Tillbaka!

Tjenixen!

JAg har inte skrivit på ett jävla bra tag nu, men jag har inte haft någon lust alls, och egentligen inte nu heller..  Men jag var tvungen kände jag.

Den här veckan har jag haft prao, jag praoade på ett café i stan, och det var jätte roligt! vill redan tillbaka, och det ska jag faktiskt! För jag fick jobb där också, det känns så underbart, så de ringer när de behöver mig! det är ju skit skönt, jobba lite extra och tjäna lite pengar, det sitter väl aldrig fel? nepp! Men men..

nu är det bara en skolvecka kvar i skolan, grymt! Sen är det efterlängtade sommarlovet, underbart skönt! Det har gått så snabbt alltihop! Angelica tar studenten om en vecka också, det ser jag verkligen fram emot! Det är den 8 juni och jag slutar skolan den 10! och det är snart, jag är så glad! wie, vill ha riktigt varm sommar nu, åka båt och få den där fina bruna solbrännan? i like!

Igår lördag, var jag Sanna och sara inne på grönan på sommarkrysset, jätte mysigt faktiskt! Fint väder fiick vi också på kvällen.
Men men.. Nu är det söndag och idag har det varit en jätte lugn dag, Vi har tagit en liten båttur, jätte mysigt! nu har vi precis ätit grillat!
Vilken söndag!
Men nu ska jag kolla på film med Mikael och mamma!

Kyssssss







Zzzz....

Idag blev det inga promenader och ingen solning.. Det var inte så speciellt soligt idag.. Det ända jag har gjort är att sova, sov fan till 5, men gick upp och åt frukost en gång sen somna jag igen.. Och nu ska jag snart sova igen så jag orkar upp imorgon!

Kyss


en riktigt lång promenad!

En lugn kväll har det varit, jag kom nyss hem efter att ha varit ute på en super lång promenad med Emma.. Vi gick hemifrån klockan halv elva, då vi fick för oss att vi skulle gå till stäket men också kom på att det var en jävla bra bit det.. Sp vi skippa det ikväll. Men allt var ju stängt och vi ville ha cola och lite så, så vi gick till trappan och köpte godis och cola. Sen fortsatte vi att gå på våran påbörjade promenad och gick typ ändå til stallet som är mellan bro och kungsängen.. Väldigt långt.. Vi prata om allt, från himmel till jord. Men det var skönt, så nu är klockan halv 2 vilket betyder att vi var ute och gick i 2 timmar och 30 min.. Skit skönt!

Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig, och det ska bli fint väder imorgon och då ska det solas och promeneras!

Hörs imorgon!   KYSS


Härlig dag!

Åh så otroligt varmt det har varit idag, det är helt sjukt. Jag har legat ute på min balkong och solat och sen lite senare gick jag och angelica till gröna udden och fortsatte sola, några av hennes vänner var också där. Men jag fick lite färg faktiskt.. Men mäst på benen eftersom jag har haft shorts ( vet ej hur det stavas) hela dagen.. Så ja det har varit en underbar dag med sol och värme och nu framåt kvällen blir det grillning.

Trodde inte att det skulle bli så fint väder idag med tanke på vädret igår, det spö regnade igår när jag var på väg hem men då var klockan runt 1 halv 2, men innan på kvällen hade det bara duggat lite.
Jag var på en tråkig lokal fest igår kväll, de där festerna på bergvägen går alltid åt helvete.. Men det ända man får höra är massor utav skitsnack och bråk osv, åh vad jag hatar det.  Jag är verkligen trött på kungsängen.. vill bort här ifrån, men det känns som att jag aldrig kommer komma här ifrån förns jag är 18.. Om ens det. Usch fyfan..

Men nu tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen! så hörs vi senare, kyss!


bilder från idag





Jag bjussar på någon bild från igår kväll också..

alla var så kamera kåta!   "ta kort, ta kort"



Långhelg, torsdag

Det är så otroligt skönt att ha lång helg nu, men det få dagar vi gick i skolan den här veckan har ju bara gått för fort! Man får liksom inget gjort känns det som, man hinner inte riktigt med. Men i och för sig så har jag fått mitt tal gjort nu som jag inte vågade göra för några veckor sen, alltså hålla tal för klassen men jag gjorde det igår och jag fick g! yes, sen gjorde vi matte prov i tisdags och fick reda på vad jag fick på det igår, och jag fick g på det också är så glad.. Medans alla andra dampar om de får ett g. Men men..

Det har varit väldigt dålig uppdatering nu de sista dagarna, men jag har verkligen inte haft någon lust att blogga, har varit lite nere och är de fortfarande.. Tusentals tankar.
Men japp, igår kväll var jag hos mammas kompis och åt middag, grillat. Super gott! Sen efter det tog jag mig en promenad ner till trappan för typ första gången.. Var där i en timme sen gick jag hem.
Men yes, jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske åker till stan eller något, vi får se vad man hittar på.
Men nu ska jag iallafall städa upp lite för en i min klass kommer nämligen och gör naglar hos min mamma idag.


Hörs sen!


Bilder från igår





Miss you :(




Filmkväll ikväll!

Det blir filmkväll med familjen ikväll, myyysigt!
Men jag vet inte riktigt vilken film jag vill se.. NU VET JAG!
Jag vill se Avatar för den har jag icke sett! Yeah

Kyss


halfway gone





i feel it.


Världens bästa frukost!

Pannkakor, det sitter fan aldrig fel! och speciellt inte till frukost på söndagar ;)
Hahah ja, så jag har precis lagat det.. Hade tänkt att ta en dusch snart för jag känner mig så äcklig och seg! uscha.. Sen tänkte jag bara slå på en rulle eller någonting, för jag orkar inte göra någonting idag, är tröttare än tröttast.. haha.
Orkar verkligen inte med skola imorgon också, damp. Fast det är ju väldigt skönt att vi är lediga torsdag och fredag den här veckan, så det blir en lång helg! Wie.

Sen imorgon ska jag göra mina efterlängtade naglar! FUCK YHEA

Hörs sen, kyssar





tjena mellan bena!

lördag!
Ja, den blir lika lugn som igår. Men det ska bli skönt faktiskt..
Det var jätte skönt att sova ut idag! fast jag vaknade klockan elva sen somna jag om igen.. Sen lite senare kom min käre vän oskar förbi och var med mig en stund, eller ja han åkte för ett tag sen.. Vi köpte lite gott och kollade på film..

Så ja nu ska jag snart ta en dusch, för jag fryser! uscha.. Och vilket vidrigt väder det är ute då, spöregn?! fast liiiite mysigt dock.. Men ändå inte. haha.

Föresten! Jag ska fixa mina naglar i veckan, det ska bli så otroligt skönt, så jag känner mig lite fräsch igen!






Mina förra naglar! Men jag ska ha lite längre naglar nu!


sweetie





Godkväll!

Just nu sitter jag hemma med Angelica och bara umgås! hon är ju aldrig här längre i och med att hon flyttade till sin pappa för ett tag sedan.. Så det är lite mysigt! Vi har gjort varma mackor och lite så, så nu sitter vi bara och pratar! Så ja, det är vad jag gör just nu..
Det här blir nog det sista inlägget ikväll!
Så jag får väl saga godnatt även fast jag inte ska sova!

Vi hörs imorgon, kyss babes!

Haha hitta jätte jätte gamla bilder på mig och Angelica



Jag och Angelica för drygt 3 år sedan i turkiet!



Jag,angelica,patrik för också ett jävla bra tag sen!



Turkiet!


-

Så där ja! Nu var jag klar, jag har duschat och allt, men orkar inte fixa hår osv eftersom bara ska till mammas kompis och äta och så..
Ha en underbar fredag kväll!

uppdaterar senare! KYSS




Fredag bitches!

Yes, då var det fredag.. redan!
Jag sitter här på min sköna stol och väntar på mamma, hon har köpt donken till mig för jag är så otroligt hungrig! Sen senare ikväll blir det grillning sen en skön och lugn kväll!
Ja, det är ju underbart med helg! Vi var lediga igår också för det var någon grej i skolan.. Så jag passade på och sova igår, men ändå så vakna jag tidigt, runt elva.. Bara för att jag fick sova ut.. damp! Ja sen åkte jag och träffa en kompis, sen när jag kom hem gick jag direkt och la mig.. typ.
Så jag har ju fått ganska mycket sömn dock, men jag känner mig jätte trött nu ändå, därför ska det bli skönt med en lugn kväll. Jag har inga planer alls för helgen, så jag tar den som den kommer!

Förresten, så visa min syster Angelica mig lifehous nya album och det finns en låt där som är så otroligt lik en låt som jag och Angelica skrev för drygt 2 år sedan, grymt likt och det är så sjukt... kan lägga ut vår låt någon gång så så ska ni fan få höra..


Men lägger ut lifehous låt iallafall.





Men jag älskar den här låten, så grymt bra är den!



new pics..


Söndag...

hejsan hoppsan.

Det är redan söndag :( ångest.. Det är skola imorgon.jag  har verkligen ingen ork för det. Även fast jag ska satsa hårt på skolan nu de här få veckorna som är kvar.. Ska försöka fixa G i allt, det skulle verkligen vara bra, då så slipper jag gå i skolan på sommarlovet? Det låter ju väldigt tråkigt.. SÅ NU JÄVLAR!

nu tänkte jag sätta på en film och bara mysa lite för det är ju faktiskt söndag, en typisk mysar dag, ellerhur?
Jag vill se hitta nemo.. Den är ju bara så söt! Fast jag ska se pineapple express, som någon sa att jag skulle se :) så nu blir det den.

Kyss


förvirrad


sista inlägget för ikväll!

Ja, jag ska sätta på en film och försöka sova, är så otroligt trött!
Kom precis hem, var hos vicky en sväng och prata lite och så..
Så ja nu ska jag gosa in mig i mitt mysiga täcke.. Medans alla andra där ute har skit kul, står på ett bord och dansar loss, eller också ligger under bordet och spyr? haha nej jag skoja.. Men natti natti!

Kyssss


-


Lördagens horoskop

Egentligen en trevlig dag men du hade förväntningar som inte infrias och det gör dig en smula sur.

Valborg

Hallå där!

Då var det redan lördag! Och det har varit en riktigt lugnt lördag, vaknade i hyffsad bra tid, så vi åkte ifrån vallentuna ganska tidigt hem, för det tar ju ganska lång tid att åka ifrån vallentuna med tåg och allt möjligt. Så jag kom hem runt 3...


min valborg var helt ok! Vi åt en super god middag, och sen åkte jag och Linda och mötte upp Zebastian och hans invalida kompisar ;) Så vi tog oss en promenad till brasan, det var inte så mycket av brasan kvar när vi kom dit dock.. Men det funkade haha. Lite senare på kvällen åkte vi till zebastians tjej kompis, vi var där ett tag, så det var väl trevligt..... så tog vi en promenad hem sen.. Så det var min valborg det..

Ikväll blir det lungt, har ingenting planerat.. Är skit trött idag, så jag ska bara vara hemma!
just nu sitter jag och lyssnar på lite musik. Jag har precis duschat, och ska snart ta något gott att äta.

Men vi får se om jag uppdaterar lite senare! 
KYSS



Förlåt, men jag var verkligen tvungen att lägga ut den. jag och min dubbelhaka <3



Påväg till vallentuna



Påväg till vallentuna


Påväg till vallentuna


Love u





RSS 2.0