Vilket underbart jävla väder det är idag! Me like!


Matte

Nu sitter jag i skolan, jag har matte.. Skit tråkigt. Sitter och väntar på att jag ska sluta.. Jag har bara en lektion kvar efter den här sen slutar jag för dagen! Då ska jag hem och sova och kolla på oc för det var ett tag sen! Wie.. Vi hörs sen! Puss

Godmorgon!

Nu far jag till skolan! PEACE

Home

Nu är jag äntligen hemma!
Det var trevligt hemma hos farmor! Farfar och Lena pappas tjej var också där, visste inte att dom skulle komma! Men de var väl kul, då fick jag träffa dom också! Maten var jätte god!! Farmor är bäst :D
Föresten så fick jag ett par nya skor också! Dom var lite snygga faktiskt.. Eller aa jag inte köpt dom själv men, dom funka! :D

Nu ska jag duscha och sen ska jag kolla på en film, sen är det solsidan och sen ännu en till film.. haha en riktig söndag <3

Förrätt



Varmrätt, de var potatismos, sen fläskfile med champinjonsås i mitten! Super gott!




Sen efterrätten blev ju då tårta!






Mina nya skor!



Söndag

Hejsan!

Nu sitter jag och väntar på att morfar ska komma och hämta mig och mormor, för dom ska skjussa mig till farmor, de ska bli kul att träffa linda för jag har inte träffat henne på ett tag, eller ja de ska bli kul och träffa pappa o farmor också, har inte träffat dom på ett tag heller! Men aa!
Sen när jag kommer hem blir det söndagsmys! Ett nytt avsnitt av solsidan!! Wiiie

Men måste gå nu!


Dagens klädsel!

Myslördag

Ja, idag är det verkligen en ta det lugnt lördag, Mormor är här så jag,mamma och mormor ska ha en myskväll ikväll och med massor med gosaker osv! Vi kommer nog ha jätte kul, för man skrattar verkligen mycket när mormor är på besök, hon får ju alltid sina skrattattacker på kvällarna!!!!
Hela den här dagen har bara varit seg, sanna har varit här ett tag, vi tog en långpromenad i det fina vädret som var idag! Åh vad glad man blir!
Ja sen åt jag min första semla idag, ååh det är ju bara för gott! :DDD

Ja ni, igår åkte jag,sanna och angelica till kista för att angelica skulle shoppa lite och vi skulle äta middag där, jag åt någon köttbit med potatisklyftor, det var super!!!! :)
Sen kom vi till kungsängen igen runt nio och då satte vi oss på alex, och sen åkte vi hem till sanna!!!
Så ja de var min fredag iallafall!
Sen imorgon ska jag ju äta middag hos farmor med pappa och Linda osv! Sen ska jag träffa engel :D


Så jaa, nu ska jag hoppa in i duschen sen sätta på mig mysiskläderna!

Kyss


Go semlaaa!! :D




Min söta nuttekatt






Mamma och mormor skulle ut med hunden, mamma hade mina pyamasbyxor på sig, dom såg så roliga ut! HAHAHA alltså jag dör... Kolla även mormor i spegeln.. Färgkartan själv...

Svenska maffia

Sitter nu och kollar på Svenska maffian på kanal 4!
Har precis ätit kvällsfika med min älskade mamma!
Imorgon är det äntligen fredag! Vet inte alls vad jag ska göra i helgen, eller på söndag ska jag iallafall på middag hos farmor för att fira linda som fyller 19 år! ;)
Ja men jag tar fredagen och lördagen som den kommer.

Men nu ska jag fortsätta kolla på hörs vi imorgon!

peace

De här var dagens klädsel!  Med mina nya smycken från JFR.SE. En kors ring och korsörhängen.






Vårt kvällsfika :)


Mm hej

Jag är mycket trött..
Orkar inte skriva så mycket.. Vet inte ens varför jag skriver just nu för jag har liksom inget att skriva..



Jo jag kan ju berätta hur det var på ubg igår, och ja.... Det funkade, det blir faktiskt den skolan för min del! Tråkigt nog!
Höhö........... JA och nu ska jag ta en promenad ner till centrum för att möta mamma! Men jag orkar verkligen inte.. Vill bara sova! kolla på oc och bara dö typ :) Är så otroligt trött, jag somnade på min sista lektion idag. Inte bra!

Men aaaaaaa, nu ska jag väl gå då!

Peace


new pictures & design


Monday

VET NI!
Idag blev min stackars hund attackerad av en stooor hund! Usch, jag fick värsta chocken för gubben som hade den stora hunden orkade inte hålla i hunden så han ramlade och släpades efter hunden! Stackarn, fast ändå inte för sånna som inte orkar hålla i sina hundar och inte har pli på dom, dom ska inte ha stora hundar helt enkelt? hmm...
Men men jag fick hålla i hunden tills sanna gått iväg med min lilla hund, Ida blev itne skadat de var bara hårtussar som han bet loss av henne. Gubben gjorde illa sig mer än vad hunden!

Men japp, jag sitter här på min chill stol, jag sjunger och chillar lite ;) haha nej men jag tänkte gå ut till vardagsrummet och ge mamma sällis, sätta på en bra film eller så! Måste plugga lite också, har no läxförhör imorn.. Jipppiii... -.-

Ja sen imorgon ska jag på öppethus på ubg, jag har bestämt mig nu... Jag tar nog ubg eller jag SKA ta ubg.. Orkar inte åka så långt för att åka till skolan, tänkte ta john bauer först, men icke sa nicke! Alla säger att de är cp jobbigt att sitta och åka så långt! Bortkastad tid liksom!

Men yes, imorgon är det ny dag, nya tag? ny dag nya möjligheter? ny dag nya bekymmer? haha hörs sen!

PEACE


Ljusparty

Hejsan hoppsan!

Sitter hemma här med sanna... Mamma har ljusparty så de är lite folk här... Men dom börjar röra sig hemmåt nu..

Men aa, det gick jätte bra och va barnvakt till dom små sötnosarna igår kväll! Jag sov kvar där också för dom kom hem så sent, niklas sov också kvar, när barnen hade somnat satt vi och kolla på massor med filmer, kollade bla på någon surfing film som var skit dålig, ja sen kom robin o cazza hem och då satt vi o pratade lite, gjorde mat osv! Sen somna vi runt halv fyra :)


Men japp, nu när alla har gått hem så ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och kolla på oc!!!

PEACE

Bilder.

Lördag

Hallå där!

Som alla redan vet så är det lördag i dag och de är så otroligt skönt! Fick äntligen sova ut idag! Nu sitter jag i soffan med mamma och mina söta små djur i väntan på mormor och morfar som kommer med pizza! Mums. Sen ska jag åka till bro för jag ska vara barnvakt åt min underbara gudson Aaron som är snart är tre år och hans lillesyster Thindra som är snart ett år! Så jag åker runt fem sex någongång!
Så det blir en lugn lördag för min del! Men hoppas ni alla andra får en superduper lördag!

Puss och kram!

Dagens klädsel



Tisdag

Nu känner jag mig verkligen ren... Har precis fått en ansiktsbehandling och massage.. Grymt skönt! Har färgat ögonbrynen och lite så också! Så nu kom jag precis ut ur duschen..
Idag slutade jag klockan 12, awsome! Så jaa, nu ska jag äta lite mat och där efter tänkte jag vila lite o kolla på OC! Ska försöka få bort mit lock för örat också!!!!!!!!!!! Väldigt irriterande.

Hörs seeen!

Peace

FÖRESTEN, så saknar jag min baaaaaaaaaaabyyyy. Cpjävel! <3




Ang hängslen, de var någon som fråga vart man kan köpa de, och det är väldigt lätt att hitta! bland annat Hm och punkshop kan man köpa det!



Peace & Love

Hallå där!

Idag är det lördag och de är så underbart skönt för jag fick sova ut så jag vaknade 2 idag.
Sitter just nu och äter mitt lördagsgodis mohaha.... Nej men jag ska snart hoppa in i duschen och sen fixa lite.. Ska träffa Sanna ikväll och hela den här helgen kommer bli lungn.. För jag är inte helt frisk än så orkar inte göra någonting.
Jag och sanna satt och funderade igår på vad vi ska göra i sommar bla. åka till Göteborg eller Gotland.. Men sen fick vi reda på att Kings of leon och Journey ska komma till P&L i sommar, tror du jag dampar eller? Blev ganska glad måste jag säga! Så j*vla AWSOME...  Så ska köpa biljetter snart! VILL HA SOMMAR NU!!!


Hörs sen! Peace




TRÖTT

Idag var jag verkligen överdrivet trött! Usch jag vill inte till skolan. Jag har fortfarande cp ont i halsen, kan knappt svälja...... Måste gå till skolan iallafall! Men jag slutar två så det är skönt.

Dagens klädsel


I feel so fucking good

Kom inte på någon bättre rubrik. Men den var väl andå ganska bra för det är så sant! Jag mår toppen och allt är bara bäst nu.
Nu tog de stopp! Jag vet inte vad jag ska skriva.

Hur har min dag sett ut? Hmm.. Kan väl berätta om min "trevliga morgon". Jag har alltid otur som imorse satt jag på mig min svarta puff jacka, tänkte liksom variera lite har haft min röda så mycket och min svarta har ingen luva och den är inte så jätte varm så då tänkte jag "äsch jag kör på den" Sen när jag var påväg till skolan så tänkte jag vilken tur jag har att de inte snöar och de var inte alls kallt ute.. Sen kom jag till skolan klockan var åtta.. Såg att ingen i min klass var i skolan och sen visar det sig att vi börjar 20 över åtta.. Så fick sitta och vänta i 20 minuter "yeeeey". Sen hade jag svenska.. Efter svenskan råka jag se ut genom fönster.. Vad ser jag? SNÖ F*UCKING STORM! jag hade ingen luva, och det blev helt plötsligt jätte kallt... piss väder jag vill bara ha sommar! Snälla ge mig sommar....

Men men.. Nu sitter jag här på min chillstol med ett glas apelsinsaft, trodde inte att jag gillade de men den var skit god! Men nu tänkte jag ta en dusch och sedan gå och lägga mig, men imorgon vet jag iallafall att jag har sovmorgon för jag börjar halv tio! Jag kanske ska kolla vädret också!

Peace!

bjussar på en gammal låt, men jag tycker fortfarande om den.


SKOLA

Have a nice day.


true true

"100% nu överdriver du lite va? Lösnaglar och sååå mycket smink är INTE naturligt!!!"

De är så sant, men jag syfta mer på saker som jag skrev upp, som håret osv. Jag menar, smink använder väl alla tjejer, men olika mycket bara. Sen lösnaglar var väl en miss då.. De tänkte jag inte alls på!
Vad petigt de ska vara här då. Men de är så rätt!

sorry muppar ;)


80 % naturlig

Jag har tänkt på en sak! Bortsätt från mitt löshår så är jag faktiskt 100% naturlig Vilket många inte är nuförtiden! De är mycket löshår,färga håret,lösögonfransar,bröst,läppar osv!
Min kompis sa idag "ditt hår börjar bli gult" Han trodde att jag hade färgat mitt hår och att färgen börjar gå ur, men så är det inte! Jag har aldrig färgat mitt hår! Förutom när jag var mycket mindre och tona underhåret svart. Jag får höra hela tiden "är det där dina riktiga ögonfransar?" SVAR JA!

Så nu har jag bestämmt mig för att sluta använda mitt löshår HELT för att mitt hår har växt som f*n! Så nu är jag 80% naturlig! ;)

Varsågod för min information!

Jag just nu, här ser ni hur låga mina ögonfransar är... och om ni undrar vad f*n jag har på armarna så är det piggment fläckar.. Kan tänka mig att man ger märke till det, och om inte så gör ni det nu!



Och här är mitt hår nu utan löshår och min naturliga färg!

Peace

Sanna is here

hejsan hoppsan fallerallera... osv

Nu sitter jag hemma i min säng med sanna, väntar på att pappa ska skjussa oss till trappan!
Skolan började idag, det var faktiskt skönt att komma tillbaka, de är skönt för då sover man inte bort hela dagarna och man fåt liksom en rutin! Thats good!

Jaa, jag har som vanligt inget speciellt att komma med, jag bakade kakor i skolan idag..

Hej då


bilder på mig och sanna, min outfit och sen även sannas superduper snygga outfit.. jippiii

!

Dusch & oc! Sen får jag säga



Sov sött!

Billy idol

billy idol, har jag lyssnat på sen jag var såhääääär liten, nej men de e pappas idol, så de var han som gjorde att jag gillar dom så mycket som jag faktiskt gör!!!



SMYCKEN

Är det bästa jag vet, och de snyggaste jag vet.

Idag fick ja en priercing av sanna, med en döskalle på.. Älskar den...






Här är mitt smycketräd med alla smyckena! grr

tjenis penis

jag har fått... Någon slags OC beroende nu på lovet, jag har suttit och kollat på massor med filmer sen så fans de typ inga filmer kvar o se så.. aa vet no life, men sen iallafall så ladda jag ner hela oc säsong 1.. Så nu har jag kollat klart på första säsongen, hmmmm...  Det var inte meningen att kolla så mycket, men nu kan jag tyvärr inte sluta, laddar ner 2 säsongen nu..

skitsamma..

Jag sitter just nu hos sanna. Jag är jätte trött, vi har bara legat och degat hela dagen, kollat på oc osv..
Snart blir jag hämtad och då ska jag bara hem och duscha och lägga mig och kolla tv... Skönt! Måste somna tidigt så jag kommer upp till skolan imorgon, om jag ska gå för jag är nämligen lite sjuk! ovanligt, jag är sjuk hela tiden!

ihelgen har jag bara tagit det lungt! Skit skönt, i fredags var jag på bio, skit skön film! sen i lördags var vi hos sanna alltså jag,andre och henkI. Sen igår var vi hos sanna också i hennes lilla stuga. mysmys!

Jag o sanna har suttit och pratat om sommaren hela dagen , jag längtar verkligen. Nu är jag trött på den här äckliga snön!!!
Vi ska åka till riga i sommar igen.. Ska bli nice, fast till ett ställe där de händer mer, med mer uteställen osv!'

sommar, sommar o sol... nanananan




Peace

Fetton

Igår träffade jag engel.. Och vi hade filmkvälll.....

Dag ett ( igår ) :

vi var och handlade LITE gott..



Dag 2 ( idag ) :

Handlade vi mer tills ikvälll...



BILLYS PANNKAKOR

Trött

Aa, jag är väldigt trött, så jag skriver ett ett kort litet inlägg här..

Igår, hade jag jätte trevligt hemma med familjen, vi åt god mat osv, men sen var jag tvungen att gå. Jag åkte till sanna så var vi där till tolvslaget, sen fortsatte vi och då hamna vi hos sara, där var det lite mer drag då eller vad man ska säga.. Ja sen skulle alla tydligen till brunna så jag följde med dit så träffade vi massor där, och sen kom jag på att jag inte kunde komma hem på något sätt, för vi var absolut längst bort i hela brunna, som tur var träffa jag alex och fick en sovplats hos honom. Knata vill man ju inte göra när dett är tusen minusgrader ute!!! Ja så det var min kväll/natt... Nu är jag hemma har precis ätit rester från igår, mums!

Nu ska jag sova.

Fick inte så mycket bilder på kvällen hos sanna osv. men men


Ciao

Min tallrik igår....






Jag fick typ blodstopp i mina fingrar för jag hade massor med ringar som jag sen inte fick av för min hand blev svulle för de var så kallt, sen blev den ännumer svullen pågrund av blodstopp eller vad fan de var....


RSS 2.0