Torsdag

snart är det helg! Så underbart skönt..

Idag har det också varit en väldigt skön dag, det har ju varit varmt som tusan! Jag gick bara i linne eller vad man ska kalla det...  Hur skönt som helst!
jaa, och nu sitter jag här med simon och gör ingenting alls, min käre vän Malin kommer snart hit och umgås lite med mig vi ska kika på idol och lite så sen, så då ska simon gå!

Föresten så kom min jacka idag, jag blev jätte glad, men sen så sa Angelica att hon inte kunde hämta ut den ny, typiskt! Alltså det är hon som har beställt jackan till mig, så jag får den imorgon efter skolan! Så jag får inviga min jacka i helgens partande, det blir ju utmärkt? Den är ju så fin :D

Jajja, vi hörs lite senare, nu ska jag vara lite social, jag får ju inte glömma att simon är här...

PUSSEN

Här har vi skoloutfiten idag då, svart o tråkig som vanligt, haha. så hade jag min FULA jacka också!!! Uach vad jag hatar den..



Random bild, min och simons hand... Försökte ta kort i farten, men gick ej så bra!


Här är jackan föresten!



snygg va? :)

mhhm

Kärlek........

VILL HA MIN JACKA ... NU!

Jag beställde en jacka i söndags, en jätte snygg och jätte skön jacka som jag verkligen vill ha NU... Ja om inte jackan kommer idag så kommer den garanterat imorgon, då blir Michan glad! :D

Jajja, nu sitter jag och simon här i soffan och kollar kläder på intenet, då tänkte jag liksom att jag ville ha den nununu...
ja så vi bara sitter här och tråkar oss, simon ska iväg på träning sen och jag ska bara vara hemma och dega mig..  Kanske kolla på en film eller så för jag är så otroligt trött nu efter skolan..
Konstigt jag har inte ens långa dagar, idag skulle jag ha slutat halv tre eller något men slutade halv 2 istället, men då satt jag och gjorde klart några saker på datorn sen väntade jag ju på min gullegris för jag är ju så snäll..
haha faktum är att jag HATAR att gå själv hem, jag måste ha sällskap för det är så långtråkigt att gå ända hem till svartviken helt själv.. Därför väntar jag på simon ;) haha...  Nej men nu ska jag ta o äta något för tjockis jag är hungrig!

Hörs sen, peace!


Vet ni? att jag vill ha vinter nu också!! :D:D:D:DD: wihuu, första snön är alltid lika kul :D

dagens DISS och dagenss HISS

Jag saknar min syster Anglica väldigt mycket ibland! Jag saknar dom tiderna då hon bodde hemma och vi träffades dagligen! Men nu träffas vi nästan aldrig! Eftersom hon har sin pojkvän o så! Det får bli dagens feta DISS..

Men dagen feta HISS är att hon kommer hit om ca en halvtimme! Wohooo





J


Städar i min ensamhet...

haha hallå, vilken härlig tisdag :D soleeeen har varit framme nästan hela dagen!

Jag håller på att städar mitt rum... i min ensamhet :( jag har mina djur iof, hunden o katten.... ska snart ta en liten promenad med hunden så den får lite motion vettn.. Eller jag ska möta min käre syster, Så då är jag inte ensam längre! Så jag ska få umgås lite med henne!!
Sen försöker malin dra med mig på någon kärring jumpa! Men det kan nog vara kul, ikväll klockan halv sju, få se hur det blir! Beroende på hur länge angelo är här.

Föresten så har jag lyssnat på den här "vart jag mig i världen vänder" låten.. Och kan inte sluta lyssna på den heller.. jag blir så glad! Så dagens låt får faktiskt bli den låten :D







Ni får en ful bild på mig på köpet..... Jag för någon minut sen ;)


2011-09-25

oj, det känns lite som att jag har glömt bort min blogg lite grann!
Jag har inte skrivit på en vecka!

Jag kan ju börja med att säga att jag hade en jätte mysig födelsedag i tisdags, jag fick massor med fint!
det var tisdagen det, sen i fredags åkte jag,simon och henrik in till stan och handlade lite och där efter åkte jag och simon till min moster och åt middag, det var super mysigt! Men vi kom hem rätt sent typ kvart över ett, vi lekte lite med kusinen niklas och hans vänner :) Ja sen igår var jag och simon ute och åt med min farfar,farmor om min syster Linda eftersom jag hade fyllt år, så då åt vi super gott kött! Sen på kvällen var det tänkt att vi skulle vara hemma bara men sen ringde min kära vän malin till mig och då åkte vi på lite "partyparty" haha.......

Nu ska jagh och simpa kolla på film och sen lite senare ska jag och Malin ut och äta en söndagsmiddag!!

Hörs sen! puss
jag o simon just nu.. vi har tråkigt...

när ingen annan ser....

Hejsan hoppsan! Vad gör jag en sådan här söndags kväll? Tro det eller ej men jag sitter och försöker lära mig gitarr, men det går inte så värst bra va... Ogillar gitarr väldigt mycket egentligen, men det är nog bara för att jag inte kan det själv ;) ..

Ja ni, hur har min helg sett ut? Jo den har varit väldigt lugn måste jag säga! Jag har bara tagit det lugnt! Igår var jag och simon hemma hos honom och hade lite lördagsmys med hans familj, god mat och sen bastu! Jätte skönt var det :) Och idag har jag varit hemma och umgåts med mammsen och hennes kille, vi har bakat jätte goda bullar ;) Lägger ut bilder sen!
Så ja, nu har jag laddat ner en film också som jag och simon ska se ikväll, lite söndagsmys så där sen är det upp till skolan imorgon, och sen är det tisdag... Vad händer då? Jo jag ffyller år wihu ;)

Puss och hej


Jag just nu....


Simons mamma helen tog kort igår på maten, jätte gott var det :)

Fixad och klar!

Nu är  jag klar!

Nu ska jag och simon ner till mammas kille och käka middag! Ja sen efter det ska vi umgås lite med dom och sen blir det ut och träffa vänner eller något! :)

Snyggt och enkelt, en "inte göra något på en fredags" outfit.. HAHA -.-


Långhelg!

Tjenixen alla glada!

De e ju långhelg? och det händer inte ett piss... Så det blir super lungt ikväll.. Simon är och spelar fotboll nu och sen kommer han och äter middag med oss... Ja vi var ju lediga idag så jag och simon har haft en mys dag och kollat på bra film.... Och städeat lite dock ;) haha..
jajja.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig lite smått, det är ju fredag trotsallt! ;)

Peace


bild från isommras, Saknar det, men vill ändå ha vinter.. Konstigt ;) Båda årstiderna är bra på sina olika sätt :D


idag är det ingen vanlig dag för det är.....

Min och simons halvårs dag.. Wihuuu

haha.. Helt ärligt så känns det som att vi har varit tillsamman hur mycket längre som helst! Men aa, simon och jag åt på alexandra idag :) Jag stog mellan pasta och michans special pizza ( Oxfile,skinka,champinjoner och lök) Och det blev pizzan, så grymt god!!

Så nu sitter vi hemma och ska plugga på vår halv års dag, men skolan är väl viktigare än den här dagen? Eller....
Simon somnade ju igår när han pluggade, så vi får väll se hur det blir idag ;) Snart är det helg, eller aa vi är ju lediga på fredag så det blir ju "helg" redan på torsdag! Skit skönt, vad ska man göra då då? Den dagen den sorgen!

FÖRESTEN SÅ MÅSTE JAG HA VÄRLDENS TRÅKIGASTE LÄSARE PÅ HELA JORDEN, jag vet att jag inte har så många läsare men jag har fan mer än tre stycket, och det är de ända kommentarerna jag har fått i inlägg "FRÅGESTUND"  Tack för den, jag ska aldrig mer ha något sånt, tyckte att det var väldigt pinsamt att ens lägga ut en sådan grej sen är det inga som frågar något, vilket är ännu pinsammare!!  Dagens DISS sägger jag bara...
Ni som kommentera var ju lite söta iallafall..
Och jag svarar på dom frågorna någon dag..

Nu ska jag plugga! Puss hej!


Me today



Bilder från idag...





Ensam men ändå INTE

Det är väldigt bra att ha en hund och en katt.. Som nu när älsklingen är på träning och mamma är hos sin kille, då har jag dom små söta krabaterna! Min små söta djur! Jag är aldrig ensam!!!

En stor HISS till djur!


DÅ KÖR VI EN FRÅGESTUND

EFTERSOM ATT SIMON TJATAR SÅ MYCKET



FRåga vad f*n ni vill. Ciao


hejsan hoppsan

Nu var det ett jävla bra tag sen jag skrev här i lilla mongo bloggen! sitter i skolan men Simon sjöö, vi väntar på MIN simon..
Såå ja, idag slutade jag halv ett, super duper skönt!
Efter skolan ska jag till vårdcentralen och ta spruta, ogillar sprutor ganska mycket nu för tiden..  Men men, sen ska jag bara hem och ta det lugnt! kolla på film och sova medans simon ska plugga MOHAHAHA!

Simon här tycker att jag ska ha en frågestund haha, känns onödigt eftersom det inte är så många som läser min blogg! Men kan ju prova en gång FÖR FÖRSTA GÅNGEN!!

Hörs sen!


RSS 2.0