Kan man göra så att vissa personer inte kan läsa min blogg? snälla, den som säger hur man gör vinner en resa till rymden

...

.




Så här less är jag på L***T

Våfflor igår & även idag...

Fetknopparna själva.. Men våfflor är ju bara så jävla gott! ÄR hemma hos pappa nu, har precis kommit hem vi har varit i cntrum och handlat våffel grej och så köpte vi en varsin glass och satte oss i solen! GLASSIGT!

Mhhhh..


Uttråkad, försökte vispa grädde med en vanlig visp... Det tog ett år.. Om inte två.


Michan är glad



VOILA!

bilder

Lördag




Spela guitar hero, jag är så grym!




utgång


Haha 3d glasögon... fetan

22:32

Godkväll!

Nu kom jag precis innan för dörren för jag och angelica har varit på akuten, så vi kom precis hem nu dårå, ja och när vi precis kommit in i vårat område å finns det ett stenrådjur strax utanför en tomt och sen upptäckte vi också något väldigt konstigt med rådjuret! hmm, men det får ni se imorgon för vi filmade nämligen det.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, det är skola imorgon igen, usch. Men det är bara tre skoldagar kvar trotsallt! så det är ju dunder skönt, ja för det är ju påsklov! Wieeee.

Men natti natti!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

jag orkar inte............

Dagens låt

 

 


Dop och en helt okej kväll igår

Hello!

Nu sitter jag här stressad som ett as, och väntar på att pappa ska komma och hämta mig och Linda för vi ska på dop.. Pappas kompis son ska döpas :) men yes.

Igår kväll så var vi hemma hos mig ett tag,  sen lite senare åkte vi hem till en kille som bor i bålsta och där var det lite folk, trevligt.. Vi var inte där så länge, ja sen så gick vi hem i spöregnet! usch, det gick inga bussar eller någonting så vi fick ta oss en liten promenix!
Men japp.. Nu ska jag fixa det sista så ses vi senare!

Kyss

Lördag

Goddag babys!

Nu sitter jag här och väntar på att Linda ska bli klar, för pappa ska skjussa hem oss hem till mig, så jag kan få duscha och allt möjligt och fixa mig inför kvällen, ja jag har inte så mycket mer att säga, men ska lägga ut en otroligt bra låt!


"chill" fredagen

Bajsfredag.

en dunderskön fredag, sola,mat,jordgubbar.. Och nu blir det film..

Imorn ska jag och Linda åka hem till mig och vara där hela kvällen, vi ska laga middag och så, sen lite senare kommer vi bjuda över några, men trevligt kommer det väll bli. Får vi hoppas..

Ska lägga mig tidigt, så jag inte vaknar allt för sent imorgon.

Adios


 


På tal om "sanningen bakom hellqvist"

hahah var tvungen o lägga upp den här när jag ändå höll på.... Skillnaden med denna video är att jag här är seriös... Skämt o sido ;) Enjoy


Jag och Angelica försökte oss på...

... Hardstyle shuffle.. DEN NI!

Systrarna i ett nötskal, sannigen bakom hellqvist!
observera att vi INTE är seriösa, så ta videon med en nypa salt.









Anyway.. Jag tänkte nu hoppa in i duschen, så jag inte behöcer stressa sen, för jag ska nämligen möta upp Linda i jakan, för vi tänkte sola lite, och bli lite bruna, sen tänkte vi åka hem till pappa, men planerna för kvällen är ännu oklara!

Adios "maddafakkah"

Nu ska jag och mamma gå och handla godis!

Det är nämligen LINGON veckan -.-


Helg snart igen!

USch, vad tiden går så otroligt snabbt!
Det är redan fredag imorgon, goooooooood vad skönt! Har inga speciella planer imorgon, jag tar dagen som den kommer. Sen på lördag ska jag och Linda vara här hemma hos mig och laga en god middag och bara umgås, sen får vi se om det kommer folk hit till kvällen, eller om vi hittar på något annat! Vi får seee..
Nu har jag precis duschat och lite så, nu tänkte jag kolla på en film.. Jag håller på läser en bok som heter "gänget i tunnelbanan", så jag ska se den filmen nu, alltså det är en sann hitoria, och jag vill verkligen se filmen, men jag kommer läsa boken efter iallafall, jag vet att jag är knäpp, men men..

bokens handling

Detta är den sanna berättelsen om Christiane F, - narkoman.
Den är utskriven efter bandade interjuver av de västtyska journalisterna kai hermann och horst Rieck.

När hon var 12 gick Christine på valium, vid 13 heroin. På förmiddagarna gick hon i skolan och på eftermiddagarna prostituerade hon sig.................

Ja det var lite utav vad boken/filmen handlar om, den verkar jätte bra, den korta bit jag har kommit i boken iallafall.. Jag älskar sånna hära böker, alltså sanna historier osv. även fast jag hatar att läsa!




haha (a)

pappa : Vill du ha en bakesle sen?    ( han ska få besök, så han hade köpt hem något )

jag : .....

pappa : det var en jävla dum fråga... jag vet redan svaret, ja såklart!

Jag: Mmm :D



Fetknoppen själv (a)


Visste ni om att...

Maine coon katterna är jätte stora!

En  hane kan bli såhär stor! Men babbis kommer inte bli så jätte stor eftersom det är en hona





Det var skönt med ett bad!

sådär ja, nu har jag badat, och det var jätte skönt! För jag frös så mycket :)
Sitter och kelar med kissen babbis, sötisen, jag lyckades få upp henne i min famn!



Hon ser lite arg ut... haha

24 mars

Hallå dääääääär!

Jag kan börja med att säga att igår vart det inte något desperate houswives för min del, för jag somna nämligen.. eller ja det var ju meningen, men att jag skulle vakna innan de började, men icke sa nicke jag vakna klockan fem imorse istället, wonderful!
Men dock var det ju skönt med lite extra sömn!

Ja, jag kom nästan precis hem till pappa, är själv här.. Det känns lite konstigt eftersom att jag inte bor här, uhaa. Linda bukar ju alltid vara här annars, men nu är hon och jobbar..
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra.. Det är jätte dött............. Hmmm.. Och linda kommer hem klockan typ halv tio, yeah.. Ska kanske ta ett bad, sen sätta på en film för tidsfördriv... Äsch, jag ska allt komma på något!
Imorgon börjar jag klockan 9 så då måste jag ta tio över 8 tåget ifrån bålsta...

Idag hade jag två idrottlektioner, det som jag hatar mest av allt i skolan! Usch, vi hade idrott istället för engelska idag, för vår lärare var inte här idag, så vi hade Erik och han är idrottslärare så vi spelade volleyboll, och vi är fyra i personer i den lilla klassen..

Men vi hörs lite senare! puss


gammal låt


Nu ska jag sova i en timme, sen är det desperate housewives!

Kvällens låt

 

 


god eftermiddag!

Nu har jag faktiskt precis städat mitt rum, grattis michelle. Tack.
Nu är det jätte fint i mitt rum! Så nu ör jag helt slut, ehe.
VET NI? Jag fick G på mitt so prov, min lärare vart jätte glad för det var det första provet jag har fått G i, jippie! Och jag fick dessutom reda på vad jag fick på mitt matte prov också, OCH DET VAR G, fyfan vad jag är duktig? eller?... aja. Men nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen, så kriver jag lite senare, för jag har inte så mycket att skriva just nu!
Kyss


HAHAH, oh god.. Andre..




Han skulle härma den här lilla pojken, men det gick ju inte så.. jätte bra.





babbsan

Hello sweeties.
Är hemma hos pappa, för babbsan kom hit idag och stannar här föralltid ;) En grymt fin katt som pappa har köpt av några ifrån åkersberga, det är en main coon, en sån här stooor katt.. Hon är jätte mysig! Så nu har vi två katter här :)
Men men.. Jag ska sova här inatt och åker till skolan här ifrån imorgon.. Pappa skjussar mig.
Japp, nu ska jag och Linda kollla på hollywood fruar.. Mmmh :) Sen ska jag äta middag, haha :)
Vi hörs imorgon!


Här har vi Babbis!


Söndag

Film,sushi,sova...
Det var min söndag. Vaknade klockan ett sen satte vi på en film, sen komma pappa hem med sushi.. JÄTTE GOTT!
Sen nu sitter jag här hemma hos mamma med Låla, vi har precis kollat på Johan falk.
Nu är klockan tio över elva och nu ska låla hem, och jag ska soooooova!


Gårdagen var helt ok, en lugn kväll var det. Linda jobbade till klockan nio, sen åkte vi hem och tog det lugnt. med dock var det lite mysigt med  besök lite senare på kvällen..  Men japp!

Natti natti babes!


Jag mår toppen!

Åh det var verkligen skönt att komma ut lite och gå! Man mår så bra när man väl har varit ute på den där promenaden, jag och Linda skulle egentligen gymmat idag, men hon jobbar till klockan nio, så icke sa nicke det gick inte då. Så då bestämde jag mig för att ta en långpromenad istället. Så nu har jag precis tagit en dusch, vilket kände ännuuuuu skönare! Men nu snart så tänkte jag laga någon god lunch, för nu blev jag hungrig.. Ja sen vet jag inte alls vad jag ska göra under dagen, men det visar sig!

Adios så länge!

Uppe tidigt idag!

Godmorgon babes!

Idag vakna jag jätte tidigt, jag vaknade klockan åtta, för jag kunde verkligen inte somna om, så jag låg i sängen till kvart i nio, så då gick jag upp och åt frukost med mamma och sen nu ligger jag här och ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag Ringa Linda, för vi ska planera kvällen lite, jag ska åka till pappa ikväll för han åker till vallentuna och kommer hem imorgon så jag och Linda ska vara där. skönt!

eller nej, jag ska först ta en lång promenad med hunden, sen kommer jag hem och duschar och gör allt nu vad jag ska göra.. Så vi hörs när jag kommer hem om en timme ungefär! Kyss

Göra idag

 

 


ikväll = skönhetskväll :D

jag & Angelica


I love that song


Propp mätt och nu en varm dusch!

Mums, det var gott! Men nu är jag äckligt mätt, och jag luktar mat och äckelpäckel, känner mig jätte äcklig nu, så jag tänkte ta en varm dusch och sätta i hårinpackning och lite så, för mitt hår är så slitet!
Ikväll känner jag verkligen för att ha filmkväll, men alla är ju ute och festar och har kul en sån här fredag, folk tycker det är konstig att sitta hemma och ta det lugnt någongång ibland? oj vad coola ni är för att ni super skallen av er varje helg, eller vad ska man tycka? Ikväll så orkar jag iallafall inte göra ett skit, för jag är en aning trött!
Men imorgon ska vi allt ha kul Lindabiiiiiinda! Love u.

hörs senare!

Tråkiga mobil bilder, men vad ska man göra



Smetsmetsmet

Ofixade Michelleeee


Voila!

Fredag, gud vad skönt med fredag!

goddaaaaaaaaaaaaag alla sötisar!
Jag kom precis hem ifrån skolan! eller jag har varit ute en snabbis med ida, men innan det kom jag hem. Och usch vilket tråkigt väder, det regnar.. Fast det är ju bra kanske, för då smälter väl snön snabbare! nu är vi lagom trött på denna vidriga snö! PÅ tal om vidrig, nu när ganska mycket snö har smält, det är då all öcklig hundbajs dyker upp!" usch man ser det överallt, när man går till och från skolan, så påväg till skolan varje morgon får man leka "inte nudda bajs" eller ja kliva i det. Det är verkligen vidrigt, usch fyfan! Men men, ikväll ska jag bara ta det lugnt, inte göra nåååågonting. Men nu iallafall ska jag laga pannkakor, mums!

kvällens låt


snyggt ifrån gina!


21:15

godkväll babes!

Åh gud vad mätt jag är :/ usch.. Men maten var grymt god! Mamma är bäst på att laga mat. I promise!
Men men, jag har inte så mycket att skriva, jag tänkte gå och lägga mig snart, för jag är jätte trött! okej klockan är bara kvart över nio, men iallafall.. Imorgon ska jag upp halv sju! för jag börjar kvart över åtta -.- och då har jag slöjd.. Jag slutar tjugo i två imorgon också :) skönt! Jag har inga planer för morgon dagen, så jag tar den som den kommer!

Natti natti!

Myskväll ikväll!

Hello!
Tänkte bara skriva ett snabb inlägg!
Angelica har kommit hit, vi ska ha myskväll ikväll med god mat och lite så, vi ska äta plankstek, mmh :) Sen ska vi kolla på någon bra film eller så, men lite smått och gott.
Mamma har precis fixat Anglicas naglar, dom vart jätte fina! Resultat får ni se lite senare, för jag har inte tagit kort på det.
Men yeeees! Det här gick ju snabbare än blixten, nu ska jag ta en dusch och byta om!

Kyss


Här är dagens tråkiga outfit. tagen med mobilen.. Jag har tappat bort min kamera laddarem så jag kan inte ta kort med den.. Buhu :(






Godkväll!

Ligger i sängen och är sjuuuukt trött, jag har precis kollat på "luftslottet som sprängdes" usch, dom där filmerna är verkligen hemska tycker jag... Men den var helt okej, jag tycker fortfarande den första filmen är bäst, sen bli de ju bara sämre och sämre, men dom är ju inte dåliga iallafall.
Nu tänkte jag faktiskt sova, om jag kan.. För jag ska upp i tid imorgon, eller jag ska gå upp runt halv åtta.. Och jag gick upp kvart över sex idag, så jag känner att jag behöver lite sömn!

Men ja, föresten så gjorde jag no prov idag, på omprovs tid.. Men det gick faktiskt jätte bra! Jag gjord ett so prov förra veckan också och det gick också jätte bra! Jag känner att jag börjar komma igång med skolan nu, alltså jag menar att jag har börjat blugga som en gris och sen var jag faktiskt med på idrotten idag också! Ska försöka fixa ett G i idrott, det är ju faktiskt ganska lätt och fixa ett.. Bara jag går på varje idrott lektion och gör vad man ska.. Men ja har ju faktiskt int gått på dn på två år nu, så nu är det dags! måst fixa mina betyg nu, eftersom mina betyg gick åt h*lvete förra terminen.. Men nu jävlar!


 

 

 

Här är lite mer bilder, från igårdagen på gymmet och idag i skolan :D

 

Skolan idag..

Stenseriösa Andre...

Andre bögar sig som vanligt, och så ser man jocke lite också :P

 

Gymmet

Linda cpar sig...

Jag leker för fullt ;(

Linda tränar för fullt, och fråga inte vad jag gör där bakom. tråkigt, ja det hade jag iallafall..

 

 


Grymt fint väder!

Tjenixen sweeeeeties :D

Jag kommer precis hem ifrån skolan, åh man vill ju nästan inte ens vara inne när det är så här fint väder.. Det är ju varmt ute nu, eller ja inte varmt med det är inte kallt!
Jag har precis duschat och jag tänkte ta något att äta nu för jag är suuuper hungrig!  Det var ingen god mat i skolan idag.. Nej så då får jag passa på att laga något gott hemma istället.

Igår så blogga jag ingeeeenting, men jag hade inte tillgång till dator förns på kvällen runt elva och då var jag för trött att blogga.

Men igår iallafall så var jag i skolan, jag hade en lektion och sen så var vi och simmade med klassen. Sen när jag hade slutat mötte jag upp linda på sationen så åkte vi hem till farmor och hälsa på lite, hon bjöd på fika och så. Därefter åkte vi hem till farfar och solade solarium, jag sola i 35 minuter och Linda solad i nästan en timme!  Sen efter vi hade solat och så, då åkte vi hem till pappa och så sov jag där. YES! Men nu ska jag äta innan jag dör.

Kyss


Ny städat rum!

Åh vad skönt, nu kommer jag sova gott! att somna med ett nystädat rum känns jätte skönt! Sen att vakna med ett fint och städat rum känns alltid lika bra! Men men jag fick mitt lilla cp ryck och börja städa, så det var ju bra.
Jag har prcis kollat på hollywood fruar och åh vad jag älskar Maria.. Hon är ju bara för bra och så bränd :/ But i love her! Nu får det här faktiskt bli mitt sista inlägg för ikväll, för jag tänkte sova om ett tag, om jag ens somnar, ja det visar ju sig. Men då får jag säga godnatt och ha n underbar och skönt natt!

Kyss

 


Barbie fest i hollywood!


20:10

Jag har jätte tråkigt! som vanligt då... Jag tänkte ta en dusch snart, och sätta i en hårinpackning som ska vara i håret i tjugo minuter och under det tiden tänkte jag raka benen och lite så, efter det så ska jag fixa mina naglar lite grann och sätta i en ansikts mask.. Så det blir en liten skönhetskväll för mig ikväll! Och sen är det hollywood fruar klockan nio, perfctos! Ikväll ska jag gå och lägga mig i tid och inte klockan tre, som inatt, för jag kunde inte sova..

Adios! <3

 

 

I love to looooooove, hmhmhmhm


Damp!

Jag visste att det skulle bli något fel.. Sladden funkade inte och jag vet inte vad det är för fel! Snart åker min dator ut genom fönstrt för i mitt rum gör den ingen nytta...
Men vi hittade tapeter iallafall.. Så det var ju bra.
Nu tänkte jag äta middag och sen vet jag inte vad jag ska göra. Vi hörs lite senar.

Kyss


tapeter!

Ja nu ska jag och mamma åka iväg och kolla på tapeter, vi ska tepetsera om i vardagsrummet, eller bara ha en fondvägg så där lite snyggt! Så nu ska jag hoppa i min mysiga mysisdress och gå ner till bilen för vi blir hämtade!
Juste jag ska också köpa en sladd till min stora dator alltså inte den bärbara utan den andra, så jag kan ancända dn istället så har jag bara dn här datan att blogga på! :)

Men nu måste jag rusa! Kyss

börjar 11:50

tjenixen alla glada!
jag ligger i sängen och lyssnar på musik just nu, när jag egentligen kunde sova, jag gick upp klockan sju för jag börade kvart över åtta, men när jag kommer ner till skolan  så visar det sig att jag har håltimme! wonderful....
Så jag gick hem igen, men då fick jag ju dagens promenad iallafall -.-... Så nu sitter jag här med mjukisklädr och väntar på att gå tillbaka, orkar inte fixa mig igen...


Film och sen sova!

Jag ska kolla på Wanted, även fast jag har sett deen, men det är den bästa filmen jag har på min dator <3
Kyyyyyyyyyysss

do you remember?

 

Det får bli kvällens låt.


söndag, tråkiga söndag

Jaa, nu har jag precis ätit fruktsallad, för jag var så sugen på något! jag ligger i sängen nu och tänkte sätta på en bra film, kom hem för några timmar sen ifrån pappa, sov där igår för jag och Linda var i stan, vi tog 8 tåget ifrån jakan och hoppades på att vi skulle hinna med halv nio bion, men icke sa nicke, vi gick och åt en god middag istället och lite så sen så orkade vi inte åka hem till mamma i kungsängen så vi tog tolv bussen till pappa istället. Sen idag har jag och Linda kollat på film, en riktigtt äcklig film, the collector, samma som har gjort saw filmerna. Men den var skit bra tycker jag! Så nu funderar jag på att ladda ner en till skräckfilm, men jag vet inte vilken, hjälp mig :/

Brandbil brandbil!

Nu lägger jag ut bilderna sen vi var på brandövning!


hahahahaha



 

 


Nu är det dags för fredagsmys!

Godkväll! Jag är hos pappa ikväll. Vi har precis ätit en god middag som Linda lagade. Kött,potatisgratäng med sallad och sådär, jätte gott!
Så nu tänkte vi äta, aah vi bara äter och äter men det är faktiskt helg nu.. Men vi ska äta daimtårta (a)  Och sätta på en skräckfilm.
Vi ska bara ta det lugnt ikväll, för iallafall jag är grymt trött på fredagar! Men det är iallafall jätte skönt med helg, skönt att få sova ut imorgon! mmmmmmmmmmh.
Idag efter skolan åkte jag in till stan för att fixa ny prao plats som är vecka 21. Så pappa hade fixat på ett café i centralen, för han känner han som äger det, så idag var jag dör så de skrev i lappar och lite så. Sen åkte vi raka vägen hem till pappa.

Det har varit grymt fint väder idag med, ååååh, jag blir så glad när det är fint väder. Både jag och Linda har varit jätte glada idag på grund av vädret. Så fortsätt så! Solen ska vara framme.
Snön har börat smäta också, skönt! men det kommer ju ta sin tid för all den hära snön att smälta, så om några veckor kommer vi få simma till skolan. Good!

Men nu ska jag fixa lite, så hörs vi imorgon.




jagjagjag



Linda och suppiis. <333



Bögstekarn, hahahah pappa <3



mat, konstigt att jag äter, ellerhur? fetknoppen själv liksom!



jadu?



Och den perfekta potatisbajset :D

Underbar dag!

Hallå där!
Jag kom nästan precis hem, det är så fint väder ute! eller det blev det nu på eftermiddagen och det har varit det hela veckan!
Idag har mamma varit iväg och klippt Ida vår hund, hon vart jätte söt! mmh min lilla snuttis, så nu är hon ren och luktar gott och är jätte fin. Mamma hade också köpt lite små saker till mig, hon köpte ett fint armband och min älsklings body butter! Mh i cocos, i love it! Så nu ska jag ta en dusch och sen ska jag sätta mig mig den så jag luktar gott! :D Tänkte ta något att äta först jag har har sån huvudvärk :( igen...

Men vi hörs lite senare!


Bilder



Outfit.. En vanlig randig tröja bara från gina och sen strumpbyxor, med mina lårhöga stövlar, en grymt skön "skol outfit" eller vad man ska säga, haha -.-



Mamma och lilla Idaslida :D



Jag och Ida





Såhär ser Ida ut nu <33



Och mitt body butter!

Kyss

"godmorgon"

Nu har jag precis vaknat, guuud vad skönt det var att sova i några timmar. Har sovit ifrån halv sex. Nu tänkte jag ta en dusch sen vet jag inte vad jag ska hitta på.

kyss

tireeeed

åh, jag är så grymt trött.. Ja kom verkligen inte upp imorse, jag började klockan åtta och slutade halv fyra, usch.
Men nu är jag hemma iallafall! Funderar faktsikt på att sova en liten stund snart, men först ska jag ta någonting att äta, är jätte hungrig.. Sen efter jag har sovit så ska jag allt hitta på något att göra, men vad vet jag faktiskt inte.
Jag hade faktiskt inte så jätte mycket att säga, men jag tänkte iallafall lägga upp bilderna sen igår lite senare, har inte lagt in dom på datan än, men det kommer.

dålig uppdatereing, i know!

Förlåt för det, men jag har inte haft så mycket tid idag.. Jag har varit i bro iprincip hela dagen, jag var med min morbror på en brandövning, alltså han är brandman, så jag, Angelica och min kusin satt i en bil, vi skulle låtsas om att vi hade krockan sen skulle de få ut oss ur bilen, det klippte upp hela taket osv. Ni får se bilder imorgon! Efter det så åt vi mat, det blev snabbmat ifrån grillen :( sen skjussa foffo hem mig till kingsängen. Så nu ligger jag i sängen, tänkte sova! Jag har varit ute en stund med låla när jag kom hem alltså, sen så tog jag en dusch.. Och nu är jag här. Tänkte bara skriva ett kort inlägg. Men vi hörs imorgon!

Kyss

Godnatt!

Nu ska jag sova! Så jag orkar upp imorgon. Ska upp klockan sju :( Börjar kvart över åtta och slutar tjugo i två imorgon. Men vi hörs imorgon.
Kyss

I love her!



Hon är stört skön!

"Det här kylskåpet har jag, betatlt för mina eeegna pengar!


Vad tycker jag om lögn?

I hate that!
Lögn är verkligen det värsta jag vet! Jag har hatar folk som ljuger, hur långt kommer man med det? Nej ingenstans alls okej ibland kan man komma en bit.. Tills sanningen kommer fram och då är det så mycket som kört. Så man kan ju säga att man kommer rent ut sagt ingen stans med att ljuga! En lögn kan förstöra så otroligt mycket, det finns absolut ingenting bra med att ljuga. Jag gillar ärlighet, jag tycker att man ska kunna stå för det man gör och säger, för men ärlighet kommer man långt, man kan lita på varandra och allt är bara bra? Tänk om lögn inte fanns? Då hade det kanske varit mindre skitsnack osv som hade kommit ut ur dagens ungdomar, Eftersom nästan allt handlar om avensjuka eller något liknade. tänk vad allt hade varit bra då..

Det finns ju ioförsig två sorters lögn.. "Att inte våga tala sanning." Det kan man kanske få skylla på ibland, men tillexempel Om någon har ett förhållande, men att Hon inte blir bra behandlad av sin "partner", och blir misshandlad osv, och man blir hotat, om man skulle säga till någon vad som egentligen pågår.. Så istället låtsas man om att allt är bra, och lever vidare? Vad vinner man på det? mer stryk eller vad då? Då man egentligen kunde ta tag i det och göra något åt det och sen några månader efter sitter han inne och får må lika dåligt själv.. Aja alla tycker olika, men såhär tycker ialladall jag!

so if we say it this way... I am rather sad to honesty, than to be pleased and happy with a lie.





Faktiskt ganksa duktig :)


Jag har inte rört en ända fena!

Nej det har jag verkligen inte, jag har itne rört en ända fena sen mitt inlägg jag skrev för några timmar sedan. Jag skulle ha dushat och sen skulle jag kolla på film? Men vad hände, jag har ätit mat det är det ända.. Fetknoppen själv liksom :(
men nu hade jag faktiskt tänkt att ta en dusch, så jag har det gjort och jag fryser så! Sen är det svenska hollywood fruar! wiiie, Och imorgon är mitt efterlängtade desperate housewives! Åh jag längtar verkligen!
Men vi hörs lite senare!
Jag ropar ifrån mitt rum ut till köket där mamma står.

(jag) Mamma Hur stavar man hollywood?

(mamma) Du får googla!



HAHAHHAHAHA.. oh god




Helt gratis!

Jag vet att iprincip alla eller inte alla, men dom flesta vet vad gratis bio är och vet på ett ungefär hur det funkar? Men en hel del struntar i att bli medlem. Men det är ju sjukt lätt! Bli medlem och börja samla poäng! Man kan allt ifrån spela spel till att besöka hem sidor, eller gör som jag blogga om dom! Man får till och med poäng att bara
 vara aktiv, alltså att logga in.. Snoka lite osv..

Från att få gratis biobiljetter till att kunna få gratis pressentkort!  Så nu tycker jag faktiskt att ni ska trycka på "reklamrutan" gratis bio längst uppe och bli meldem!

Lycka till!


Ge mig sommar!





Det är inte min dag idag

Tjenixen!

Idag är det min otursdag! Ja dagen började super bra, jag vaknade med ett gott humör, jag gick till skolan, hade hemkunskap, och mitt humör var bra tills jag skulle ta ut plåten ur ugnen... smartskaftet själv (jag) trodde att man kunde ta ut en plåt ur en djävulsvarm ugn men bara en handduk, men ja det visade ju sig att det gick icke! Så jag brände mig på båda händerna, jag tog ut plåten sen så tappa jag den nästan på golvet sen så skulle jag lägga den på bänken, och oooooooooj, hur jag brände mig, så nu har jag ont i alla fingrar på höger handen, men mest mitt pekfinger, det är helt svullet och världens största blåsa på..

mmmh.. Ja sen började jag må illa igen, så jag gick hem ifrån skolan runt elva, så direkt när jag kom hem så satte jag mig och plugga i något timma, sen så fick jag en cp ryck och börja städa mitt rum, så nu är det super fint här inne! Men jag gjorde illa mig tre gånger precis på samma ställe och lika dant, och det var på foten... Så nu är min fot svullen och helt röd, sweeeet! 

Men nu tänkte jag ta en dusch sen ska jag äta lunch, och därefter ska jag bara ta det lugnt, sätta på en film eller någonting. Och vad kommer hända sen, vart kommer jag göra illa mig... hm kanske ramlar i duschen och dör. Eller vad då? Det är verkligen inte min dag idag!

K y s s


Wallander

Nu ska jag kolla på wallander, fast jag har sett den, men men.... sen ska jag sova!

Godnatt babyyyyyyyyyys


Show me what I'm looking for!


gdkflhsdsrhg.. eh va?

Godkväll!
Nu sitter jag här i sängen, har precis tagit en dusch och parlamentet börjar snart, så tänkte kolla på det! för min idol är på besök där :D Pappa körde hem mig för någon timme sedan, så nu är jag hemma.. Skönt!
Men ja.. Jag har inte så mycket att skriva faktiskt.. Så vi hörs väll senare, och om inte det så hörs vi imorgon!
Imorgon är det skola också, ångest.
Men puss!

Och så var det söndag...

God eftermiddag! Idag är det söndag.. Usch vad tråkigt! Det är skola imorgon också :( Åhnej..
Igår så blev jag sjuk bara helt så där? Jag kunde inte äta någonting för jag hade så ont i magen, sen börja jag frysa jätte mycket och blev skakig.. Sen lite senare på kvällen spydde jag, och gjorde det resten utav kvällen/natten. Jag somna halv sex, sen vakna jag klockan tolv.. Ja så jag och Linda har kollat på film nästan precis. Bröllopsfotografen, den var helt okej.
Så nu väntar jag väl på att pappa ska komma hem så han kan skjussa hem mig till Mamma.. Ska bli skönt att komma hem, för då ska jag bara sova!
Men nu tänkte vi ladda ner någon bra film, en rysare ska det va! men vilken vet vi inte.

Vi höres senare.

K y s s


bilder från igår när vi tvätta suppe :)






En god frukost och nu är det mycket som ska göras.

Godmorgon!
Nu satte jag mig precis vid datan för jag tänkte skriva lite här i bloggen, Jag och Linda har precis ätit en god fukost, så Linda gjorde en latte och jag gjorde varm chocklad för jag tycker verkligen inte om caffe... Ja och nu ska jag och Linda hjälpas åt att städa undan lite här hemma, sen ska vi bada lilla suppe, vår lilla guldklimp! Efter det så ska vi åka iväg och handla lite saker, sen ska vi hem och fixa oss lite, sen får vi ju se vad som händer ikväll.

Vi höres lite senare! Kysss





Myskväll med Linda

Godkväll/natt babys!

Ja nu sitter jag här på den så kallade "chillstol" här hos pappa, jag har fixar lindas och mn design till bloggen iprincip hela kvällen. Så nu blev jag precis klar med min egen. Den vart lite bättre än den förra, men nu får det allt duga!
Ikväll så har jag och Linda bara tagit det lugnt, vi lagade en god middag och lite så, vi gjorde tacos.. Det är ju sper gott..
Men nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, för jag är jätte trött!

Men idag har jag ju varit på begravning, jag vill inte prata så mycket om den i och med att jag inte vet om jag får ta upp det i min blogg, så jag skippar att berätta om det idag.. Men efter det så gick jag Angelica hem till hennes pappa, ja sen när vi varit där ett tag så gick vi och åt lunch på ett ganska frächst ställe kommer inte ihåg vad de hette, men det är ganska nyöppnat. Men vi båda åt hustets pasta med oxfilë, gräddsås osv. Det var jätte gott! JA sen vid 7 tiden tog jag tåget hem till pappsen..
Ja och nu hade jag tänkt att gå och lägga mig för jag är jätte trött!
Imorgon ska vi bada vår lilla katt suppe.. mmmmmmmh...

Natti Natti!



Moi skär gröna saker ;)



Linda lagar mat :)



fetknoppen själv



efterrätt ;)

09:09

Knackknackknack...

Ja jag är redan vaken, nu ska jag bara sätta på mig lite kläder sen ska jag äta frukost sen kommer morfar och hämtar mig och mamma klockan tio.. Så jag hinner inte skriva så jätte mycket, vi hörs senare då, när jag har kommit hem till pappa..

Pussar och kramar!

Natti natti babys!

Ja då var det läggdags, klockan är "bara" 23:30.. Men jag ska upp tidigt imorgon för jag ska på begravning, så jag har provat lite kläder, vad har man på sig på en begravning egentligen? Jag hittade iallafall ingenting speciellt att ha på mig.. Så jag bestämde mig för att inte ha något speciellt helt enkelt.. Ljusa jeans och sen svart övertill.. Det blir säkert bra.. Efter begravningen ska jag åka hem till pappa, för jag ska vara där i helgen för jag och Linda måste bada den där efterblivna katten som vi har där hemma, så vi tänkte göra det imorgon.. mmmhn vad kul! Ja sen på lördag ska vi KANSKE åka till vallentuna till pappas tjej, men vi får se hur det blir med den saken.. Men nu ska jag iallafall sova så jag orkar upp imorgon.

K y s s




En god middag hos farmor!

Japp, nu är jag hemma och har varit det ett tag. Pappa körde hem mig efter att vi har varit hos farmor, där hon bjöd på en jätte god middag, Det var två rätter man fick välja emellan. Det var världebs godaste kyckling gryta med ris, sen var det biff med potatis och sås och nybakat bröd.. Ja efter det där var man ju något mätt kan jag ju säga, sen kom efter rätten och det var en annanaspaj med glass till, det var också jätte gått!

Ja sen efter maten så pratade vi om massor, från utlandsresor, för vi vill åka utomlands a till att jag vill ha tandställnug.. Det var det. För jag har alltid haft komplex för mina tänder, har aldrig velat skratta för mina tänder ser ut som dom gör, glugg osv, nej det är inte så jag vill se ut i k*ften.. Alla säger att man inte tänker på det osv, eller att det är charmigt, men nej.. Det tycker inte jag! Jag ska allt göra något åt det, så jag ska ringa tandläkaren imorgon!!! haha men yes. Så nu sitter jag hemma och kollar på sveriges sämsta bil grej, vet inte vad det heter, men gud så patetiskt det är iallafall.

Ja, men nu hade jag tänkt att ta en dusch.. Så hörs vi antingen senare, eller imorgon!


Nu ska jag gå till tåget!

För nu ska jag åka till farmor på middag, vi hörs senare!

Kyss

Jag har gjort en helt egen design :)

Ja men titta, vad michan är duktig! Jag har gjort min helt egna design... En aplåd för michelle... tacktacktack

Så det kan gå...


4 mars

Godmorgon babys!

Usch det är redan torsdag :( veckan har ju gått så otroligt snabbt, och lovet är snart slut.. Buhu :( Men men....

Just nu ligger jag i sängen och har precis vaknat, jag är jätte hungrig men orkar inte gå upp.. Jag vill ha pannkakor till frukost Mmmmmmh, det hade varit toppen.
Men jag ska aldeles strax gå upp och ta en duch, sen ska jag göra frukost.. Lite senare ska jag åka hem till farmor, för vi ska på middag, men jag vet inte riktigt vilken tid vi ska vara där, med det visar sig, ja sen efter det så åker jag och Linda hem till mig.
Men inga planer för kvällen har jag icke.. Jag tar den som den kommer :)


Nu ska jag gå upp.

Kyss


onsdag kväll

Ja, nu ligger jag här i sängen, helt slut och har världens huvuvärk! Det har varit en lång dag idag, jag har varit i staden ipincip hela dagen, haha oj det rimma, varit i staden iprincip hela dagen? Ehm nej det kanske det inte alls gjorde, men whatever. Jag och linda kollade runt lite, jag hittade en "jacktröja" och nu undrar nu säkert vad f*n det är för något, och jag vet inte hur man ska förklara, en tunn siden.. och sen köpte jag ett par leggings, efter det gick vi runt i hela stan och letade efter ett mysigt ställe som vi kunde äta på, men det var propparnas fullt överallt, så ja det slutade med att vi hamna på max, oj det vart ju skit bra! Men en hel del motion fick vi ju iallafall.. Efter vi har proppat i oss den feta maten gick vi och mötte min syster angelica för hon skulle låna pengar av mig, för hon hade glömt sitt pankomatkort hemma, så då fick hon låna av mig slapp hon åka ända hem för att hämta det sen åka tillbaka, ja det låter ju väldigt onödigt tycker jag. Sen tog vi tåget hem, Linda hoppade av i jakan för hon skulle på krogen med några, och jag åkte vidare till kungsängen, där jag skulle träffa oskar, han mötte mig sen gick vi hem till honom, så vi pratade lite och så, men jag var tvugen o lägga mig för jag hade så grymt ont i huvudet och han kollade på tråkiga fotboll.... Jag kunde inte vara kvar för min förbaskade huvudvärk så oskar gav mig sällskap ända hem, sen gick han tillbaka.. Han är ju så underbar, min lilla mongo oskar.. :) Ja så nu ligger jag här i sängen och ska faktiskt sova nu!

Och imorgon ska jag på middag hos farmor, sen kommer min efterblivna baby hit och sover här, love u bitch..

men vi hörs imorgon!

Pussar och kramar.


Så typiskt

Jo, har ni tänkt på att bögar ser så otroligt bra  ut? Har ni någon gång varit med om att ni ser en grymt snygg kille, sen kommer hans kille och pussar han en sekund efter? Okej, men det har jag.. Så typiskt.
Men det är ju inte så konstigt eftersom att bögar bryr sig så otroligt mycket om sitt utseende, det är ju bra. Men wow vilken stil dom har! Iallafall alla jag har sett.
Jag har ingenting alls emot homosexuella.
Jag skulle lätt kunna ha en bög kompis och snacka lite skit med!







Morfar kommer snart med semlor!

Jag har faktiskt varit sugen på det jätte länge! Och snart får jag äta en :)

 

 


Hitta Bilder från kryssningen

 

Ja kryssningen var ju för ett tag sen, men jag hittade iallfall bilder..


Ny städat rum!

ja då har jag precis lagt mig i sängen igen... Efter att ha städat mitt rum, vilket inte är min grej, jag blir bara irriterad när jag städar, iallafall när jag inte ha valt själv att städa själv utan att min käre mor tvingar mig. Jag hatar det, speciellt när man bara städar och städar och ändå ser det lika stökigt ut som det gjorde innan man började, att det inte händer något alls liksom. Usch. men nu är jag klar!
Jag har hunnit duscha och ätit frukost under denna tid som har gått också sen jag vaknade. Jag har målat mina naglar mörkrosa, super gulligt! och nu ska jag aldeles strax ringa och väcka Linda. Vi hörs lite senare!

Puss


Jag har hunnit

* Duschat

* städat

* ätit frukost


Det som ska göras nu är.

* Ringa Linda

* torka håret och fixa det.

* Ta fram kläder för dagen

* Ta tåget till pappsen

* ta en promenad med hunden


2 mars

God morgon alla sötnosar!
Jag har precis vaknat, idag vaknade jag iallafall tidigt, för igår vaknade jag 13:00 vilket är sent för mig. Men idag vaknade jag 10:30
Jag har absolut inga planer för dagen, jag får väl ta den som de kommer. Men jag skulle vilja åka iväg och sola solarium, det skulle vara väldigt skönt! Så det tror jag iallafall att jag ska göra.
Jag ligger nu med min dator i sängen och jag kommer verkligen inte upp, jag är så otroligt trött! Jag vill egentligen gå upp och ta en dusch, sen äta en god frukost. Men nej, icke sa nicke, jag har verkligen ingen ork!

Här får ni lite "dagens"

Dagens humör: ovanligt trött...

Dagens mående: Grymt bra!

Dagens borde: Duscha och måla naglarna (a)

Dagens frisyr: slarvig bulle

Dagens smink: inget alls

Dagens klädsel: blå mjukisdress

Dagens planer: Sola solarium och åka till pappiii

Dagens fundering: kvällens planer

Dagens beroende: Cola -.-

Dagens tråkigaste: Tisdag och absolut inga planer, jag kommer nog ligga isängen tills imorgon...

Dagens längtan: Linda honey

Dagens låt: Inna - no fire

 

 

nej nu vart jag grymt kissnödig, bara sådär? konstigt. men det var ju bra för då kommer jag upp ur sängen!


Måndag!

idag är det måndag, och det är början på lovet, skönt!
Jag och Linda ska aldeles strax åka in till stan, vi ska kolla runt lite och sen ska vi sätta oss någon stans och äta. Vart vet vi inte riktigt än.
Min helg var helt ok, Jag har varit med Linda hela helgen, en rolig lördag var det iallafall. Vi sov hos pappa, sen åkte jag hem tidigt på söndag morgon...

Men nu ska jag börja röra mig.. 

Kysss

RSS 2.0