Jack & Dexter

Hej!

Idag vaknade jag och Simon tidigt minsann. Strålande sol, härligt varmt. Så att åka och bada/sola på lillsjön var självklart. Henrik hakade på oss.

I skrivandets stund sitter jag, Simon och Angelica och spelar ett spel som jag och Angelica spelade när vi var mindre. Har tjatat om att köpa det ett bra tag så i förregår köpte jag och Simon äntligen det. Skit kul!

Nu blir det grillat!

Ciao




Kvällens låt!


Värmen har kommit tillbaka..

men försvinner nog snart..

haha nej! Men vilket underbart väder det har varit idag, hur varmt som helst!!! Vi har varit hos mormor och morfar och myst! Robin och cazza kom över också med barnen! Jätte mysigt var det. Jag har solat hela dagen trots att jag är sjuk! Vilken osis va, när det fina vädret har kommit tillbaka, jäkla otur man hade över midsommar när det regnade lite, men det blev iof finare till kvällen! Jag hade ändå en super mysig midsommar med min älskling på hans farmor och farfars landställe! Vi åkte dit i torsdags, eller a förra torsdagen då! Sen åkte vi hem på lördagen dagen efter midsommar för det blev så dåligt väder! 

Jaa, och imorgon ska jag och simon åka till moster och hälsa på, o jobba lite på brännan och bada i poolen! skönt va :) Saknar mina älsklings famila!!!

Aja, nu ska jag börja avrunda lite här.. Föresten så kommer jag sakna min Sanna som åker till Malta om några timmar och är borta i tre veckor :( Nu ska jag bädda ner mig med älsklingen och dricka te o kika på film..

Ciao


Hos mormor o morfar



Midsommar



SOMMARLOV

Det är så undebart skönt med sommarlov nu!!! Även fast det inte händer så mycket då men... Jag har nästan sovit bort hela dagarna, vaknar runt 1, det är sent för mig iallafall! Jag och simon brukar vakna 10-11 annars, men nu jobbar juv han den jävlens så det är ingen som väcker mig :(

Igår var jag inne i stan med Angelica, vi köpte lite kläder sen tog vi en fika, sen lite senare kom min älskling in till stan! Sen åkte vi hem till honom och hade myskväll för vi hade tre månader igår!

Hmm men nu sitter jag bara hemma och gör ingenting, ska städa mitt rum alldelesstrax och lite så! Sen ska jag spela guitar hero, måste träna.. SKA BLI BÄTTRE ÄN SIMON!!!!!

Hörs sen!

Puss

Lite bilder från de här sista dagarna!!


Hejsan hoppsan

Det var ett tag sen jag skrev nu! Har inte haft tid att blogga och ffaktiskt ingen lust heller.. Men men, tänkte göra ett inlägg nu iallafall!
Men inte så långt, tiden har gått fort vi har haft skolbal, sommarshow och vi har redan skolavslutning imorgon?! Det ska bli så otroligt skönt att sluta i denna skola!

Så, ja nu ska jag snart åka iväg med min syster och köpa skor till imorgon och så! Sen ska vi bara umgås lite, vi gör ju inte det så ofta längre!!! :)

Men jag lägger ut lite bilder nu, för jag orkar inte skriva så mkt.

Balen





Sommarshow

Snodde lite bilder av en tjej i min klass som fotade..

Simon och Lukas



Jag


Sådärja!

Vi hörs sen!

RSS 2.0