godmorgon, godmorgon!

Hej! gud vad jag är uppe tidigt när jag har sovmorgon... jag börjar halv tio, och om jag hade varit hemma så hade jag behövt gå upp klockan 8 men nu sov jag hos Leo inatt så jag gick upp kvart i sju! måste ta tio i 8 bussen här ifrån... usch.. Leo har redan åkt till jobbet och jag sitter här hemma hos honom helt själv, jätte tråkigt. och jag vet inte hur man sätter på tvn! haha, men men.. idag slutar jag 20 över tre, och då ska jag hem och sova! och imorgon är det redan fredag!! fyfan vad veckan har gått snabbt! men nu ska jag borsta mina tänder!

Peace


Godkväll!

gud vad jag är duktigt på att uppdatera! wihuu..
Sitter just nu i sängen och äter glass, är sugen på något hela tiden! Jag kommer bli fet som en gris snart! hehe men jag älskar glass så det skiter jag i ;)
Men men, imorse så försov jag mig, jag kom en halvtimme sent till lektionen, lite pinsamt sådär de första dagarna i skolan... haha men annars så var min dag väldigt bra, bara att jag slutar så sent varje fu*king dag! slutar tjugo i fyra imorgon m ed, men jag börjar yjugo över åtta, inte så stor skillnad men ändå... Men dagarna går så otroligt fort! imorgon är det redan onsdag sen är det torsdag och sen får jag träffa min älskling! hehe.. Men men vet ni vad, nu ska jag faktiskt gå och mysa med min söta lilla valp :)

Puss



Min nya hund har jag inte nämnt något om här ibloggen! Men här är han min lilla sötnos!

Jag saknar min Leo

Hallå där!

Vad gör man en sån här måndagskväll som denna? Jo jag ligger i sängen och lyssnar på musik just nu, jag och angelica har precis bakat en sockerkaka för vi var så sugna på något! ahaha....

Funderar på att sova nu så jag faktiskt orkar upp imorgon! För jag kom knappt upp imorse, uscha jag började klockan åtta och slutade 20 i fyra! men dagen gick ändå ganska snabbt, men jag hade 6 lektioner!  Imorgon börjar jag klockan åtta och slutar halv fyra! MEn det blir nog bra, sista lektionen är hk dock, och det går snabbtr och det är roligt! men men, nu har jag inte så mycket mer att skriva!

Mer än att jag saknar min pojkvän så otroligt mycket, även fast jag sov och var med honom hela helgen! Men kommer inte få träffa han förns på fredag, skönt att man får längta lite! haha godnatt!


söndag, tråkiga söndag

hej!
har precis kommit hem efter att har varit ute på en promenad med angelica, vi tänkte äta lite mat nu, mums! Micke har grillat.
Sen ikväll blir det nog bara att sätta på en film och tagga till lite till skolan imorgon hahah.. nej..
Jag sov hos älskling inatt med, igår kväll så gick vi en kvällspromenad och såg på solnedgången jätte fint! Vi fick klätra lite också, det var lite mindre fint! Sen gick vi hem till honom.. Jag tog mig ett bad sen kollade vi på yes man och tjockade oss lite med chips och så!
Men nu ska jag äta!

peace


precis


Fredag

Tjenixen!
Hel*ete vad skönt det är med fredag, får äntligen sova ut imorgon! Det har jag verkligen längtat efter även fast skolan började i onsdags och jag hade min första normala dag i skolan idag! Dagen gick väldigt fort för jag hade så korta lektioner och jag slutade 13:20 så det var skit skönt!

Just nu sitter jag hemma hos Leo, vi gör absolut ingenting, vi ska väl kolla på någon film eller någotoch bara tadet lungt ikväll! men men jag har inte så mycket att skriva just nu känner jag!

Peace


-




WAKA WAKA

HEJ! åh det var längesen, men nu kände jag att jag behöver skriva av mig lite.. Så låt mig börja.

Min sommar har varit toppen bra! JAg har inte gjort så mycket, men det har varit lungt och skönt..
Jag har varit ute med mosters båt, var i skärgården några dagar, det var jätte mysigt! Jag har också varit i riga, så det blev en kryssning till riga sen stanna vi där i några dagar sen en kryssing hem! UNDERBART. Jag har massor med bilder, men orkar faktiskt inte lägga upp dom.. så ja!
I lördags var jag på bröllop, min kusin och hans tjej gifte sig så ett till grattis till er, det var jätte trevligt och jätte kul! Ni var jätte fina speciellt Linda, haha ;) Det var mitt ute på landet, men det var jätte mysigt iallafall.. ja vi kom ju några timmar innan bröllopet började eftersom att mamma skulle sminka Linda, så jag och angelica hade väldigt tråkigt då, det var jätte varm och allt! så vi tog oss en promenad och hitta massor med skoj på vägen, haha. vi var inte kvar och festade på kvällen sen vilket hade varit väldigt kul, så vi åkte där ifrån runt halv tio och då åkte jag raka vägen hem till min Älskling! Men men, nu är sommaren slut och idag var det min första skol dag! jippi.... Men det var faktiskt rätt kul idag såhär första dagen, för lazee kom och sjöng i vår skola! höhö men men, nu ska jag kämpa som fan det här sista året, oj vad jag ska plugga?
Så ja efter skolan idag tog jag en fika med Angelica på gc jag åt en jätte smarrig fruksallad! mums!!!! 
där tog det stopp och jag har inget mer att skriva än att jag ska hoppa in i duschen nu, så hörs vi kanske lite senare!

Peace


( 2 timamr senare) jag hade inte sparat inlägget så nu gör jag det! haha




under tiden vi väntade på bröllopgrejen :)


Och här har vi min goda fruktsallad som dom fixade till mig på gc :)

RSS 2.0