HAAHHAAH


1 advent

God morgon!

Idag vakna jag med världens bästa och gladaste humör, vilket är väldigt konstigt... Jag somna liksom 5 i morse och vakna klockan 7 i morse (?) alltså 2 timmas sömn.. hmmm och jag kunde verkligen inte somna om, så jag satt i hörlurarna och börja lyssna på musik för att se om jag blev tröttare.. Men icke sa nicke det funkade inte alls.. haha ja sen satte jag på tvn och kolla på något skit pogram på tv 6, sen blev klockan nio och då tog jag ett bad, haha inget liv... Men jag kunde verkligen inte somna om, så jag bada typ i en timme för typ tidsfördriv raka benen osv.. Sen så väkte jag min syter eller aa jag satt på radion och det var typ på högsta volym utan att jag vistte så hon fick psykbryt.. Så vi gjorde frukost och nu sitter jag här och känner hur trött jag börjar bli :/ hahah men men.. Klockan två ska jag vara hos mormor och morfar på typ "adventsfika".. Mysigt. Ja sen så vet jag inte riktigt vad som sker ikväll, det ska kollas film iallafall eftersom det är söndag. Men nu ska jag fixa mig lite..

K y s s


Lördag

god dagens!

Idag är det redan lördag och det är faktiskt första advent imrgon! vad mysigt :) Dags att jul handla snart ju! längtar efter deeee, men snön måste först komma, vilket den inte kommer göra? med den måste....

Yes yes, jag är hos pappa den här helgen.. Men pappa åkte nyss hem till lena ( hans tjej ) och han kommer hem imorgon antar jag. Så jag är hemma med min syster Linda som har damp... Vi ska snart åka iväg och käka en fet jävla pizza.. haha men vi höres senare.

Puuuuuuuuuuss



Svenska

Just nu har jag svenska och sitter och as garvar för mig själv för jag har precis kollat på dom här videosarna som jag lagt in i inlägget innan. Fyfan dom är ju helt körda alltså. hahahahah fyfan vad kul!

Ja, jag slutar om ca 3 timmar, jag har snart lunch sen har jag idrott och svenska tror jag.. Ja sen slutar jag. Då ska jag hem och packa ner alla mina kläder som jag sedan ska ta med till marco.. yes, men vi hörs när jag kommer hem..

puss o kram!

Videosar





Låt

jag har blivit så kär i den här låten, vet inte varför. Den är ju inte så bra egentligen, men den är så jävla skön!



Norah Jones- Chasing Pirates


söndag söndag tråkiga söndag

japp..  Idag är det söndag och jag har inte gjort någonting alls, bara tagit det super lugnt. Det har jag ju gjort hela helgen rent ut sagt. Inte gjort ett skit, har bara varit på dåligt humör. Jag skulle gå på bio med veronica och tjejorna men ungefär en timme innan jag skulle åka så gick min comviq kompis ut så jag kunde inte får tag på henne, "snyyyyft". Men det får bli av någon annan dag tycker jag. jag har varit i väsby i princip hela helgen, förutom igår då jag åkte hem till min moster och sov där, vi kollade på världens bästa film! åh vad bra den var, inte så jätte dålig lördag trots allt eller jo.. jag tänker alltid "det gör väll inget om man tar det lungt en helg bara" men det har fan blivit det varje helg nu. men jag hade damp.. För alla bara tjatade på mig hela tiden, mamma ringde mig en gång i kvarten när jag var hos en kompis. DRYG SOM FAN. men men. Förut så skrev jag att ibland kan jag känna mig så jävla lycklig och allt bara går så bra.. och i bland kan allt bara gå åt helvete och ingenting känns bra, och just så känner jag nu, för det är verkligen ingenting som går bra just nu, Allt bara snurrar i mitt huvud, tjat hit och dit. FAN FUCK THAT.

Men ja whatever. Hur som helst så ska jag vara i väsby hela veckan ( tror jag ) vi har redan börjat hämtat massor med saker hem ifrån oss. I helgen plockar vi sängarna. Jag ska ta hit alla kläder osv i veckan. Men men. Nu ska jag fortsätta kolla på tvn.

Har det bra puss!


Ett gått skratt förlänger livet.. jag kommer nog leva tills jag blir 100




gamla bilder.. Saknar

Från 06-07




från 7an





Jag saknar de gamla tiderna så otroligt mycket. Jag och den här tjejen hade grymt kul tillsammans och jag har så mycket minnen med dig! missmissmiss







BILLY IDOL ( pappas idol )

dom här låtarna lyssnar pappa på varje dag ja och andra med billy idol.. Sen vi var små har han lyssnat på dom. Jag tänker bara på pappa när jag hör den här!
men dom är bra.

 

 


so good

 

 

 


ÅH vilket charm troll!




Torsdag redan!

Yes det är redan torsdag, det är helt sjukt hur snabbt dessa dagar har gått!
Men idag har dagen segat lite, för jag har varit på skit dåligt humör, men sen när jag kom hem så tog jag och värmde en bulle och sedan kollade jag egenom posten vi hade i brevlådan, och taddaaaaa så hitta jag det jag väntat på i fyra hela veckor nu, jo mina skor o jacka! Det har nämligen kommit nu. Så jag väntar på mamma nu så hon kan gå ner och hämta det, ja sen så ska vi åka till väsby. Och imorgon är det fredag!
I helgen ska jag förmodligen gå på bio, antingen 2012 eller new moon eller vad fan den nu heter. Annars har jag inga planer för varken imorn eller på lördag, ska vara i väsby iallafall. Juste... Jag ska kanske träffa Niklas någon gång i helgen, jag vill se hur han bor eftersom han har flyttat, så ja.. Det var nog allt jag ville säga. Ha en dunder bra dag!


Puss & Kram  / Michelle


bilder

hahahaha, jag är inne på en skol dator och då har man ju alltid en egen inloggning, och då hittade jag dom här bilderna sen när jag gick i 4an o 5an.. haha vad gulligt!



SVENSKA

sitter på svenskan nu, skit tråkigt, har skrivit ut ett par bilder till barndomshäften.. haha..

efter skoloan ska jag iväg till Angelicas skola, den ligger typ vid globen.. Jag ska vara med på hennes sista lektion, sen så ska vi bara ta en fika eller något..

vi höres senare.

                        
/Michelle Hellqvist


LÖRDAG KVÄLL

japp.... det är lördag...

jag och Linda har varit iväg och handlat mat och lite så och sen nu har vi precis ätit.. Sitter och klurar på van fan man ska göra.. Vi har tagit lite bilder. hah..ha


godmorgon föresten

HEJ

Jag vakna alldeles nyss, pappa är inte hemma, han kommer hem imorgon.
Igår fick jag min älsklings parfym av pappa, alltså det var min present, och jag vart sjukt glad :D:D:D

Jag har fortfarande bajs ont i min arm! kan knappt röra den. men a fuck.. Jag har itne så mycket att skriva, men vi höres senare


partyyyyyyy

LÖRDAG IDAG :D wie....


hemma igen

hejsan hoppsan.

Jag och linda kom nyss hem till pappa, vi har varit i kista på bio, det var jag Angelica och Linda dårå.. Det vart inte 2012, inga platser kvar... såklart, så det vart någon annan film som folk har sagt är jätte läskig, folk har liksom gått ut från bion för den var så läskig. Men jag kan säga att den var inte läskig någonstans, den ända gången den var läskig, då mitt hjärta slog i 180 och jag hoppa till som satan, det var precis i slutet utav filmen. Jag kan visa trailer på den sen, kommer inte ihåg vad det heter.. efter filmen så gick vi in på gina snabbt där jag hitta ett par leggings som jag köpte, jag har nästan ett par likadan men ett par "lack legings".. Sen åkte vi hem till bålsta.

Men jag ska snart gå och lägga mig, är jätte trött efter bion och allt, klockan är ändå kvart i 12. Plus att jag gick upp halv 6 imorse, så jag är sjukt trött!

Godnatt på er

VAD kan det vara ?

Pappa ringede nyss och sa att han hade en liten present till mig! men jag får se vad det är förnågot när jag kommer till pappsen efter bio och allt..

Nu har jag bestämt mig för att byta navel piercing, jag hitta ingen fin här hemma, jag hitta iallafall en rosa liten grej, ska byta snart, sen ska jag köpa en piercing i kista också, en jätte fin!! men men önska mig lycka till, för jag vet fan inte om det är förtidigt att byta, med det visar sig.

låten

Man hör alltid någon bra låt när man är med micke, den här gången satt han på den här :D



god fredag!

Fredag idag, wiiiiiiiiiiiiie vad skönt... jag kom precis hem ifrån skolan, ska snart ta en dusch sen ska jag fixa mig lite, jag ska på bio med Linda ikväll. Vi ska se premiären på 2012 som jag skrev i ett tidigare inlägg. Sen efter det åker vi hem till pappa. Jag ska vara hos pappa hela helgen. Det var ett tag sen jag var där, men imorn är pappa inte hemma, så man har ju lägenheten för sig själv tillsammans med min syster.

Usch vad jag är trött och har gryyyyymt ont i armen, jag tog sprutan mot influensan igår, så jag kan inte röra min arm idag :/ men hur som helst, jag gick upp kl 05:30 idag, för att hinna med bussen till väsby station som gick tjugo över 6 -.- jag var med en kompis från väsby igår, då kunde jag lika hjärna sova kvar i väsby, orkade inte åka hem i mörkret. Men men nu ska jag ta och duscha sen fixa mig..

Pussssss

nu går jag till skolan!

ha en under dunder bra dag! så hörs vi senare.

K Y S S

paint

jag och valis sitter och ritar bilar på paint. Frågan är vilken som är snyggast (A) jag rita en glass bil, och värsta bilden och han rita bara en vanlig bil :) svaret är ju såklart, MIN BIL ÄR SNYGGAST :D åh vad jag är duktig...

Lilla idapida sitter och biter på mina fötter och morrar åt mig för hon vill ha uppmärksamhet, haha hon är så söt min lilla älskling :D


här är lilla ida, tog kort med mobilen, alltså inga bra bilder.





Britney spears






mitt paket är på rymmen eller vadå?

för tre hela veckor sedan beställde jag ett par skor och en jacka ifrån hemsidan melba. Det stod att det skulle ta 14-20 dagar tills jag skulle få det. Nu har det gått 24 dagar! Så mejlade jag dom idag och fråga vart sjutton det är för problem. Så svarade dom och sa att det var lite försenat det var något med posten. Sen fråga jag hur lång tid det skulle ta tills mina grojor skulle komma och då svarade dom " det är det vi inte vet efter som posten inte vet vart paketet är just nu" Öh?   

p a k e t    p å    r y m m e n   e l l e r    v a d å ? !

Det är ju dock inte melbas fel, det såklart posten! snacka om ingen koll alls.

från att ha ett super bra humör till ett ubeer dåligt..

jag har varit så jävla glad heeeeela dagen, tills mamma kom hem med ett jävla humör och gjorde även mig på dåligt humör! Det är det som är så skönt att inte vara hemma.. jag är ju nästan aldrig hemma längre, vilket jag tycker är väldigt skönt.. Speciellt när mamma beter sig som hon gör.. :@


gummistövlarna på allihopa!

Ja vilket betyder att det regnar ganska mycket ute nu.. Men jag är glad iallafall! Men det verkar som om jag är den ända som är glad just idag!! Alla är jätte griniga :(
Men iallafall, jag kom precis hem, huset är så mycket som tomt.. och jag har absolut ingenting för mig, jag har lust o bara gå och lägga mig ett tag.. Sen sätta på en film och äta bullar (A) som jag har bakat helt själv.. mohhaha.. Imorgon är det torsdag, oj vad veckan har gått snabbt!!! det är redan torsdag imorn sen fredag, wiiiie då ska jag,mamma och förmodligen veronica och en till gå på premiären 2012!!! YES, det är något jag verkligen längtar efter, det ska bli sjukt kul att se den, älskar såna filmer.. ja sen vet jag inte vad som händer i helgen, men det kommer..

Igår fyllde min kära moster år, grattis på hon :) jag åkte till bro direkt efter skolan. Jag gick till bro skolan för att vänta på niklas, sen så mötte jag även veronica.. Jag och hon gick iväg och mötte nickepickepö men vi tappa bort honom lika snabbt, så jag och vonkan började gå lite sakta hemmåt och vi ringde niklas, men inget svar fick man. Så det blev att jag var med veronica en stund i stället sen så drog hon till konfan. Sen gick jag hem till moster och tog det lite lungt, efter ett tag började jag och putte laga lite mat, det tog jätte lång tid, vi lagade något kött med potatisgratäng. skit gått.
Lite senare på kvällen kom det någon sjukt rolig film, den hette "little man" alltså ja, vad ska man säga, den var bara otroligt rolig :D Men yeees!


jag har en sak till att till lägga, att jag ska snart flytta till väsby, om bara tre veckor! Det ska bli ganska skönt.. Jag tror att det kommer bli bra, men vi får väl se om jag trivs, ja annars så ah, vet jag inte vad jag ska göra.. jag känner ju inga där, jo bara två mickar alltså båda heter micke.. men men.. nu ska jag faktiskt ta och äta något, för jag är grymt hungrig!!

jo föresten jag var med på idrotten idag för typ första gången, jag böt om och allt som aldrig annars! ja men sen visar det sig att vi hade vikarie och ingen var ombytt! du det var fan inte kul. men jag var iallafall med, eller ja man fick göra vad man ville, så jag studsade bara med en basket boll i typ en halv timme sen orkade jag inte mer, så jag bestämde mig för att sluta den lektionen.... haha men puss på er




jag bjussar lite på mig själv :D ( suddiga )

somsagt, gummistövlarna på!

 





Låten

Chris Brown - So Cold


Fredag

hej på er!
Fredag idag hörrni! skönt, jag ska aldeles strax åka till väsby, Marco kommer och hämtar oss, så det blir väll bara att ta det lungt ikväll, basta, bada raka benen, en skönhetkväll rent ut sagt... Det är ju typ det ända man gör när man är där (?) haha.
Idag har jag varit på grymt bra humör, och jag har varit jätte hyper! konstigt nog.. så den här dagen gick jätte snabbt! men yeees.
Imorgon ska jag bowla också, med mamma och marco och alla barnen.. det ska bli ganska kul. Ja för jag är så dålig på att bowla. En gång när jag bowlade så råka jag kasta bak bollen eller vad det nu heter istället för fram, för det var så tungt, så alla börja skrattta och mobbade mig resten utav kvällen! :'(

Jag hann ju inte blogga så mycket igår, eller ja ingenting. Men jag var iallfall i skolan som alltid annars, direkt efter skolan åkte jag till bro för att träffa veronica, det var skit kul! för det var så längesen vi sågs, tråkigt nog. Men vi träffades i centrum sen satte vi oss och bara prata, sen tog vi tåget hen till mig. Jag har saknat henne så mycket! ni kan inte fatta. Men ja nu ska jag strax åka, vi höres senare.

Puss & kram





Veronica my dear!

jag är så jävla glad :D

 


onsdags kväll


det är absolut ingenting bra på tv ikväll. Bonde söker fru? haha fyfan vad jag stör mig på det pogramet, usch det är så jävla dåligt! men absolut inget går ikv :( få se om jag hittar någon bra film då, ja annars är det kört.
Jag ska aldeles strax ta en dusch, för det är så jävla kallt i det här huset, jag fryser ihjäl! Elementen setts inte på fören det är kallt uta, vilket jag tycker man ska få bestämma själv! men men. Sen senare ska jag ta en kvällspromenad med walis, om det inte är för kallt! men det var längesen vi tog våran lilla promenad. Men sen ska jag bara ta det lugnt, dricka te och äta pepparkakor :D muums..vi hörs senare!
PUSS OCH KRAM VI SYNS PÅ STAN


  • hitta någon bra film som man kan se ikväll, ett måste!
  • Plugga lite, men bara liite
  • Duscha
  • Kvällspromenad
  • Göra te och umgås med mammsen (som aldrig annars)

Det är vad jag ska göra ikväll, Sen bara somna och sen blir det ny dag & nya tag :D ha den var bra. mm visst. men byebye mina sockersöta små... a vet inte vad. Nu ska jag försöka hjälpa niklas här med någon jävla låt han vill ha, för han är förståndshandikappad och kan inte göra någon själv. mohaha

låten var faktiskt ganska bra..

 


Michans dröm

tjenixen!
åh vad mörkt det är ute, även fast klockan bara är fem. Det var mörkt redan runt halv fyra typ. Jag sluta kvart i fyra idag, jobbigt! en riktigt lång dag. Så jag kom hem för inte så länge sen. Min dag har varit helt okej, jag har skrattat och haft det hyfssat kul idag, men inte som igår. För det var fan rekord jag har nog aldrig varit så glad, jag skratta i princip hela dagen. jaja men hur som helst, jag ville bara berätta vad jag drömde inatt, för den var så sjukt verklig! Det var liksom sjukT, för i slutet på drömmen så tänkte jag " det här är säkert en dröm bara för detta har skett"

Men men, så här var det. Jag drömde om marlyn manson. Jag skulle på hans konsär,(i drömmen alltså) ja och i verkligheten så är den inställd. Ja så jag drömde att jag skulle på den men den vr inställd så han skulle komma till kungsängen, till vår fritidsgård. konstigt nog! så det fanns en scen och sen stog alla fansen framför den och lyssna och hoppa runt o lala.. Lite längre ifrån fanns det massor utav långbort, och där satt jag med oskar och några andra, kommer itne ihåg vilka. Ja och jag var så jävla rädd för marlyn manson.. med tanke på hur han ser ut och alla rykten osv. men hur som helst så hoppade han ut till publiken, och jag sprang åt helvete för jag vart så rädd.

Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände.. Men jag satt iallafall med oskar och efter ett tag kom marlyn manson fram till oss, och oskar börja krama han o skit, det skulle han verkligen aldrig göra i verkligheten. Den är nog inte den slaks musik han lyssnar på, det är rena motsattsen. sen sa oskar " ta kort på oss två" så tog jag kort på dom. Sen ville jag också vara med på kort, från att vara skit rädd till att vilja vara med på kort. Ja så stog oskar i mitten och jag på en sida och marilyn på den andra sidn av honom. sen vart det tyst ett tag, sen sa oskar "vaför skakar du?" "sshhhh, jag är så jävla rädd!" svarade jag då.. sen sa han "men håll käften och sluta skaka" sen sa marlyn, ja han kunde tydligen också svenska, " jag lovar, jag bitts itne". Drömmen slutade med att jag satt brevid marlyn manson och oskar hela kvällen och bara prata. Det sista ja sa i drömmen var "alltså fyfan vad coolt, jag sitter liksom här med värsta världsstjärnan, asså shit! och han kan svenska! (?)..

Haha ja ni, det var en riktigt rolig dröm, tyckte jag. Och så pass verklig, så jag nästan vaknade och fråga min syster om den var sann. Men whatever. Jag tyckte det var riktigt kul iaf. Men nu ropar mamma, så jag ska gå till henne och fråga vad hon vill, så höres vi senare.

Puss



hahaha, men detta skulle ju verkligen aldrig ske :D

godkväll

godkväll på er. Orkar inte skriva egentligen, men jag är hemma hos min syster.
Idag har vi varit ute och fottat, det blev inte så bra bilder dock. Men här ska ni få se två utav dom. Ja sen åkte vi till ikea med moster, Anglica köpte ett bord och moster köpte också lite små saker. Där efter åkte vi alla hem till moster igen och kolla lite på tv och så, sen tog jag och angelica oss en promenad hem till henne, så jag har precis duschat, jag ska precis gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon! Jag har samtal imorn också i skolan, buhuu..

Pusssss





en låt till det här också, nu har ni något bra att lysssna på ikväll!


Godkväll

hello my dear.

Nu är klockan så mycket som 21.45 och jag ska aldeles strax göra te och kolla om jag hittar en bra film och sätta på. Jag jätte förkyld, jag blev det idag, för det var jätte blåsigt och kallt ute. Uhaa. så jag ska gosa in mig i ett täcke och dricka lite te, och som sagt kolla efter en film, åh vad mysigt! en varm dusch sitter inte fel heller, så först en dusch sen te,täcke & film ( och godis :$ ) men inte mycket! jag ska sluta med allt sånt skit, och börja äta lite nyttigt, eller iallafall hålla mig till rätt mat och inte den feta maten rent ut sagt. suveränt! jag har suttit och ritat i paint, har skit tråkigt! så jag rita en bild som passa in i inlägget jag nu skriver. Bilden vart inte så jätte fin, ganska slarvig, men det funkar! eller hur?

ja såklart så funkar det inte att ladda upp den, konstigt nog!!!
Men jag bjussar på en bild på mig ist. tagen aldeles nyss, inte världens finaste men vafan, man får ju bjuda lite på sig själv :) varsågod!

EN TRÖTT MICHELLE, får jag lov o säga



18:11

hej folket!
Ja idag är det måndag, och det har varit en väldigt bra dag idag tycker jag. dagen bara rusa iväg, det käns inte ens som om jag har haft skola idag för dagen har gått så otroligt fort! Jag har varit på toppen bra humör idag också, det är ju bra. Jag kom hem runt 2 tiden, och så var min käre syster hemma, som aldrig annars. Hon har flyttat till sin pappa. Tråkigt nog! men yes, jag ska gå ner till vår brevlåda och kolla om mina skor o jacka har kommit, det skulle vara en riktig höjdare! Vi hörs senare!

P u s s

Jo föresten, den här filmen ska jag verkligen se. Det sägs att detta kommer ske år 1012, vilket jag verkligen inte tror! myt myt myt säger jag bara. men här har ni trailern på filmen. jag älskar sånna här filmer, därför så måste jag bara se den.


Låten säger nog.. så mycket som allt!


1 november

Hej.
idag är det första november, åh vad tiden går fort. Snart jul :D Det är söndag idag och sista dagen på lovet, och jag är skit trött, det är en riktigt tråkig söndag idag, jag är jätte godis sugen, eller massor med frukt, åh gud så gott! det är nog det bästa jag vet. Jag kommer aldrig glömma när jag var liten, då jag önskade mig en stor korg fullt med världens godaste frukter. Annanas,melon,jordgubbar osv. Men det är ju bättre än godis, och mycket godare! men jag orkar inte gå den långa vägen till centrum..
Men det kommer säkert bli att
jag går ner iallafall. även fast jag inte orkar.



Jag sov hos låla inatt jag vakna halv 12 i morse för min mamma ringde, sen gick jag hem klockan 12 för att fortsätta sova hemma, ja vi bor grannar som vissa kanske inte vet, men det är ju jätte skönt. Så jag kom hem, jag tog en dusch sen gick jag och la mig i sängen och somna.. sen vakna jag runt 2 igen, och då åt jag lunch och jag ör fortfarande jätte trött. Funtar på om jag ska gå och sova ett tag. Det skulle vara jävligt skönt.. Faktiskt! Det vart faktiskt inte världens bästa halloween om jag får säga det själv. Men yes, vi höres senare.

Ciao

RSS 2.0