Fredag!

Weeehoo!!

Idag är det fredag, så otroligt skönt! Fast det blir en lugn kväll för min del och simons, mohaha.. Nej men jag känner mig lite hängig har huvudvärk och så, jag gick hem ifrån skolan idag så jag har pluggat lite saker som jag ligger efter med!! Så du är det bara en halv uppsats kvar som jag ska göra, sen ligger jag inte efter någe mer! Skit skönt :) Ja sen nu har jag legat ute och solat!! Man får färg ganska snabbt faktiskt!! Fast nu har jag iof inte blivit så jätte brun, men jag är på en god väg!! Vänta bara.. Jag tävlar med simon, vem som blir brunast i sommar.. Det blir ju jag såklart.. mohaha

Imrogn är det ju valborg också! Den mysigaste dagen på året, då vi faktiskt firar att våren har kommit! Jag ska vara med älsklingen och lite vänner! vi ska gå ner till brasan och kika och lite så! AWESOMEEEEE :D
Hörs lite senare!


Sista dagen!

Usch vilken ångest, det är sista dagen på lovet idag :( Imorgon ska jag upp klockan sju för att gå till skolan!! Uschaa..

Ja, vad har jag gjort nu det sista dagarna? Inte så mycket, jag har varit ute väldigt mycket, som igår var jag och simon och shoppade lite, sen på kvällen var vi ett gäng nere på udden och spelade kubb och lite så! I söndags träffade jag farfar och Linda, vi "firade" påsk, jag fick massor med pengar i påsk pressent de här året!! Hela 2000kr ;) Inte dåligt för att vara påsk..
Vi åt iallafall lite smörgåstårta och sen åkte jag och Linda o solade solarium och lite så :) sen blev det en lugn kväll!

Idag är jag hundvakt till mormor och morfars hundar, så jag kan inte riktigt göra någonting... Jag ska laga lite mat nu snart och sen ska jag slå på en rulle!
Simon gick för kanske en timme sedan och jag saknar han redan!! Bläää att de ska vara så! My love...

Jaja, orkar inte skriva så mycket mer nu!

PEACE

Min tiger!!! Babbiiiisss


Lilla suppe, utan ansikte, haha..  Den andra katten hos pappa :)

Babbis


Det var inte en liten smörgåstårta farfar hade med sig...

Converse!

Jag och simon var iväg och köpte billiga converse idag på coopan, bara 400kr :D jätte fina färger fanns det!
Simon köpte gula och jag köpte lila,grå, beige? :S

Idag i bilder!



Det har varit en solig och väldigt varm dag, vi har ätit god middag, och nuu................

Har simon somnat..



Today



Lite smått o gott!!

Mina älsklingar!


Jag och angelica på gröna udden!

Torsdag!

Hejsan torsdagen! Nu är jag vaken, idag ska vi äta påsklunch hos mormor och morfar, det ska bli myys! Fint väder är det också!!! :D Nu ska vi göra oss i ordning för vi ska åka ganska snart!!!

Hörs sen!

Peace

Onsdag!

Hejsan hoppsan!

Idag är det onsdag, det är fint väder, jag sitter hos simon, henrik har varit här en stund tidigare idag och vi hittade en död pippi, så simon och henrik begravde den :( sen har vi inte gjort ett piss. Men det är inget jag lider av, vilket simon gör... HAHA
Ja, ikväll ska jag träffa mina babes, Veronica och Engel! Wihuu... 
Nu ska jag iallafall duscha och göra mig i ordning för sen senare ikväll ska vi äta middag hemma hos mig!


Tisdag & onsdag

Bilder från i igår och idag!

Det var supermysigt!!!!! Jag har träffat mina älskade vänner Veronica och Engel!! Love u


Nae, det var inte igår.

Tjenixen! Jag har blivit väldigt dålig på att uppdatera känner jag.. Har inte haft någon blogglust riktigt.
MEN nu tänkte jag skriva några rader!

Nu är det iallafall påsklov och det är måndag! SÅ underbart, och lovet har börjat bra faktiskt, men väldigt lugnt! I helgen var jag och simon på deras landställe, det var skit mysigt! Vi gick ut på långpromenader,bastade och jag tog också årets första dopp! Men det var faktiskt jätte mysigt där uppe.. Barnen blev kära i mig och ville vara med mig hela tiden! Så ja, direkt när vi kom hem igår, det var strax efter 3, då tog vi en dusch och så, sen åkte vi in till kista för jag skulle köpa ett par byxor och en supersnygg tröja! Sen skulle vi se på bio också, men vi ångrade oss när vi väl var i kista vi bestämde oss för att grilla istället med våra kära vänner! Engel min darling var med igår också, det var 10000 år sedan jag träffade henne!

Idag ska jag och simon till farmor för hon har fyllt år, vi skulle egenligen äta middag igår men eftersom jag satt i bilen då så tänkte jag att jag kunde åka dit idag istället! :D

Men men, vad har jag mer att skriva? Ikväll blir det grillning och umgås med kära vänner! Vi hörs lite senare!
Och nu ska jag faktiskt börja skriva igen!!!!!

Puss på er!

Bilder sen i helgen







Torsdag hej!

Hejsan hoppsan! Vilket underbart väder det är ute idag, jag blåste typ iväg när jag var på väg hem, så awesome, ellerhur? Usch fyfan.
Jag har precis varit ute med min lilla hund, hon blev dränkt med löv ute, hon stod på fel plats just vid den tidpunkten.. Det blåste alltså...

Så ja nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig lite, sedan ska jag ta en promenix ner till min älskling! Vad vi ska göra, vet jag inte än faktsikt!

Imorn är det äntligen fredag! Grymt skönt, jag ska till sanna min älskling, vi och några tjejer ska grilla och så.. Hoppas på ett fint väder! yuuumii.
Och sen har vi ju nationella imorn också, kul... engelska, åh vill inte ens tänka på de för det kommer gå åt skogen, jag och engelska passar inte riktigt ihop, nee..

Men men vi hörs om en liten stund!!

Love


outfit



De ser ut som jag är ögonfranslös! höhö





Söndag

jag är trött, orkar inte skriva så mycket, men det är iallafall söndag och simon är här vi tänkte kolla påå en film och sen sova... SÅ JAG ORKAR UPP IMORGON!
Japp, ha det skön... T!

Boom bom Boom, everybody say wehoo


RSS 2.0