30 december

Imorgon är det nyår! woho... Det är bestämt nu att jag ska först åka till brunna och vara där ett tag, käka och lite så.. Senare på kvällen ska jag åka till bro, jag ska vara där till 12 slaget.. Så snart är det 2010! vad konstigt.. men men. Så jag ska åka hem tidigt imorgon för jag måste duscha och fixa massor med grejer, sen ska jag och mamma åka till Annmarie och fixa oss.. så det blir väl bra.. Men nu ska jag äta lite, sen... ska vi allt hitta på något att göra..

Puuussseen



Nu blir det...

FILMPARTY!

Vet inte än vilken film det blir, men en rysare blir det iallafall..





Trött, osminkad och nu ska jag kolla på en film med Linda!

Kram och puss.

I love you mammi



 



 

ett liv utan dig skulle vara som att jorden var utan folk, som om människorna är utan luft, vintern är utan kyla och sommaren är utan värme, och saknaden var utan tårar, kärleken var utan lycka och glädje.


Tjena lena mellan bena

Kom ICKE på något bättre som rubrik, men ja.
Jag börjar med att säga hej....
... Så hej.
Idag har jag varit hos Pappi hela dagen, Jag kom hit i morse eller a klockan var halv ett typ, Mosteroster skjussa hit mig för jag och mamma sov där inatt, men så orkade jag inte sova där inatt igen så jag bestämde mig för att åka till pappa...
Så jag och Linda åkte och handlade på vägen så åkte vi till thailand och solade, haha nej men vi solade solarium och efter det drog vi och käkade.... FET MAT, BLÄÄÄÄ... Jag lever bara en gång brukar jag tänka för mig själv, och då gör det inget om jag äter blä mat, men sen så tänker jag också, att man vill ju inte leva livet som en fetknopp, det vore ju jävligt sorligt.. ja precis, så slut på skit maten..
Nej nu jävlar ska jag dra en pizza..

Men yes, imorn Så ska jag förmodligen följa med mamma (om jag orkar) och kolla på en lägenhet, jag säger dock inte vart men vi ska iallafall flytta ifrån väsby... Det känns faktiskt jävligt jobbigt men DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT.. haha men menn...

Nyår är det snart också, jag får ångest så fort jag tänker på det, jag är nog den ända i hela värden som inte ser fram emot nyår... jag vet inte vart det blir av riktigt...

Jag vill fan flytta till rymden.. och bli en luftballong, det skulle ju vara jävligt skönt.
Men men...




FUCK YOU JAG HATAR HATAR DIG. HUR FAN KAN DU GÖRA SÅHÄR?




Lördag

TJENIXEN!

tyvärr så orkar jag inte skriva om min jul, men den var bra jag hade jätte trevligt.. Mycket mycket jul mat har man ätit och nu ser man ut som jultomten själv. Men yes..

Idag är det part.. jag mena lördag, Jag har varit i täby idag, jag köpte ett par jeans och en stickad tröja.. Sen körde mamma och marco mig till bålsta där jag mötte upp Linda vi skulle sola men innan det så åt vi på kinan som låg brevid solnigen, skit gott! vi solade sen i 25 min, och det var grymt skönt!  Jag ska snart hoppa in i duschen för jag luktar verkligen solarium! sen ska jag börja fixa mig lite...
har jag något mer att säga? svar nej.

Ha en dunder kul kväll! Pusssssssssss



GOD JUL!

Nu är det den 24 december! Alltså julafton :D Jag sitter här med lillla vovven iknät och väntar på att macrco ska komma så han kan skjussa mig till min kusin där jag ska fira jul.. vi spela bingolotto igår HAHA, men jag vann faktiskt 200 kr :D Efter bingot bastade jag och angelica sen badade vi efter, en riktigt mysig kväll med min syster och "famijen" hade vi.. ja sen sen så gjorde vi varma mackor och lite så, sen gick vi och la oss så vi skulle orka upp idag... Ja nu kom marco och nu ska vi åka! puss



GOD JULEEEEEEEEEEEEN! :D


1 DAG KVAR

Till julafton! (a)
Jag ska vara hos Robin och cazza med familjen wrådhe. Så jag är inte med mamma på julafton utan vi firar dagen efter, ja så det är så det ligger till! :D

jag är hos Linda jag kom hit igår kväll.. Vi gjorde itne så mkt, rökte vattenpipa typ bara.. haha, sen gick vi la oss i tid, kanske 12-1.. Annars är det hon och jag som gå och lägger oss 5-6 på morgonen liksom, Men inte igår!
farfar kommer och hämtar oss Om ett tag, för Linda ska på kryssning och då åker jag med dom för jag ska ändå möta upp Angelica vid slussen, ja sen åker vi hem och då ska vi fixa klart mitt rum, sen blir den myskväll ikväll, med allaihopa.. Men ni ska jag börja fixa mig lite!

Puss o kram



20 December

Tjenixen!!

Oj nu var det ett tag sen jag bloggade, jag vet. Men idag är det ju faktiskt 4 advent! Snart är det jul woho!
Igår var jag mamma,marco och marc-lee och handlade julklappar i täby centrum, eller mamma handla till mig, så jag gick runt och peka ut vad jag vill ha i julklapp sen lite senare sa mamma att jag skulle gå iväg och ta en fika för att hon skulle kunna handla julklappar till mig, så jag vet ju typ redan vad hon har köpt ;) sen lite senare åkte jag till Robin och cazza, vi kollade bara på film och lite så, alltså bara tog det lugnt..

Och i fredags hade vi sån här vollyboll maskerad, Ja fast jag var inte i skolan, utan jag sov ut ist sen lite senare åkte jag till en kompis sen åkte jag hem till pappa och va lite med Linda.. Sen åkte jag med henne till vällingby för hon skulle möta sina kompisar där ja sen åkte jag hem... Och idag är det söndag, jag ska snart baka julgodis med mamma och marc-lee och lite senare när det blir mörkt ska vi allihopa åka till grönan för det är ju julmarknad, jätte myyysigt!

men nu ska jag gå ner till mackan och mamma för dom väntar, puss!



¨


Söndag kväll

God kväll!

Jag har precis kollat på paradise hotel.. Ja alla tycker jag är störd för jag kollar på det, men man blir ju faktiskt beroende när man har sett den en gång! Min syster kollade aldrig på det förns hon såg det en gång med mig sen så har hon till och med kollat på internet på alla avsnitt! haha.. Men men
¨
Haha Robin min kusin såg min video idag när jag dansa.. Det ända han sa var " Aa dig kommer jag fan inte gå ut på krogen med sen när du är 18" HAHAHAHA..  Men det är ju såklart inte seriöst, jag försökte härma den här damsa elelr stampa vad fan det nu är med leroy men det gick inte så jätte bra. det tyckte itne Robin heller.. haha men yes.

Nu ska jag äta mina popcorn jag har poppat :D

Kyss


3 advent

Godmorgon!

Idag är det söndag och 3 advent! mysigt... Jag och Min syster Linda ska aldeles strax åka iväg och sola och sen ska vi äta någon stans.. men men

I fredags tog jag det bara jätte lugnt jag åkte hem till min moster Jannic för Valerie och Kevin var där min andra mosters barn. Det var jätte kul och träffa dom.. Och Kevin min kusin har växt om mig! vi har alltid tjaffsat om vem som är längst men han är fan längre än mig nu :( han är ett år yngre än mig..
Ja så vi kolla bara på idol och lite så.
Igår åkte jag hem till pappa, för pappa är inte hemma, så det är bara min syster här hemma.. Pappa åkte till thailand i fredags och ska vara borta i 3 veckor.. Så jag ska förmodligen vara här några dagar nu.
Så jag kom igår dårå... Inget speciellt hände igår inte.. Men nu ska jag ta och sätta på mig lite kläder sen så ska vi åka!

Ha det super bra. Puss



DET HANDLAR OM ATT BJUDA PÅ SIG SJÄLV! HAHAHAHAHAH.. kul var det iallafall












låten!

vinnarlåten i idol. Låten var sjukt bra!!



desperata hemma fruar!

Tjenixen!

Vad sker i era stugor? Det är snart desperata hemma fruar, åh vad jag har längtat i en hel vecka, det händer så mycket i pogramen nu! men men. Idag har jag varit i skolan, det var nästan lite kul för en gångs skull eftersom jag inte har varit i skolan på år och dar, känns det som iallafall. Jag var till och med närvarande på min sista lektion som faktiskt var idrott! HELT SJUKT.. Men men  jag har varit på toppen bra humör idag, skrattat jätte mycket faktiskt, jag brukar vara sur när det regnar, för jag hatar regn. Men idag var jag glad! wie...

Imorn är det onsdag, bläää. Jag slutar sent, alltså tjugo i fyra.. Efter det åker jag raka vägen till farmor för pappa och syster kommer dit så ska vi äta mat och lite så. Sen åker jag hem till tråkiga väsby.. Sen är det tordag sen fredag :D hehe ja ja men vi tar en dag i taget.
Just nu sitter jag och lyssnar på den hära "vill ha dig i mörkret hos mig" nanananan.. Ja! precis den jag menade! haha ja och nu har jag inte så mycket mer att säga..


Eller jo. Att jag kommer köpa världens
 finaste julklapp till
 min mamma, för jag älskar henne så otroligt mycket! :)




stjärnan i det blå


(y)

Yes! Nu funkar internet igen, det cpar sig hela tiden, så hitta jag en plats i köket där det funkade, sen kom bitter F''''' mamma och sa att jag inte fick sitta där ja sen tog det ett år tills det börja funka där jag sitter nu, greeeeeat...
Men nu funkar det iallafall. :D

Här får ni också kvällens låt.



Måndag

7 december.

Hejsan hoppsan! Måndag idag då... Jag känner mig faktiskt mycket bättre idag, jag ska till skolan imorgon, jag har typ ångest för jag inte gick till skolan idag för jag har så jävla mycket att göra just nu för att få G i allt.. Icke bra. Jag var ju hemma hela förra veckan så det är ju kanske lite onödigt att missa en vecka till, så jag åker till skolan imorn. 06:25 bussen då... usch vad jobbigt. men men.

Idag har vi varit och kollat på tapeter till mitt rum, ja och vardagsrum osv. Men jag hittade världens finaste, eller ja den var fin iallafall.. Det var jätte svårt att välja för det fans så mycket flera hundra typ tusen olika, men efter en halvtimme hitta jag den jag ville ha. Ja sen när jag kom hem satte jag bara på en film, jag har bara degat framför tvn idag, och nästan nyss kom marco hem, och han är den ända som har internet, för jag har inte trådlöst internett på min bärbara och den andra klump datorn har jag inte ens tagit hit, men men.. 

Nu har mamma precis lagat mat, så jag ska äta nu, även fast det käns som jag har ätit hela dagen, eftersom det inte finns så mycket annat att göra här i huset. Vi hörs senare, puss! 

föresten

Innan jag hoppar in i duschen så måste MÅSTE jag bara lägga upp en video.. ahahaha så jävla skön?
Det är min störda kompis som kollar på den hela tiden, hans humor är kanske inte världens bästa men den här är fan rolig.


god efter middag

hej svejs.
jag sitter fortfarande här på min chill stol, har inte rört en fena dessa timmar som har gått idag! Eller jag var ute med hunden snabbt, men efter det har jag inte gjore ett skit! Kan fortfarande inte röra min nacke, ni vet inte hur grymt jobbigt det är, jag får damp! Men nu hade jag faktiskt tänkt att ta en snabb dusch och där efter ska jag göra Alexandra sällis framför tvn, hon kom precis hem.

Men puss på er!

 

'
jag bjussar på en till låt.


Älskar den här låten


Jag vill känna din kropp emot min


billys pizza

Är ni också som jag ? Alltid när jag är sjuk är jag alltid sugen på fet mat, chips ja almänt feta saker.. håller på¨att värma en billys just nu, sen ska jag sätta på en film och bara ta det lugnt, kan ju inte göra någonting eftersom jag har så jävla ont i kroppen, kan inte röra min nacke! :( uusch vad jag hatar att vara sjuk..

Men innan jag sätter på filmen så måste jag gå ut med ida slida.

Puss


Kläd affären Venine

Jag har aldrig sätt snyggare kläder som det finns på Venine!

Snälla jultomten kan jag inte få det här i julklapp av dig? jag har varit jätte snäll (A)


godmorgon

ja godmorgon....

jag kan verkligen inte sova, och klockan är bara 11 men jag gick upp klockan nio... Jag är sjuk, blev det igår, eller igår morse vakna jag med att jag hade ont i halsen och lite förkyld, sen igår kväll så hade jag feber och ont i hela kroppen.. Jag hade verkligen inte någon bra dag igår, allt gick bara åt helvete, mådde så jävla dåligt, jag var liksom deppig, hög feber, ont i hela kroppen.. Det kunde fan inte bli sämre alltså.. haha men men idag är det ju andra advent, myyyys.. Snart är det jul :D På onsdag ska jag till farmor och äta lite julmat och så, ha en liten mini jul sådär.. För pappa åker till thailand nästa vecka, eller den här veckan, jag vet inte riktigt men han ska vara borta över jul iaf.. tack för att jag får följa med! (y)

Det är ju inte alls långt kvar till julafton, jag längtar verkligen!
jag har gjort en liten önskelista :D




Äckel lördag


Lördag

God eftermiddag!

Det har inte varit så mycket skrivande nu den sista veckan eller ja ingenting alls rent ut sagt... Jag kom hem för någon timma sedan, Jag har varit hos Robin och cazzandra. Så jag har ätit mat och badat och lite så nu.. Jag tar det almänt lugnt, Jag har inga planer för ikväll, jag får se vad som händer.

imorgon är det andra advent redan, den hära veckan har gått sjukt snabbt i och med att jag har varit sjuk, jag var bara i skolan på torsdag & fredag, och båda dagare gick skita snabbt! snabbare än blixten! Men men..
´
 Går dagen var väl kanske inte världens bästa då.. Jag var i skolan sen åkte jag och träffa en kompis, ja sen åkte jag raka vägen till Robin och cazzandra.. Fick träffa sötnosen Aaron också, det var ganska längesen jag träffade honom.. Världens sötaste unge! jaja senare på kvällen kom Simon och hanna över med sin lilla son Kevin, Även sebbe kom efter ett tag. Simon gadda sig och jag kolla på det är så kul tycker jag... haha men japp, nu ska jag torka mitt hår och lite så. Så höres vi senare!

Puss


RSS 2.0