Eller nej, jag måste kolla klart på..

 

För jag somna sist jag kollade på den, så jag har mer än  halva kvar, så jag får somna till den igen.


Nu ska jag göra te, sen ska jag sova!

FÖr jag ät uuuuuuuuuuuber trött!




HAAHAH åh nej vad söt

 

Åh nej vad rädd

Estakars panda

 


Söndag

... söndag uber tråkiga söndag..

Jag börjar med att säga Godkväll.

Har sitter jag , helt slut efter att ha städat mitt stökiga rum, ja det var stökigt iallafall.. Usch, har inte gjort ett skit idag, eller jag inte på hela helgen faktiskt, det har varit en jävligt lugn helg.. Det blir ju kryssnig nästa helg så det gör ju faktiskt inget! Jag längtar verkligen, för jag vet att det kryssningen kommer bli lyckad! Vi är runt 18 som ska åka, så vi är ju ett gäng iallafall. men men..

Jag fryser! så jag funderar på att ta en ducsh, sen ska jag gå och lägga mig och sova sen aldrig vakna igen.. NEj men jag ska sova ut imorgon, ingen skola för mig inte. Skönt!

Sen på tisdag, då fyller Linda år. Så vi ska åka in till stan och käka sen ska vi kolla på bio, snabba cash! Yes, jag vill verkligen se den så det ska bli roooligt. 18 år blir hon...  Fyf*n vad skönt!



Hej då playahead

Jag var tvungen o gå in på playahead och spara lite bilder som jag hade i mitt album där, old shit du vet.. Jag har hört lite att playahead ska stängas ner, och nu vet jag helt säkert att det ska det eftersim det stog det på första sidan, Jag bryr mig inte så speciellt mycket men iallafall..

men då får man väl säga farväl playahead ;D





Bilder från mitt "playahead album"



 

 

Oldiiiee




Jag måste bara lägga in den här låten med! Lovelove


Onsdag

Break break Your Heart.... dododo

haha den här låten vill inte släppa min hjärna! Sjunger på den hela tiden, fast det ända jag kan är just det som står här över..
Vilket piss väder det är ute också, bläääää för det, men vill ju inte ens gå ifrån skolan. Fan snart skaffar man sig en snöskoter som man åker med till och från skolan. hade det inte vartit nice? johohodu! Men dröm vidare.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen för det är svin kallt, sen vet jag inte vad jag ska göra riktigt, jag får se, jag är jätte trött idag!

Jag längtar till den 6 feb för då åker jag iväg på kryssnig, ska bli skit kul! Men Linda binda som fyller 18 på tisdag, grattis till henne, ja i förskott då. Ja det är ju inte bara vi, det är drygt 15 till. Men det ska bli kul ialldfall.

men vi höres senare!




Godkväll!

Jag kom nästan precis hem efter att ha varit ute med Malin och jenny.. Vi var ute ett tag, och malin shaka loss ute största flippen fick hon.. hahahah, det var så kul, sen kom jenny med sin uber stela dans.. Skulle ha filmat det, för det såg sjukt kul ut!
Men men, sen gick vi upp till malin och var där ett tag, och nu är jag hemma, ska ta en dusch snart sen tänkte jag sätta på en film och bara somna! skönt!
Yeah.. Skola idag var det också, ucsh vad jobbigt, jag vill ha sommarlov nununu! Ja det vill jag.

men nu ska jag lyfta på mitt feta arsle så hörs vi imorgon!

Godnatt säger jag nu då PUSSSS


Godnatt!

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag. Men jag har verkligen inte haft någon ork för det!
Det har varit ett lugn helg, riktigt skönt! Men nu ska jag sova..

Vi hörs imorn.

Godnatt

Älskar den här låten!


New pictures


han vet iallafall vad stil är!


skridskor och grejer

ja då kom man ut ur duschen precis, guud så skönt och varmt det var! :D

Ja idag var jag i skolan, var på exakt alla lektioner! Grymt! då menar jag alltså att jag var med på idrotten, typ första gången på två år.. haha nej men vi åkte skridskor och grejer, och det var ju inte så lätt som det ser ut, jag har inte åkt det på år och dar! Jag bara stog där på isen som ett jävla fån hade hjälmen lite snett på huvudet och stog med fötterna innåt alltså ja.. Kan ni fatta hur fånig jag såg ut då ? Lite gulligt var det kanske då.. Det tog så mycket som tio minuter för mig att sätta på min dom där jävla skridskorna sen ställde jag mig på isen och då åkte jag inte för jag kunde inte!  Sen börja jag frysa så mycket om fötterna så då tog jag mitt beslut att inte vara kvar på isen utan gå in och värma mig istället, ja och då fick jag av mig min ena skridsko som jag fick på mig den, ja sen skulle jag ta av mig den andra som inte gick lite lätt, jag fastna med foten i den och jag fick verkligen inte av den! Ont gjorde det också ska ni veta, ucsh, ja sen efter en kvart märkte väl joakim att det inte gick så bra för mig så han hjälpte mig.. Tack så mycket, sen tog jag dom där jävla skridskorna och kasta dom åt helvete sen gick jag in och värmde mig.. Usch ska aldrig sätta på mig ett par skridskor igen! Just då trodde jag nästan att jag skulle leva med den på foten, för den satt verkligen fast!
OKEJ. Glöm skridskoåkningen nu, slutpratat!

Hur som haver så vart det ingen sandys besäkande idag inte, jag hade verkligen ingen ork! så jag gick hem och tog det lugnt sen lite senare träffade jag vicky, vi pratade lite och så.. Hon ska också följa med mig till stan imorn så jag har det gjort, sen ska vi ta en fika eller något efter.. Det blir ju bra!

Men nu vet ni vad ska jag gå och lägga mig, för jag är grymt trött!

Puss på er!

Paradise hotel

Yes, då har jag precis kollat klart på paradise hotel! Usch så patetiskt det är... jag blir nästan irriterad när jag kollar på det, medans jag ändå är beroende, jag måste verkligen kolla på det.. Ibörjan så kolla jag bara för skojs skull men nu får jag inte missa ett ända avsnitt.. Min moster kollar till och med på det. Jag mena, det är ju för det mesta ungdomar som kollar på det om man säger så? men det är ju så, man måste ju se vad som händer.. Men för det mesta är det bara skitsnack i det där pogramet, dom beter sig som 15 åringar liksom, fördommar och skitsnack hit och dit.. Så fort det kommer in en ny så är den en hora eller något sånt? jag hatar skitsnack och framförallt fördommar.. Det är ju inte förns man känner personen bra som man kan börja snacka bra eller dåligt om personen? Det är lite synd, för dom är ju förfan vuxna människor?

Nu ska jag sova, jag ska allt ta och lägga mig i tid ikväll... I och med att jag vaka en kvart innan jag började imorse!

Kysssss

Godkväll!

Usch, det är ruggit kalt ute! jag vill ha sommar, nunununu! Det är jag nog inte ensam om iförsig..
Jag kom precis hem, jag har träffat oskar en liten stund.. Det var år och dar sen.
Men men, nu ska jag aldeles strax äta, mamma har gjort mat och sen efter det så ska bara sätta på en film och bara ta det lugnt.. Och en liten kvällspromenad med lilla ida tar jag senare!

Och imorn är det onsdag, en riktigt lång dag i skolan jag börjar åtta och slutar tjugo i fyra men om vi har tur så får vi sluta lite tidigare, som vi faktiskt brukar få göra ganska ofta.. Och sen ska jag åka till stan direkt efter...
Men nu ska jag äta..


K y s s

Då var det klart!

Nu har jag äntligen fixat prao plats! har inte orkat och har inte haft så mycket tid, men nu har jag ringt.. Jag fick prao plats på Sandys på kungsgatan. Det var liksom ingen tvekan om saken ;) Så imorgon ska jag åka dit och skriva i lite papper osv.

men men.. Jag kom nästan precis hem ifrån skolan, Helt okej var det, har varit på toppen humör hela dagen faktiskt, skit skönt! Men nu ska jag göra något att äta sen ska jag hoppa in i duschen!

Puss



vem var det som kasta låten!

haha kkolla vad jag hitta ? den är faktiskt ganska bra :)




dagens charmtroll!




Söndag

usch! Det är redan söndag idag.. och skolan börjar imorgon, och jag är verkligen inte taggad om man säger så. Så idag ska jag bara ta det lugnt, jag kom nästan precis hem ifårn min moster, vi sov kvar där, så jag gick upp tidigt idag... Så jag ska sätta på en film nu och sen ska jag försöka sova lite. Jag ska se Det regnar köttbullar. Jag har sett lite utav den med Angelica, och den är ju skit rolig, haha animerat såklart men det funkar :)

 

 

Hitta en jätte bra låt på min dator, som jag lyssnade på hela tiden i somras..

 


Längtar efter sommaren!



 


HAHAHA


Aldrig hört förut.. Men bra var den


But I do know one thing though, bitches, they come they go


Lördag

Tjenixen!
Har inte skrivit så mycket i bloggen nu den sista tiden... Har inte haft så mycket tid till att sitta vid datan.. Men men.. Vi kom precis hem ifrån kista.. Jag linda och pappa alltså.. vi kom till kista jätte tidigt, runt 11 eller något, så vi åt frukost och lite så sen kollade vi lite på kläder, vi gick runt i över en timma och bara kolla oh kolla, men till slut hittade jag en tröja och ett par byxor, så det var ju lite bra.. så nu sitter jag här hemma hos pappa, jag ska ta en dusch snart sen lite senare ska jag och mamma hem till mosteroster och umgås lite med dom ikväll. Sen är det skola snart :( om två dagar, USCH.. Känner verkligen inte för att gå till skolan. Men yes!

Igår fredag tog jag det bara lugnt jag sov jätte länge sen så lite senare runt 5 åkte jag och Linda till staden och åt mat, vi åt sushi, OJ de var gott! Efter det mötte vi upp Thai och Vito för vi skulle gå på bio, vi skulle se någon aa jag kommer inte ihåg vad den hette, men hur som helst så fanns det inga platser kvar så vi kollade instäng 2. Den var faktiskt jätte bra, vi satt längst ner så man fick ju typ nacksperr förfan -.- men de dög! Så efter bion åkte vi ända hem till bålsta så när vi kom hem var det bara att gå och lägga sig för vi var skit trötta, klockan var ändå halv 1 och vi skulle upp tidigt imorgon.. Men nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och fixa mig lite.

have a nice day... Kyss


Bilder

 

 


Filmkväll

Sitter här med min efterbelivna syster, vi väntar just nu på två fån som ska komma.. Så vi ska bara kolla på film och lite så.. mysitititit.. ehe?
Imorn kommer pappa hem, soft? Troligt.. Men men.. Har inget mer att skriva.

KySs


4 januari

Hej.

Idag är det måndag usch, snart är det skola igen, men vet inte riktigt när jag börjar.. Men det visar sig.

Jag vakna precis, eller farmor väkte oss för hon hade börjat med maten, så vi ska väl äta lunch snart också....
Sen idag ska jag åka hem, har varit hos Linda i fyra dagar nu. MEn det har varit skönt, men efter dom här dagarna ser det ut som stryk häär hemma, tja tills farmor kom hit och det var igår..
I lördags så bjöd vi hem några kompisar, den kvällen vart väl helt ok eller ett tag iallafall, vi rökte vattenpipa och lite så.. ja sen igår hyrde vi stockholm boogie och någon annan rysare film, jag har sett stockholm boogie förut men den är så jävla skön så vi såg den igen..
Men nu ropar farmor förfullt här, nu ska vi äta!

Puss


Söndag

Tjenixen..
Nu sitter jag här hemma hos pappa och väntar på att linda ska bli klar, vi ska ut och äta med farmor och farfar... SEn senare ikväll ska vi bara hyra en film och ta det lugnt. Men nu ska vi åka..
Vi hörs senare!

puss



Värdens bästa låt


Låten


RSS 2.0