Så underbar låt


dfjgdkfgj ok?

HALLÅ DÄR  I STUGAN! nej jag skoja..
Vad har alla för sig en lördagskväll som denna, tänkte jag säga.. Men det är ju faktiskt onsdag men det är ju lördag varje dag liksom!
Själv så gör jag inte så mycket, jag tar det ganska lugnt faktiskt, jag bara chillar liksom! Jag är väldigt hyper idag, eller ja just nu allafall.. Jag måste röra på mig känner jag! annars så kommer jag ligga och skrika i kudden i 18 år och få ett damp utbrott..

Igår, eller jag mena i förrigår kom jag hem efter 5 härliga dagar ute på sjön, det var underbart fint väder och jag har verkligen jobbat på brännan jag har bara solat under hela båt semestern! Vi åkte till skärgårn, vi var på nåttarö och sandhamn, det har varit skit mysigt! MUMS
Lägger upp lite blider, för jag orkar inte skriva så mycket mer.

Men imorgon ska det bli fint väder och jag ska SOLA & BADA!

KYSSAR



ett snabbt inlägg

tjenixen bloggen!

Nu sitter jag här på min sköna stol och är jätte sjuk! Jag har jätte ont i huvudet och är förkyld. Inte bra!
Vilken härlig dag det har varit idag? sol och värme åh vad skönt, en perfekt dag att vara inne i stan och ha det super mysigt.
Idag mötte jag upp min syster inne i stan halv fyra, sen åt vi lunch på en mysig uteservering i gamla stan, vi åt en smarrig sallad och efter det åkte hon hem och då mötte jag upp Malin och hennes killkompis, så vi gick runt lite sen åkte vi någon slaks turkskjuss, en sån här kyckel som man kan sitta där bak i någon grej, ja så vi åkte till djurgårn och där hyrde vi trampbåt och åkte runt ett litet tag, sen slutade det med att vi gick in till grönan och var där en liten stund, Malin fick med sig en jätte storbasket boll och en stor blomma, men frågan är om det verkligen var hon som vann de sakerna? ;) haha men men.. Nu ska jag ta en vamr dusch sen ska jag lägga mig i sängen med något gott och kolla klart på shutter island som jag somna till igår!

Kyssssss

Hejsan hoppsan!

Jag är inge bra på att blogga längre.. Har glömt bort min blog helt alltså.. haha men jag ska försöka blogga lite oftare iaf.

Men idag är det måndag tror jag, och jag har haft en underbar helg tsm med Tessan, veronica, Lena och många fler. Jag har varit hos tessan hela helgen, för hon hade huset för sig själv, sen i igår så var jag hos putte min kusin för han har fyllt år så jag fick se hur han bodde också eftersom att han nyligen har flyttat hemifrån.

Så ja, just nu sitter jag och väntar på att shutter island ska bli klar.. Vill verkligen se den, jag skulle se den på bio för hundra år sedan, men det blev aldrig av så nu har jag glömt bort den och det var Linda som kom på att vi skulle se den, för hon är här! wiiie, har saknat henne som fan. HEhe

Men nu ska vi se en fucking film! Natti



hoppsan

Hade nästan glömt bort min blogg.
Har inte skrivit på jätte länge, även fast det har hänt ganska mycket!
Det har varit skolavslutning, sanna har fyllt år och Angelica har tagit STUDENTEN? Men jag har fatiskt inte haft någon lust att blogga de här senaste dagarna! Men ska försöka bättra mig lite!
Men skolan är inte slut för min del, eftersom jag har äcklig sommar skola, jag ska gå i en vecka, så det är bara 3dagar kvar i skolan, sen är det sommarlov på riktigt!!
Jag har verkligen inga planer för i sommar, jag ska på kryssing till riga och vara borta i 5 dagar.. SEn ska jag jobba och lite så, en väldigt lugn sommar!



Klockan är nu fem snart och jag tänkte faktiskt bara slå på en rulle och äta lite gott för jag är så otroligt trött! gick upp 8 idag liksom för att hinna till skolan, usch fyfan för det!
Men vi hörs lite senare eller imorgon för jag orkar inte skriva!

Bilder sen studenten!






Bilder sen skolavslutningen



1 juni

10 dagar kvar sen är det fucking lov! Så otroligt skönt!
Men lite mer värme skulle inte skada, imorgon ska det regna lite.. Men på torsdag ska det bli jätte fint väder!
Men yes!

Idag har vi varit ute med båten, skit mysigt var det! vi åkte iväg till någon ö där det.. Aaa skit samma, men mysigt var det iallafall! Vi hade med oss frallor och lite så, jordgubbar också! mumss.. Så vi kom hem nästan nyss, jag tog med mig hunden ifrån båten och gick lite tidigare än mamma och micke, men ändå kom de hem innan mig, för hund j*veln ville inte gå med mig, hon gillar bara mamma och micke och hon hatar mig.. buhu :(
Men här får ni bilder!


RSS 2.0