godkväll!

nu har jag packat pprecis ALLT som jag ska ha med mig på kryssningen imorgon. så behöver jag inte stressa med de imorg, så jag kan bara komma hem och fixa mig direkt sen åka :D
Men men, nu väntar jag på mamma som är eller är på väg hem ifrån kista, och hon skulle köpa godis till mig där ifrån den goda godis affären :D:D jag vill bara ha de så jag kan lägga mig i sängen o kolla på film...
MEn men, jag får väl säga godnatt nu då!

GODNATT




MAn ser hela min BH det är därför jag har täckt ifööör :D

Pics


Torsdag!

hallojsan!
Det är reeedan torsdag! så otroligt skönt med fredag imorgon, för då ska jag på kryssnig! Det ska bli jätte mysigt faktiskt!

Aa och nu sitter jag i köket, jag har precis målat klart en bild som vi håller på med på bilden i skolan... Det gick sådär... Sen har jag pluggat lite SO, duktig jag är!!!
Fast jag gick hem ifrån skolan idag för jag hade sån mensverk! kunde knappt stå på benen för jag hade så ont, så jag gick hem runt halv tolv.. Så nu tänkte jag duscha sen slå på en bra film och vila lite!

Peace



Här är bilden jag ritade... Det ska vara ett rum, och och hela golvet är en schackplan, och sen är det två pjäser fast halva är pjäs och halva är människa, sen är det en spegel där borta så har jag ritat spegelbilden, men i spegelbilden är det två vanliga pjäser bara... man ser inte så bra men aa...

-.-

nu vill jag verkligen att angelica ska komma hem!
tänker på henne när jag ser den här :) för jag och hon satt och "lekte" den här leken förut på tåget, fast vi satt typ "jag ser något blått" sätet "jag ser något mönstrigt" sätet. osv hahah vi skrattade som fan, vi har väldigt annorlunda humor måste ja säga!


tisdag

goddag!
oj vad lektionerna tog fort idag, jag jobbade så bra som jag kunde också, för jag har fått IG varning, inte så bra nej.. Så nu har jag pluggat ett litet tag så nu kan jag allt! Vet det är någon skruv som sitter löst eller någonting för jag har fått största "flippen" ( blatte språk ) i mitt huvud :( men det är ju bra! För nu jävlar ska jag satsta på skolan hårt!
nu är det bara två dagar kvar den här veckan för på fredag är jag ledig! hihi, sen är det redan onsdaf imorgon liksom, och då åker jag till min älskling och då är vårat efterlängtade program Kungarna av tylösand!!  både jag o leo älskar det, äver fast det är så jävla patetiskt.. Men Nemo och jockiboi är ju dom bästa, love love!
Jaja, nu ska jag iallafall kolla på beck och sen ska jag vila ett tag!



Peace


Godkväll!

Gud vilket höstväder det har varit idag! det har varit super duper kallt! och angelica är i turkiet den jäveln!
Jaja.. Idag är det måndag, en väldigt tråkig måndag faktiskt... Jag har bara pluggat typ.. Så nu ska jag faktiskt kolla på idol! Sen ska jag sova för jag måste orka upp imorgon! Sen slutar jag faktiskt tolv imorgon så det är ju jätte skönt!
Sen på fredag ska jag på kryssing men mamma,micke och älsklingen! Det ska faktiskt bli jätte mysigt. Så jag är ledig på fredag :D
MEn men , vad ska jag säga? Jag får väl säga godnatt nu då så uppdaterar jag imorgon! Kyss






fyfan vad jag älskar jockiboi <3

kolla bara på det här! åh han är så bränd

tjejen - "lite papper,ja.. nej nej nej, jag har med mig"

sen jockes miner HAHAHA love






aa iallafall så sitter jag hos leo, han är o handlar! och jag är irriterad och har jätte tråkigtfast nu när jag såg jockiboi så blev jag lite gladare ;D haha.. Men igår så var jag och älskling istan och shoppade lite.. han köpte ett par skit snygga jeans, och en tröja och jag hittade bara ett par skor..
Sen gick vi och åt kina mat och sen åkte vi till brommaplan och solade solarium, det var så jävla skönt bara att jag brände hela mitt arsle! :O haha men men sen åkte vi och hyrde en film och gick hem o myste bara! :)

Ikväll så ska jag ut och käka med Linda, vet inte vart men i stan någon stans iallafall! så vi får se vart..
Så jaa, och imorgon ska jag till kista och kolla om jag hittar några jeans och någon mysig stickad höst tröja! :)

Puss

kryssning på lördag, spikat!

tjena lena!
liggeri  sängen och fösöker sova.. men det går inte så bra eftersom att min hund har kraftiga sömnproblem och bara springer runt.. Jätte jobbigt. men ska försöka sova nu ialladall!
Jag fyller år idag och jag har fått jätte mycket fint i pressent½ dator pengar kläder osv.
Så jag och idag var jag Angelica och emma ute och åt på alec, det var verkligen jätte mysigt och väldigt bra mat är det där½ men jAG kan inte skriva mer nu för jag är halvt blind så jag skriver mer imorgon½ pusssssss

Föresten så ska jag på kryssning på lördag, det ska bli jätte kul!  med linda,mamma och mammas kille½ SPIKAT.. rööj



GODNATT!

Och imrogon är det.....

 

Så otroligt skönt!


godmorgon!

godmorgon! Idag är det torsdag ja!
och jag sitter här hemma hos Leeo helt själv, sitter o äter fruksot.. Pizza hahaha. För vi åt det igår. Så ja, min buss kommer om en halvtimme och då ska jag åka den långa vägen ända till kungsängen :( är ju liksom i blackeberg... Usch vad jobbigt, men men.. Nu ska jag fortsätta äta min frukost så bjuder jag på en bra låt!


på tv ikväll!

 

Idol, Med Laila, tjocka o glada Anders o sist men inte minst världens snggaste Andreas!

 

Sen är det efterlyst, intressand men lite mer som tidsfördriv..

 

Sen kommer kungarna av tylössand.. Patetiskt pogram.. Men jag måste kolla, det är lite kul faktiskt men stackars människor som är med i det där pogramet, att dom inte skäms, men dom tycker ju att dom är skit balla! haha


slutade halv elva idag!

Hej!

Då var det redag onsdag idag, så jävla underbart! veckorna går så otroligt snabbt, det var nyss helg tyckte jag! Men vädret, vad har hänt med vädret?! det bara regnar hela tiden, det blåser, det är jätte mycket löv på market, grå himmel, vilket betyder att det är höst? ett typiskt höst väder, ellerhur. Men jag vill ha viner! åh vad mysigt, snö! Jag längtar verkligen!

 

Men just nu så ligger jag i sängen och är så otroligt trött, vill nästan sova en stund men då kommer jag aldrig vakna! Jag slutade halv elva idag så det var ju skönt.. Så nu tänkte jag snart ta någonting att äta sen ska jag hoppa in i duschen så jag kan börja fixa mig , för jag ska iväg sen!

Det är helg snart också? vad händer då? jag har absol ut inga planer, jag tar helgen som den kommer! folk kommer komma till mig på söndag för att jag fyller år på måndag men på måndag blir det för tight för då ska jag ut o äta som alltid med Angelica, haha.. Inget speciellt sådär inte.. men något vill jag göra den dagen jag fyller år liskom.

Jag  vill åka på kryssning. är så otroligt sugen på det! vi ska förmodligen åka den 1 oktober, men inte helt 100, men jag vill  verkligen det, linda ska med då också!  Men jag ska tjata på mamma!

 

Föresten så var jag på hoffmaestro i fredags, och det var grymt! fyfan vad bra dom är live allså.. Dom får verkligen liv på publiken, så jävla klockrena! älskar dom.. Men det var kul, jävligt mycket folk.. vi hade tur som kom in!  vi hade ju gröna kort så det tar ju snabbare att komma in då! :)

Men nu ska jag fan få i mig något att äta!

Peace

 

 

 


<3






Måndag

Yes, då var det måndag idag. Usch jag verkligen hatar måndagar! Jag orkar liksom inte att gå upp på måndagar.. så jag gick upp idag en halvtimme innan jag började! Sen har jag varit hos tandläkaren idag och lagade ett hål i min tand för första gången! usch, höll på att svimma förfan, och jag har jätte ont nu! :( Angelica bjöd mig på en glass, men det gick inte så bra att äta den eftersom att jag var bedövad i hela munnen.. Jag ´skulle kunna spela ica jerry i ica reklamerna.. jag känner mig som han iallafall! haha "billiga veckan".
Men men, jag sitter faktiskt och kollar resor till nästa sommar.. vet sommarn har precis varit men man ska boka tidigt, det är språkresa alltså.. Till malta i 3 veckor! så jag sitter o kollar lite, hehe.

Det har varit en väldigt lugn helg också faktiskt! I fredag träffade jag min käre Linda, så vi var hemma i bålsta och sen kom en kompis dit så vi kollade å film och lite så, det var jätte mysigt! Sen på lördagen åkte jag hem till Leo, vi hyrde film som vanligt vi kollade på rec 2 som jag har velat sett jätte länge! men den var inte så jätte bra, ettan var bättre tycker jag!
Sen blev det söndag, igår alltså.. Då pkte jag och leo in till stan och gick runt o kika lite, sen åkte vi vidare till kungsängen och tog en fika med min syster och Emma hennes kompis! Så det har varit en jääte mysig helg, som varje helg iof.. men på fredag ska jag på hoffmaestro.. då blir det inte bara vara hemma o kolla på film iallafall! Så ja.



Jag på tåget på väg till rymden!

Nu är jag faktiskt jätte trött så jag tror att jag ska vila lite så hörs vi lite senare!

Kyss



Fredag!

Halloj!

Nu sitter jag här i soffan med mammas dator och kollar på massor med bilder på hundarna. Iallafall på milo, shit vad han har blivit stor alltså!
Fick nyss se en video som mamma visa på en söt lite kille som dansar jätte bra! och han är typ jätte liten! HAHA
Linda kommer hit snart och hälsar på mig! och ikväll ska vi åka hem till pappa så ska vi laga en god middag och bara ta det lungt eftersom att jag inte hra träffat henne på år och dar!

Skriver mer sen!

Peace






Här är han åtta veckor :) sötisen




Såhär ligger mina hundar nu... Milo ligger i soffan som han inte får för mamma... men jag låtsas om att jag inte har sett honom...



Och här ser man hur stor han har blivit!

Salt och godis!

Nu ska jag kolla på den nya filmen med Angelina jolie den snyggingen, salt heter den! haha ja sen har jag köpt massor med godis . FETAN!
Sen kommer mamma in med godiset till mig!

jag - mamma, är det här allt godis?

mamma - Ja vadå jag vill ändå inte ha.. ( hon trodde att jag tyckte att de var lite)

jag - nej men alltså jag hittar inte "bilarna"

mamma - jasså ja jag har  tagit typ två...

jag - .....

mamma - eller kanske fem då..

jag  -  ja det var precis fem st som jag la ner i påsen!, tack


HAHAHAHA hon är så störd.. :)







peace

Torsdag!

Shit att veckorna går så otroligt snabbt? helt sjukt! jag tyckte det var söndag nyss liksom så är det redan fredag imorgon! Fast jag är sjuk så jag kommer inte göra något imorgon, ska inte ens till Leo.. Jag ska ta det lungt bara så åker jag till honom på lördag istället! jag kanske åker till pappa imorgon iof..
Jag har faktiskt legat och kollat på barn pogram hela morgonen! haha...  och nu vill jag bara ha en fet godis påse brevid mig och någon bra film, så jag och mamma ska gå ner till centrum snart så jag kan köpa mitt j*vla godis, och så att hundarna får komma ut lite :)
hehe.. men jag skriver mer sen!

Peace


DAgens låt





tusentals tankar

nu ligger jag i min sköna säng och bara tänker, min hjärna är full av tankar! För det första så är det lingon veckan, och då brukar jag bli lite deppig faktiskt, men jag är sjuk också, och då är jag mycket mycket mer känslig! SÅ jag har bara legat i sängen hela dagen och har inte gjort något alls, och det är då allt kommer upp,  både gammalt och nytt...
Men men, idag hade vi klassfotto i skolan, det gick åt helvete, det vart så dåligt...  men jag bryr mig inte, jag har ändå ingen att göra mig fin för i skolan liksom.. höhö
Men efter skolfottot så gick jag hem direkt för jag kände mig så dålig... Så just nu ligger jag i min säng och har gjort det hela dagen, så nu ska jag fan lyfta på arslet och ta mig ned till gc och ta en fika, så jag får komma ut lite!
Hörs sen!

Kyss


RSS 2.0