14 pinsamma och helt ointressana saker du kanske inte viste om mig

* är väldigt ofta deppig

* Jag är mörkrädd

* jag har glas ögon ( fast jag anväder inte dom, jag änväder licer)

* Gråter väldigt ofta

* Är jättteeee rädd för vandrande pinnar

* jag har hårfobi. Alltså inte på huvet då men på andra ställen

* sover alltid med en nalle i sängen

* Jag har aldrig haft seriöst förhållande

* Jag har aldrig varit kär på riktigt

* Jag har med killkompisar en tjejkompisar

* jag älskar att sjunga

* jag har gått på boxning

* Jag är världens slarvigaste och klumpigaste tjej

* När jag var liten så ville jag vara kille

TråkigtTråkigt

jag har såååå tråkigt.. har bara suttut och gjort om bilder, ocn suttit och funderat på vad jag ska ha på mig imorn, men jag orkar inte bry mig. Så imorn blir det bara mjukisbyxow WOOOW, skönt..

 här har ni en bild jag gjorde om, det tog ganska lång tid för jag klippte ut mig på paint, det var ganska svårt..


SUNSHINE

jag gud så uuuuuber fint väder det har varit i helgen! galet varmt har det varit. MenMen.. Jag har inte gjort något speciellt i helgen utan bara tagit det lungt.
Ifredags så sluta vi klockan 2 som vilken fredag som helst. Jag och sanna åkte till spånga direkt efter skolan för hon skulle hämta sitt busskort, där efter satte vi oss på något random fik och köpte oss en varsin kanelbulle och en fanta. Sedan åkte vi till kungsängen och gick raka vägen hem till mig, för min pappa skulle komma och hämta mig runt fem, men han kom halv sex ist och vi skjussa hem sanna sedan åkte vi hem till farmor och åt middag. Efter det åkte vi raka vägen hem till bålsta.. Klockan var runt 7 halv 8 när vi kom hem och jag hade ingenting alls att göra, jag kollade bara på film den kvällen. Sen somna jag och vaknade runt tio på lördag morgon.. tidigt men pappa vaknar ju runt 8 så han hade gjort frukost till mig. Stekt ägg och bacon och ett glas färskpressad juice till det.. ja och sen så åt jag faktiskt en makrillsmacka, Mh i love that. det är kanske inte många som gillar det. Den ända jag vet som gillar det är min käre vän sanna ! :) Ja efter frukosten så gick jag och pappa ut till garaget för att Anna en kompis till pappa skulle hämta sin motorcykel, och medans vi vänta på henne så passa jag på att köra min moppe som jag då aldrig har kört, är ju aldrig hos pappa så jag hinner aldrig. Ja och sen när anna hämtat sin motorcykel skjussa han mig till kungsängen station för jag och Linnea skulle åka till jakan för jag skulle köpa skor och kolla om jag hitta någon tröja eller så.. och på kvällen hamna vi på trappan, vi tog 23:48 bussen hem, ärligt talat.. jag har nog varit där 3 helger irad nu.. NO LIFE säger jag bara.. sen kom vi hem till Linnea då vi satt på en rulle och åt chips.. Sen somna vi runt halv fem. Och sen vakna vi runt 12 imorse och vi satt bara på oss kläder och åkte raka vägen hem till mig.. och nu sitter vi här, och gör ingenting alls, ska nog laga mat nu och efter det så ska jag sätta mig på ballkongen med lite musik och bara chilla gaaalet.

 PUSSPÅER


BILDER SEN IDAG



BILDER SEN IGÅR


Hej älskling

Idag är det måndag och det var en ganska skön dag.
Jag försov mig.. som vanligt, jag vaknade tjogo över sju, en kvart innan jag egentligen skulle gå till skolan, jag gick upp och satte direkt på mig kläder, Råsa mjukis och bara något tröja sen tog jag mig ett glas oboy och en macka sen gick jag vidare till skolan. När jag kommit fram till skolan då jag fick veta att min första lektion som då var musik var inställd, skönt! efter det hade jag matte och sedan hade jag svenska, sen lunch ja det var köttbullar. Efter det hade jag SO. Jag hade vikarie.. uuuuber skönt, lyssna bara på musik och lixom chilla gaaaalet. Sedan sluta jag för dagen, för jag gick inte på engelska, istället gick jag hem till Linnea och åt mat. Lite senare gick jag hem till sanna, hon slulle bara äta sen tog vi oss en liten promenix ner till lidl där vi handla glass,frukt och Red bull, där efter tog vi bussen ner till centrum där vi hitta världens godaste jordgubbar.. så vi köpte dom och sen så gick vi hem till mig och sätte oss och lyssna på musik och bara prata  på min ballkong.. så nu har sanna åkt hem och jag bara ligger här och har galet tråkigt.. ska nog duscha nu.

CIIIIAAOO /M










Jag älskar dig !


Ingen "chillstol" längre

GOD KVÄLL !
nu är jag hemma.. Och jag kom på att jag hade en gammal bärbar data hemma som jag kunde ta medans min data blir lagad.. om den nu blir det. så nu slipper jag min chillstol, känns som att jag sitter på en planka förfan.. men Annars funderar jag på att köpa en ny bärbar så slipper jag med allt skit, bort med mitt fula data bord och köpa en sån här bänk grej som man sätter på väggen med höga stolar, skönt. Jaja men nu har jag precis ätit, sitter i sängen och bara tar det lungt, filmpartaj snart med mamma, vi ska se den dära filmen på tv4 en svensk. Vi hittar ingen bättre..
Min kvällspromenad tog jag då med Linnea. Mysigt.
Men nu ska jag ta en kvällsdusch.

Pusspåer


SMINK OCH OJ VAD JAG LÄNGTAR EFTER SOMMAR

hej på er.. igen
ni som ville att jag skulle lägga in bilder på vad jag anväder för smink.. här har ni



Och idag satt jag och provade kläningar från i somras, nu längtar jag verkligen till sommaren


pooff och där dog den!

Nu är det så här... jag är galet sur ! Min data bara la av och jag försökte sätta på den och det gick, sen när jag skulle skriva in mitt lösen så funkade inte mitt tangentbord.. efter ettag så dog den igen. Då skruvade jag upp några skruvar föratt jag skulle ta bort "locket" eller vad det nu kallas så jag skulle försöka se om det var problem med fläckten som det var sist, så jag fick inte upp set där förbannade locket så jag tröck som fan och sen ba POOOOFF så smälde det till och blixtra till, så jag typ stanna i blicken i typ fem minuter haha och Linnea satt bara och garva till mig.. Det var faktiskt läskit..

så nu blir det inte så mycket mer bloggande för mig inte.. bara när jag är hos någon kompis eller så..
 Sedan följde jag med Linnea utanför mitt hus för att ta en cigg och efter den skulle hon gå hem.. hon tog sin långa promenad hem till sig och jag gick in i mitt hus och bara satte mig i soffan ingen tv på eller någonting, Varken min mamma eller syster var hemma så jag bara satt där för mig själv och bara sura.. sen kom min katt och bara satte sig och glodde på mig ? cp.. och då skicka jag snabbt ett sms till Linnea " väntaaaa! jag följer med dig hem" så sprang jag till bergaskolan som ligger 2 min från mitt hus.. och där satt hon, så gick vi tillsammans hem till henne.. och nu sitter jag här.
 
Ikväll har jag bestämmt mig för att ta en kvällspromenad, men vet ej med vem. får väll se om någon gullig vill gå med mig.. Efter det så ska jag gå hem och bara umgås med mamma, vi har köpt söndags mys :) så det blir bara film med mamma ikväll, MYSIGT.

dagens outfit ( inget smink, idag är det söndag då ska man bara ta det lungt )

Söndag

Hallå alla glada!
Idag är det då söndag och jag har inte skrivit på länge jag vet.. förlåt. Men just nu sitter jag här och bara chillar galet. Har nästan precis varit i centrum med mamma, va handlade och åt mat.
Igår lördag gjorde jag inget speciellt runt halv ett träffade jag en vän, Vi tittade bara på tv, grymt kul ! efter det tog jag bussen till Sanna. Linnea var där också. Så dom mötte mig på lidl där vi köpte med oss ships och godis och dipp till det, Fast när vi kom hem så hade vi ingen gräddfil så hejdå dippen. efter ettag så tog jag och sanna bussen hem till mig medans Linnea tog sig en promenad hem. När vi kom hem till mig så åt jag mat och sedan satte jag på mig andra kläder, när både jag och sanna var klara så gick vi ner till Centrum och där mötte vi Linnea då klockan var 20:00 eller något.. Vi bestämde oss för att åka till stan med så blev det ej, ja vi hamna på trappan och där hände det grejer ! Men det orkar jag inte skriva om.. bråk var det iallafall. Ja sen runt 23:00 tog vi oss den suuper långa promenaden hem till sanna och det tog drygt 20 minuter. När vi kom hem så satte vi oss framför tvn med en chips skål i knät och sen prata vi bara om allt. Sen somna vi ganska snabbt, sen så ringde det på min mobil, jag vakna till bara, och jag svara och prata halvt i sömnen för jag kommer inte ihåg alls vad jag sa, det ända jag kom ihåg var att Sanna satt "Mm, Aa" alltså svara på det jag sa till han som jag pratade med, Sanna prata i sömnen hon med.. Vi är ganska bra på det.. haha.. Ja men nu jävlar ska jag ta och hoppa in i duschen sedan ska jag ut i friska luften.
Puss på er !

Och jag hittar inte min kamera laddare så inga bilder har jag att lägga ut häller CIAO

G O D M O R G O N !


18:35

Hallå alla glada !
kom precis innanför dörren.. Åkte ju till donken i sumpan med mina käre vänner, vi var sugna på det! efter donken åkte vi till kungsängen igen vi gick till berga skolan och bara satte oss på en bänk där och liksom bara prata om allt. Skönt. sen så från ingen stans blev jag bara på dåligt humör så jag bara gick ifrån dom, så nu sitter jag här på min chill stol helt solo utan någon.. känner mig jätte ensam.. Inget speciellt roligt har jag att berätta häller.. ja men vi får väll se om jag skriver lite senare.
Puss på er

Måndag och skola imorgon

Hej !

måndag idag hörrni, ushc vad jobbigt med skola imorgon. Därför ska man lixom bara ta det lungt idag, typ bara kolla på film och äta popcorn ! :) nej men bara lixom chilla. Nu är Linnea och Sanna här. Jag sov ju hos Linnea inatt och vi vakna runt halv tolv imorse och då satt vi bara på oss kläder sedan gick vi raka vägen hem till mig för jag måste dusha och så. Igår kväll var vi ju som sagt istan på dagen sen på kvällen åkte vi till bålsta och träffa några.. Sen tog vi 22:09 tåget hem igen, då jag och Linnea åkte hem till henne och sanna hem till sig. När vi var hemma hos Linnea så kolla vi bara film typ sen gick vi och la oss rätt tidigt, typ ett somna vi. Men nu ska jag ta och hoppa i duschen sen så får vi se vad vi ska göra om jag kanske dissar dom här två och gör annat, det vet man aldrig ;) skriver senare

CIAOO / M



Kväll

DÅ var jag hemma ! Ska snart ut igen.. jag har ju varit istan med mina käre vänner, köpt jacka,skor,byxor,solisar ah typ det, sen efter vi köpt oss det vi ville ha så köpte vi glass och sedan gick vi till kungsträdgården och satte oss och bara chilla galet :) sen börja vi röra oss mot stationen.. När vi kommit fram till Kungsängen så hoppa vi av tåget och precis när v hoppa av så kom jag på att jag glömt mina påsar med det jag hade köpt i på tåget.. Så jag ringde mamma och berätta sedan ringde hon SL eller något och sa att dom skulle kolla om mina påsar var på tåget, och det var dom ! så jag vänta tills tåget kom tillbaka och det kom efter en halvtimme.. sen kom tåget och jag fick mina påsar.. Och nu sitter jag hemma och ska nu äta! Inga planer för ikväll inte får se vad som händer !

ciiiaao / M


Dagens O U T F I T och bilder sen idag




Kvällens O U T F I T


 


Ja då var det...

Söndag idag.. Men fint väder är det! Jag har precis duschat för jag ska åka in till stan med Sanna och Linnea, Jag ska köpa mig ett par solisar och sen ska jag kolla på någon jacka. Men jag måste nu kolla vad jag ska ha på mig, för jag vet verkligen inte. Ska kolla nu vad jag hittar.

Puss på er!

DÅ VAR DET PÅSK

då var påsken här, inget speciellt med det förutom att man får godis, tråkit. Nu sitter jag och väntar på pappa för han kommer och hämtar mig, vi ska hem till farmor och äta mat och så sedan kör pappa hem mig igen, då jag ska byta om och där efter ska jag och Sanna åka in till stan och fika eller någonting, sen ikväll tror jag att vi ska grilla, inte helt hundra. Men glad påsk på er !

ciiaao

O U T F I T



VARMT

Hallå alla glada, Grymt fint väder det är och har varit idag, Jag och sanna har varit i stan ungefär hela dagen. Vi gick ända till djurgården från centralen och det var en bit, men jag skulle möta min mamma för jag skulle få pengar för jag och Sanna skulle köpa picknik och sätta och på skinnarviksberget, efterjag tagit emot pengarna tog vi båten till slussen och tog tbanan till centralen och sedan bytte vi och åkte till Sumpan och där hoppa vi på bussen till lötsjön eller något och där satt då dom vi skulle träffa, dom satt med en engångsgrill o grilla korv, tummen upp där. Ja så där satt vi och lyssna på musik och bara chilla gaalet sådär, men nu ska jag och sanna åka till lillsjön och bara ta det lungt äta chips och mysa lite , haha men ha det bra! :)



GOD MORGON

god morgon alla trötta, dåligt väder idag det betyder dåligt humör.. ska träffa baby idag, och ikväll så ska jag hem till moster och mysa, jag ska sova över där, och sen åker jag hem tidigt imorn, men nu ska jag ta och sminka mig och sätta på mig kläder, skriver senare, PUSS

det är påsk snart, mycket godis då ! :)


L Ä P P S T I F T

Några har fråga vad jag anänder för läpp stift. Och här har ni det, jag vet inte vad det heter med i den här färgen och läpp stiftet kommer ifrån KIKS


ett stort fråge tecken

hallå alla glada ! nu är klockan 18:09 och jag är i¨nte på så speciellt bra humör, vet ej varför..  och jag vet inte alls vad jag ska göra ikväll. Linnea åkte hem får en timme sen ungefär, jag kanske träffar henne senare, beror på vad jag ska hitta på ikväll, sitter här helt klar och bara inte kan bestämma mig. Antingen så ska jag träffa en kompis, vi bestämde att vi skulle ses lite senare, men även fast man bestämt med honom kan man ändå bestämma annat, för man vet alltid att det ändå inte blir av, så derför sitter jag och funderar.. antingen åka till bålsta och träffa en kill kompis till mig,eller åka till bro och träffa en annan kompis och sedan sova ibro, eller bara vara i kungsängen och träffa någon ah eller trappan..  eller så åker jag till min moster med min mamma för hon fyller år.. jag får se vad jag orkar göra om jag ens orkar sätta mig på ett tåg  och åka iväg.

puss


O U T F I T



God morgon!

sovit gått? ja själv trömde jag om att jag var i turkiet, men det var en hel kontsig drög alltså, men jag vakna ju sen, och jag ville verkligen inte det. Idag är det onsdag. Vaknade runt halv 12 och Linnea sov över här.
Men igår så åkte jag,niklas,mirro,sharre och Linnea till lillsjön. Vi grilla korv och rökte vattenpipa, det var riktigt mysigt faktiskt ! Ja vi satt där i drygt en timme bara sedan klockan 5 tog vi bussen mot brunna för vi skulle äta, där efter åkte vi till baka till centrum och tog bussen mot trappan, det var bara tråkit folk där, så vi rulla vidare.. vi gick till mirro och när vi kom dit satt vi och kolla på bilder och videosar vi tog igår.. sen kom sharre och då tog vi bussen till tibble, där renato bor. Vi skulle röka vattenpipa men innan det så visade han pojkarna ett sjukt jäla spel, haha så tråkit.. sedan satte vi oss och ute och rökte och bara prata, mysigt.. sen tog vi bussen hem och kom hem runt halv elva, och då satte vi oss och kolla på film, Torkel i knipa vart det, haha världens sjukaste film! haha. Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen sedan ska jag och Linnea ta och åka hem till henne.


ciiiiiao / M





såja

såja, nu har jag ätit frukost, men inte hunnit göra något annat, men klockan är ju inte så mycket så jag har gått om tid. Men ja jag ska ta och hoppa in i duschen, duscha aldrig igår kväll, så eld/grill lukten är fortfarande kvar i mitt hår.

ciao


 

outfit, man ser kanske inte så jätte mycket, en bättre bild kommer senare när jag är helt klar och har duschat och så´.



 

En del utav min frukost, det bästa!

sol

Godmorgon!

solit idag? Absoluuut. åh vad glad jag blir att det är så fint väder, ikväll eller i eftermiddag då, ska jag och några kompisar åka till lillsjön och grilla och bara ta det lungt. Vi åkte ju dit igår Niklas åkte dit med sin lilla mini kross! det såg hur kul ut som hällst!.och när vi kom fram så börja vi samla ihop massa pinnar och grejer, så vi tände en liten brasa, när vi ätligen fått tänd på skiten bestämde niklas sig för att vi skulle gå till det berget där det redan finns en brasa grej och sånt, så niklas och erik tog mopparna och jag,martin och Linnea fick gå :( vi gick jätte långt för vi viste inte först vart vi skulle.. jag och konstiga vägar, det går inte.. Men tillslut hitta vi.. a för niklas kom och visa vägen. Sen efter ettag  kom det lite anat folk från skolan, ah... sedan grillade jag en grej som jag skulle äta, men den bran upp. hade den mitt i elden, så det vart ingenting kvar utav den.. Klockan 8 började vi röra oss hemåt, då jag och linnea skulle gå ner för en jätte brant grej för vi orkade inte gå runt, och det slutade typ med att jag rulla ner, ajajaj.. ah sen åkte vi hem till niklas och gjorde ah typ ingeting alls..Men nu ska jag ta och äta frukost sen ska jag duscha och göra mig klar, sedan ska jag gå och möta min flicka.
skriver om ett tag.



ciaaaaaao


VARMT

jag blir gaaalen!
gud så varmt det är ute alltså, eller iallafall i solen. Jag och Linnea åt pannkakor till frukost (A) och satte oss ute på altanen och åt, efter det satte vi oss i en varsin sol stol och tog en cigg och raka benen och bara sooola! SÅ nu ska jag ta och hoppa in i duschen sedan ska vi till coopen och handla lite goott saker för vi ska till lillsjön lite senare och bara chilla gaalet

puusss på er





VÅR

HEJ ALLA GLADA
idag är det lördag och det är äntligen looooov, gud vad skönt.. Jaja och det är sjukt bra väder ute, jätte varmt! jag träffa Oskar en snabbis lite  tidigare idag, och jag ska nu gå ner till centrum och möta en kompis, och ska åka till Robin lite senadre runt 8 eller något, så jag blir kvar där och kommer hem till kungsängen imorn, men nu ska jag ta och röra på mig! ha det grymt, för det kommer jag ha !

ciao / M

O U T F I T



BILDER



RSS 2.0