen? - hallå
Vem ringde dig senast? - pappa
Vad sa den som ringde? -  han hade damp
Antal timmar sömn inatt? - 10 timmar drygt
Sov du ensam? -  a tyvärr

SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: jag
Såg dig gråta: Låla
Fick dig att gråta: "A"
Du gick på bio med: Låla
Du gick på stan med: "M"
Skällde på dig: pappa
Skickade ett e-mail till dig: kollar aldrig mailen


HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja
Bråkat med ditt husdjur? - jaa min katt är ju inte så fullt normal
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - nej
Tagit droger? - nej
Vad är du mest rädd för? - 
Vilka kläder sover du i? -  Trosor
Vart vill du gifta dig? - på en strand
Vad hatar du verkligen? - ingenaning
Har du varit kär? - japp
Kör du bil? - nej
Har du ett jobb? - Nej
Gillar du att ha folk omkring dig? - oftast 


STUFF

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - ja tyvärr
Är du ensam nu? yes
Vill du gifta dig? arå
Vill du ha barn? absolut


DE SENASTE 4 DAGARNA

Gråtit? - ja
Köpt någonting? - a
Varit sjuk? - nej
Sjungit? - jag sjunger hela tiden 
Sagt "jag älskar dig" i verkligheten? - nej
Velat säga till några att du älskar dem? Nej
Träffat nån ny person? det har jag nog
Saknat någon? ja
Kramat någon?ja
Kysst någon?  ja
Haft sex med någon? ja


SENASTE

Låt du hörde: I need you tonight
Sak du stal: inget

Senaste människa du slog: jadu?
Senaste bussresan: Det var ifrån brunna


FÖRSTA
Första bästa kompis: Veronica
Första jobb: -
Första inhandlade skiva: -
Första piercing/tatuering: läppen




GOD MORGON

 jag vaknade nog på  "fel sida" idag. Redan när jag öppna upp ögonen kände jag att jag var irriterad utan att egentligen veta varför. Allt kändes bara fel. Och imorn åker jag det ska bli skönt men ändå inte. Jaja jag har fortfarande inga planer för idag inte ska bara ta det lungt tror jag fast ja kommer inte att orka, att bara sitta inne helt själv utan nån. På ett sätt så vill jag bara göra något kul eftersom jag ska sitta o ruttna i norrland en vecka men igentiligen ska jag bara ta det lungt eftersom jag ska upp sex halv sju imorn. SKit samma.
Jag har iaf precis ätit frukost och jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och där efter ska jag sova ett litet tag eller bara sätta på en film. Jag har nog inte så mkt mer att säga än att ni ska ha en super bra dag!


Ciao



-


22:46

hej bloggen!

Här sitter jag, bara jag, helt själv i mitt rum det finns ingenting alls att göra så därför bestämde jag mig för att bara ta det lite lungt. Jag har tänt lite ljus i mitt rum, jätte mysigt faktiskt! jag ska alldeles strax sätta på en film. jag kan verkligen inte gå och lägga mig tidigt längre jag somnar alltid runt tre. Aa och min dag, den har varit sämst har inte gjort ett jävla skit jo jag har träffat Tove i fem minuter på en cigg men inget mer jag har packat det sista. jag fick också ta en liten promenad till centrum eller igentiligen skulle jag till bussen för att åka till en kompis men 7 minuter innan bussen gick då jag nästan var vid stationen fick jag reda på att muppen skulle iväg, och då fick jag gå den långa vägen hem igen. Jag fick alltså 20 minuters promenad idag! jippie. Jag hatar dig nu. Jaja imorn är det måndag inga planer för imorn häller den blir väll lika värdelös som idag antar jag, jag ruttnar snart. Har fan haft ångest i en vecka för jag ska till norrland, men vafan nu bryr jag mig inte längre det ska bli skönt att åka iväg det händer ändå aldrig någonting här i kungsängen "Landet". Det ska dessutom bli skönt och slippa alla idoter också.. huuh. jaja, hur som helst pappa kommer och hämtar mig kl 07:00 på tisdag morgon, ska sätta mig i en bil med en cp unge 156 mil, bra start! Nej inte alls.

Pöss Michan


Norrland snart...

god morgon!
Idag är det söndag och det är nu två dagar kvar tills jag åker till uuber tråkiga norrland, uhh jag vill inte dit. Jag ska åka dit med min pappa hans tjej Lena och hennes son Elvis och vi ska vara där en hel vecka alltså vårat sommarställe är där. Direkt efter norrland ska vi åka på kryssning alltså vi som ska till norrland plus min syster och hennes pojkvän a sen ska ju Elvis bror följa med också.. Jaja men nu ska jag hoppa in i dushen sen får jag se vad som händer.

Ciao!


01:12

Jag fick nästan alldeles precis ett sms av låla där det stog " tror du att du kan sova hos mig inatt?" alltså hon och och jag vi bor ju grannar. ja så jag bad henne komma ut på en cigg, hon bjöd. så hon kom ut och sen sluta det med att hon sov hos mig ist, så nu sitter jag här med glasögorna på och låla ligger i sängen för nu ska vi sova och upp tidigt imorn, för imorn ska vi till kista och handla kläder, därefter ska jagt träffa J. Men nu jävlar ska jag sova!

GODNATT


Godkväll!

Ja.. Jag kom nyss hem och jag orkar inte skriva.. Idag har jag typ jobbat från kl 07:00 till 15:00, och jag ör helt slut, när jag jobbat eller ah jag målade så körde pappa hem mig och sen så fick ´jag mina pengar, när jag kom hem duschade jag för jag hade målarfärg på hela mig i ansikter,håret ja typ överallt. och så..där efter åkte jag till brunna och träffa jompa och Alex. Ja sen åkte jag tillbaka hem och nu sitter jag här och gör ingenting alls. Ska ta en kall ducsh nu för jag är sjukt varm! Imorn ska det regna har jag hört? tråkigt, jag vill ju sola och bli brun juuuu!

ciao

<3


Godmorgon!

hej på er.
det är sjukt vad det är varmt, det har varit fint väder hela veckan och jag har solat hela veckan. Jag har blivit lite brun iaf. Jaja igår iallafall åkte jag,Låla och emelie till lillsjön för att bada o sola, det var kanske inte lika varmt igår som det var i måndags för då var det ju sjuukt varmt alltså.. så vi satt där ett tag vet inte riktigt hur länge men sen så kom emma också. Vi bada och det var inte så jätte kallt..
 Sen åkte jag och låla hem och åt maaaat.. där efter gick hon hem till sig och duscha o så.. och jag gick o tog en cigg med oskar vi prata lite och så. efter det gick jag hem och duscha fixa mig för senare träffade jag tove vi åkte till brunna och träffa jompa och någon annan så där var vi från klockan halv tio till halv 12. 
Men men nu ska jag gå till tove, vi ska ta en morgon cigg sen ska vi nog fixa dricka till senare.
puss på er


RSS 2.0