freedag

yes, då var det fredag idag! vad skönt. det var ju filmnatt på trappan inatt jag var där till 7 och jag var gaaalet övertrött kan jag säga.. när jag kom hem somna jag inte förns 10 halv 11, så jag vakna för ungefär 2 timmar sen klockan är halv åtta och nu är det dags för utgång, ingen fest ellerså inte ;) utan jag ska bara träffa min käre kompis i centrum så ska vi bara tchilla galet, inatt sover jag i bro också, orkar itne vara hemma.. men nu ska jag rulla

ciao /M

här har ni det!
dagens outfit


min älskling

Onsdag

då sitter man här på sin chillstol och inte gör så mkt alls. Linnea är här vi kom nästan precis innan för dörren. Idag har vi nog inte gjort något speciellt vi har bara varit hemma hos Linnea och chillat gaaalet, kollat på film ätit frukt osv. haha men men. Imorgon är det filmnatt på trappan våran ungdoms gård  eller vad man ska säga.. från kl 24:00-07:00 kommer vara uuber tråkigt men fan kör bara, hoppas jag håller mig vaken dessa timmar också, måste sova ut imorgon det får inte bli längre än 2 det kommer det inte bli häller, kan inte sova så länge. och igår var de semmeldagen också, men jag viste inte det :( men jag åt min lilla semla idag istället. Men nu hade jag inte så mkt mer att säga, ha en lungn kväll!


puss på er



Kan man ha keps på vintern ?

själv tycker jag att det är finast att ha keps på sommaren.. men är det sol ute på vintern, så kör bara jag har keps på vintern,, men bara om det är SOL..alla killar har väll nästan keps men som tjej menar jag då..

vad tycker nì? kan man ha keps på vintern?

LJUSA,MÖRKA,VITA,SVARTA jeans?

en till fråga:



på vinterna skulle jag själv aldrig kunna gå med vita jeans knappt så jag går med det på sommarn häller, men alla tycker väll olika.. men vita jeans det är ju lixom sommar! inte vinter.. och ljusa jenas kan jag inte häller ha på vintern dom kommer fram på våren och när det närmar sig sommar, mörka dom plockas fram på vintern samma med svarta, samma med svarta det skulle jag aldrig kunna gå med på sommaren, usch nej aldrig!

vad tycker ni?

video


planer för idag

hej alla glada. idag vakna jag med soolen i ögat.. ah nästan då. idag är det tisdag och jag ska åka in till stan med min kompis Linnea, vi ska kanske fika lite gå runt tchilla galet och sen så ska vi köpa en tung piercing till henne, sen ska jag kolla på navel piercing till mig.. just nu eller jag gjorde det nyss jag skulle bara sätta på en låt och då blev det att jag börja skriva här ist jag sminkar mig och sitter och lyssnar på den här låten. Idag är jag riktigt glad dels för det är fint väder sen ja.. vet jag inte. men ni få ha en toppen bra dag, för det kommer jag att ha!
pusspåer

Göra Lista

fixa mig
äta frukost
in till stan med Linena
Sola
Fika
Köpa piercingar


...

nu sitter jag här på min chillstol är bara  almänt depremerad.. sitter och lyssnar på den här låten och bara tänker på hur jävla dum,blåst,lättlurad jag är.. och jag har ingen jag kan prata med häller, alltså bara prata om allt, vad jag känner osv. det är igentligen bara en som jag behöver prata med, och det är bara du som kanske kommer förstå.. jag behöver bara några svar på några frågor så kanske det är över sen.


lustigt

haha ja ni en sån här tråkig dag sitter Michelle och kollar igenom sina underbara kläder och vad hittar man ? haha en tjol jag sytt själv för ganska längesen den är uber ful men ja jag testade den till ett par skor och det såg inte så dumt ut.. men blå det är inte min grej.. Skorna är dock inte mina det är angelicas men jag tycker dom är gaalet snygga! För er som kan gå i riktigt höga skor kan jag ju rekomendera dom här skorna direkt!


?

nu får ni hjälpa mig..
kom med några förslag om vad jag kan skriva i min blogg?
vad tycker ni är kul att läsa? skriiiiv


Promenad

kom precis innan för dörren, har varigt ute på en promenad för jag har värkligen ingenting alls att göra alltså, nej nu ska jag fan åka iväg och sola! pusss



10:28

ååh vad tidigt jag vaknar, det är ju lov jag vill ju sova länge då, men jag kan värkligen inte det. Men ja jag har precis tagit en morgon cigg och jag ska nog hoppa in i duschen snart och efter det så ska jag jag försöka sova lite.. inga planer för den här dagen inte, Linnea är ju fortfarande på kryssning kommer hem idag runt 5-6 och sannapanna är i fjällen och ska vara där hela veckan... tråkigt..
men idag vill jag åka iväg och sola , det var ettag sen och sen så vill jag åka in och fixa mina naglar! jag få se om jag orkar. men nu ska jag duscha.


pusspåer


sitter kollar igenom både gammla och rätt så nya bilder, här har ni några



bilder från 08 - en tråkig dag när jag var sjuk.




glömmer aldrig den kvällen med er ! nya bilder 09



080808


TVN FUNKAR INTE

"åh vad skönt att vara hemma o kolla på tv och bara ta det lungt för en gångs skull" aah typ så tänkte jag.. jag går till Tvn för att sätta på den.. Så funkar den inte! vad ska jag nu göra ikväll,. ruttna framför datan eller vad? jag får väll ta och ladda ner en film på datan som jag kan se...
.. ingen tv :(

aja jag kom nästan precis hem och jag är uuuber mätt! jag har ätit pizza som jag skrev i ett tidigare inlägg. Jag sitter bara och tänker på hur tråkig min blogg är, jag kan tyvärr inte lägga in bilder eller jag kan men jag har inget att ta bilder med, på grund av att min kamera laddare är borta.. typ jag vet inte alls vart den är. men men jag hittar den väll någon gång då jag kan börja lägga in lite mer bilder på min fiiiina blogg.
nu har jag bestämt vilken film jag ska ladda ner iallafall.



helgen

då var helgen slut.. igen. igår var det lördag och jag gjorde inte mycket alls jag vaknade hos Linnea och kom på att halv ett skulle jag vara hos pappa och äta med farfar och farmor så direkt gick jag upp och klädde på mig och fixa mig lite sen kom pappa och hämta mig.. senare kl fem eller något så skjussa han hem mig igen till Linnea och jag hämta mitt löshår och satt på det och efter det gick jag hem till en kompis och var där till 8 halv 9 vi kolla på världens dåligaste filmen han tyckte den var rolig, kul att någon tyckte den var bra då.. sen gick jag hem och duscha och fixa mig så kom Linnea hem till mig runt halv tio och så gick vi hemmifrån mig runt kvart i tio.. vi gick till trappan en snabbis men det var bara drygt folk där så vi rulla vidare vi tog en kvälls promenad istället. en cigg och cola tog jag på vägen också, skönt faktiskt..

idag har jag inte gjort någonting alls bara tagit det lungt.. Linnea åkte iväg på en kryssning och jag sitter bara här och i nte gör någonting alls eller jag sitter hos mammas kompis anmarie vi har precis beställt pizza.. och den här kvällen blir nog almänt tråkig.. men ja nu ska jag bada ! puss på er..

bilder sen i lördags


Angelicas outfit

Lördagens outfit


jdags för utgång, ah förutom den där mössan på huvudet :)

Linnea vill aldrig vara med på bild :(


söndag

usch vad jag hatar söndagar, finns aldrig någonting kul att göra, för man har sähära ångest för det är skolan dagen efter, men men idag vakna jag runt 10, och det är på söndagar man värkligen ska sova!, men då gick jag upp jag sov över hos linnea. så vi fixa oss och tog bussen till linneas mamma för jag skulle hämta mina saker.
 sedan tog vi oss till konsum som ligger 5 min här ifrån och köpte godis med mera. efter det mötte vi Martin och så var vi bara ute. Ruggit kallt var det!



ja så nu sitter jag här hos Linnea hon äter, jag hade inget annat för mig,så jag bestämde mig för att skriva lite. Så nu efter hon har ätit så ska vi hem till mig och chilla gaaaalet kolla på film äta godis, det blir ett bra slut på helgen va? sen måste jag tagga ner på allt godis jag äter och den där colan jag dricker varje dag! men ja nu ska vi ta och röra oss mot bussen,
 

pusspåer!

Alla <3 dag

då var det alla hjärtas dag idag då, jag kom precis hem från pappa så jag ska äta frukost nu sen ska jag duscha och göra mig ordning, ikväll så ska vi dricka alltså jag Linnea rebecca och hennes kompis så det blir väll kul då, sen vet jag inte vart vi hamnar. men men, har inte så mkt att skriva faktiskt, men nu ska jag äta. puss

Att göra:
frukost
Duscha
Bestämma kläder tills ikväll
Hämta vår dricka


sedan dags för utgång

Någon som har lust att hjälpa mig med design? [email protected]


Pictures


nya

gamla


fredag

idag är det fredag, känns alltid lika skönt! men är ju sjuk fick inte gå till skolan idag utan jag skulle vara hemma och vila så jag blir frisk tills imorn, då är det PARTAJ ska vara med Sanna och Linnea + att det är alla <3 dag så Linnea ska ju vara med sin pojkvän på dagen och sanna vet jag inte, och då var det bara jag kvar och jag har ingen pojkvän så jag blir själv på dagen. men men. runt halv sex så ska jag åka till pappa så sover jag över där tills imorn och kör hem mig tidigt på lördag förmiddag så jag kan åka hem och packa kläder till lördag kväll! men vet somsagt inte vad jag ska göra på dagen. Men nu ska jag hoppa in i duschen och ta på mig lite kläder och sminka mig, och sen får jag se vad som händer med så här ser det ut för mig iallafall, pusspåer!

Duscha och fixa mig
Äta
Gå ut o ta frisk luft, Cig
packa till pappa och kolla lite vad jag ska ha på mig imorn kväll.
åka till pappa


21:21

21:21 knacka och önska er något!


HostHostHost. idag känner jag mig inte så jätte bra, funderar på att inte gå till skolan imorn, jag har galet ont i halsen och har hosta och det låter inte så bra. Idag var jag Ledig från skolan och då kunde jag ju passa på att vila, men istället åkte jag in till stan med mina kära vänner Linnea Och Sanna. Linnea skulle köpa skor och efter det så leta vi någonstans där vi kunde äta, så vi åt och sen åkte vi till sumpan och träffa en kompis ett litet tag. vi gick på en promenad. sen runt 7 tog vi tåget hem. direkt när jag kom hem satt jag på Te och gjorde varma mackor till mig och mamma och nu sitter jag här på min chill stol och inte gör så jätte mkt faktiskt, klockan är då 21:21.. tänkte hoppa in i duchen och sedan sätta på en bra film! Ha det bra. puss


VILKEN TOPPEN DAG

Vilken toppen dag hörrni!
jag vaknade halv 7 imorse och bestämmde mig för att sova till 7 och jag börjar åtta, ibland fattar jag faktiskt inte hur jag tänker. jag trodde att jag skulle hinna fixa mig på en halvtimme med det går inte! jag gick hemmifrån 8 och kom till skolan halv 9. skoldan startade med NO och jag fattar inte ett skit på dom där lektionenrna om jag ska vara riktigt ärlig men men. efter skolan idag åkte vi direkt till jakan, min kompis skulle köpa en tröja. Efter det så fortsatte vi mot Sumpan, vi hade så grymt kul idag alltså, vi drev med folk.. kul liv tänker ni ? haha grymt kul var det faktiskt! ett gått skratt för länger livet, eller hur säger man. what ever. efter det var klockan halv sju, då vi åkte hem till sanna och åt lite och sedan åkte jag och träffa Linnea i centrum. Det var min dag det, och nu har jag precis gjort te och tchillar framför datan. och imorn har jag sov morgon jag börjar halv tio, SKÖNT! men nu ska jag  fortsätta snutta på mitt te och sätta på en film, ni får ha det bra, pusss

 "ett gått skratt förlänger livet"

18:16

kom hem för ett tag sen har varigt ute med några kompisar, och inte gjort så mycket alls faktiskt.

bytte precis mitt löshår det hade blivigt kort och jätte slitet. och det är så sjukt fult. så jag hade ändå inget annat för mig så jag passa på att sätta på nytt!

                                    Och i morgon är det skola igen, jag känner värkligen inte för att gå till skolan imorgon, jag är jätte trött jag vill bara sova! börjar dessutom klockan 8 imorgon och min första lektion är då Musik, och det är då inte ett av mina favorit ämnen. men vi slutar ganska tidigt ändå, så det är ju något possetivt! så klockan 9 ska jag och min käre mor sätta oss och kolla på wallander för en gångs skull, dock är jag inte en tv människa, jag kollar aldrig på Tv, hällre ägnar jag min tid åt kompisar eller mitt bloggande min dator alltså! :), fast ifs så har jag inte bloggat så mycket nu på den sista tiden har inte hunnit och har helt enkelt inte kännt för det.
men nu ska jag försöka lägga in minst ett inlägg om dagen.
Pusspåer


INGE MER THEBLOND.DEVOTE.SE

INGET MER THEBLOND.DEVOTE.SE.
nu kör jag den här igen. och jag tror jag forsätter med den här också inget byande nu.
lägger in dom senaste inläggen jag skrev på theblond och skriver nya.


RSS 2.0