middag och filmmys

Har precis ätit middag och nu blir det film mys med älskling, vi ska kolla på colomiana om det säger er någonting? De är iallafall en film som verkar vara skit bra! Den går på bio också tror jag. Men den ska vi se, sen är det upp till skolan imorgon för att gå på en lektion, men då kan jag sova lite längre eftersom jag inte behöve fixa mig till en lektion liksom! Skönt!

Och imorgon har jag bestämt mig för att åka till moster och hälsa på! Slutar ändå tidigt så det blir bra, då har jag något att göra på dagen :)

Jajja, så punkt slut!

Så uppdaterar jag imorgon, kanske!



mitt internet är skit segt det tog en halvtimme för att den här bilden skulle laddas upp........ Kan ladda upp de två andra senare :)



Höst/vinterbild

Här är en jätte fin bild på min sötnos


Grattis käre pappa på farsdag!

Ja idag är det fars dag, o inte nog med det, det är min och simon månadsdag! 8 månader med min lilla gris.. Så vi hade en mysig dag i stan igårkväll..

Mamma och vi skulle ju på någon musikpub typ eller något liknande i gamla sta men jag fick migräm, grymt ont i huvet så jag och simon tog en mysig promenad i gamla stan istället! Det är såååå mysigt o gå där tycker jag och tänk sen när det kommer snö och alla julbelsysningar och så, oj vad jag längtar! Men det är inte långt kvar.. Vi gick in i en affär med massor med tomtar, då fick jag verkligen en julkänsla! Men tomtarna var skit stora, vi har också såna hemma på julen men lite mindre! Dom är så gulliga :)
Jajjamensan, vi promenarade till sergel och köpte två biobiljetter till Paranormal activity och där efter gick vi iväg och åt en sväng.. Men filmen var jätte bra, bättre än vad jag trodde, tycker nämligen inte at dom första filmerna är bra! Men den här var skit bra och jätte läskig!! Sen åkte vi hem och mös framför tvn och åt chips och dip! Mums

Ja sen nu blir det en mysig farsdag middag utan pappa :( haha men mamma har lagat god ugnstek med potatisgratäng och goda såser! Smaskens.. Perfekt mat till min och älsklingens dag!

Hörs sen! Puss o kram


en blid på min snygga mamma ;)

Mamma tror fortfarande att hon är ung..


Lite "utflykt" med familjen ;)

haha hmm ? Utflykt..  Nä men jag Simon, Mamma o Anders ( mammas kille ) Ska åka in till stan och göra något, sen senare ska jag och simon kolla på bio :) Så det blir en mysig lördag! Vi får se om vi får med oss Veronica och hennes kille, det skulle vara kul också! Men vi får se hur det blir!

vi hörs lite senare!

Puss



 Min klädsel idag :)



Jaa vad ska man säga? Mina ögon såg jävligt äckliga ut måste jag säga.. Kolla länge


Torsdag snart Fredag

Oj så var det snart helg igen! Vad tiden går fort alltså.. Simon kom hem igår :) Oj vad jag blev glad och nu ligger jag i sängen med min älskling och ska snart sätta på en film!

Jajjamensan! Idag har vi varit i skolan som vanligt och sen efter det åkte vi iväg och köpte ett par jeans till simon, skitsnygga var dom ifrån nudie! Vad tur att han har mig ibland så jag kan välja kläder åt honom ;) haha nee..

Men jag ska inte skriva så mycket nu, för simon orkar inte vänta längre! Ihelgen blir det bio med älsklingen det är det ända vi har planerat, sen blir det bara lungt!! 
hörs imorgon då!

Puss


Godkväll

jag ska inte skriva så mycket nu.. Tänkte bara säga nattinatti för nu ska jag sätta på ett avsnitt av desperate housewives och sen sova! Nu ikväll åkte jag, mammsen och anders till kista en sväng dom skulle kolla på något och då passa jag på att köpa en tröja jag vill ha! Great!

Men men, imorgon kommer simon hem. jag är såååååååå glad!

Puss o godnatt


Anledningen till att jag skrev var för att jag ville lägga ut denna låt..

Det blir kvällens låt..




Sedär ja sa blinda sara!

eller "SÅdär ja, sa blinda sara" Som mamma säger! haha

Jajja, nu ligger jag i sängen och tar det lungt tänkte kolla på, ja ni vet ju vad eftersom det är det ända jag gör i princip.. Men nu är jag iallafall klar, nu har jag lena fötter och ren hy och nymålade naglar och färgade ögonfransar o ögonbryn.. Egentligen så tycker jag inte om att göra sånt här för jag blir så uttråkad för det är extremt tråkigt... Men ibland händer det :) men från och med nu måste jag göra en ansiktsbehandling varje månad för att min hy ska bli bra.. Jag fick något som sved skit mycket som tar bort det första hudlagret i ansiktet.. ajj... Jag har sån känslig hy.. Men nu ser jag förj*vlig ut i anskitet...Men men nu är det gjort iaf!

Nu är jag trött och vill sova!

Pus pus

Det här är grymt obehagligt tycker jag när man färgar ögonfransarna USCH O FY



Resultat, så här ser det ut när jag färgar ögonfransarna :) Då behöver man inte använda mascara så det är en fördel!


God dagens!

Idag är jag hemma från skolan, vaknade med huvudvärk.. Inte så skönt!

Men men, jag började morgonen med frukost som vanligt, sen satte jag på mig en ansiktsmask som luktade chocklad :)

sen hoppade jag in i duschen och tvättade bort den så nu är jag ren och fräsch!
Idag ska jag få en ansiktsbehandling, fotbehandling och en hanbehandling sen färga ögonfransar och ögonbryn! Man måste ju vara fin när älsklingen kommer hem!!

Så det ska bli jätte skönt! Jag har ju sån tur att jag har en mamma som jobbar med sånt så hon har alla produkter hemma!

jaja, men nu ska jag först följa med mamma ner till centrum en snabbis innan jag får mina behandlingar :)

Hörs sen! Puss



Här är några bilder sen i söndags när vi var och handlade!

haha vi skulle köpa bajspåsar till hunden, så höll mamma rullen innan hon la ner den i vagnen sen när hon skulle göra det så hade hon fastnat med fingret i rullen :S Förstår inte hur mamma lyckas med allt konstigt..





Mamma hittade också den här hatten vid halloween sakerna.. Javi har ju ganska kul när vi handlar!


Tråkiga måndag

verkligen, skit tråkig har den varit.. Tråkigt väder är det också, den här dagen gick så långsamt och det kommr nog morgondagen också göra, det är bara för att jag vet att simon är hemma på onsdag blir glad bara jag tänker på det.. och bara för jag vill så mycket så kommer dagarna gå så långsamt... Vet inte om jag ska till skolan imorgon, för jag har så ont magen och huvudvärk plus att jag bara har två lektioner och inga är direkt viktiga! Men då kommer dagen säkert ta ännu längre tid för man är hemma, men det är skitsamma :)

Men men,

Nu sitter jag i min säng och kollar runt lite på facebook och så men ska väl ta något gott att äta och lägga mig o kolla på desperate housewives, jag är ju inne på tredje säsongen nu, det är ganska spännande, man kan ju inte sluta titta!!


Jag har lite sällskap här, min söta vovve!

Puss på er



kvällsmys

Ikväll gör jag absolut ingenting! Jag har varit med Jenny ett tag, men hon skulle ut ikväll och jag är ju inte 18 så det är ju lite svårt för mig.. Men jag är jätte seg idag ändå, jag vakna liksom 8 imorse, så jag är jätte trött så jag har gosat ner mig under täcket och kollar på desperate housewives och äter poppisar och bubbel vatten, försöker vara lite nyttig vettni ;) ( äter fet mat varje dag ) Dags för mig och börja röra på mig lite grann och sluta vara så lat.. Fläsket börjar hänga ser ja..

pappa fråga förut om jag ville ha sats kort, men jag kan inte gymma, pappa frågar om jag vill börja göra någonting så jag ska röra på mig men jag är så lat pappa tjatar också på att jag ska börja ta privatlektioner inom sång men JAG ORKAR INTE!!! från och med måndag då jävlar ska det bli feta pws alltså, jag har ju en speciell väg jag brukar ta ibland här nere i svartviken, gamla järnvägen vilket är väldigt sällan och då är det för min huns skull och inte min.. Men där ser absolut ingen mig så jag kan ju springa där också, jag lär ju se ut som en flodhäst när jag springer så jag håller mig på avstånd ;) hahah nej men men, jag SKA börja nästa vecka

Då jävlar!

Hörs imorgon mina 2 läsare ( jag och min mamma )

PUSS OCH KRAM

Se vilken fin godnatt bild jag har gjort, min sminkning förra nyår :D
Vad fiffig jag är ibland

efter några avsnitt av DH så ska jag sova och då får jag säga...
SLEEP WELL.. Zzzz








Lördag

Yha, vad händer en lördagkväll som denna? Ja det kan man fråga sig..

Jenny kommer iallafall hit snart, vet inte riktigt vad vi ska göra, men hon kommer hit iallafall så ska vi försöka komma på något då..

Ja det är ganska skönt att vara hemma nu iallafall, juste jag är hemma, de glömde jag säga! Jag har inte sovit hemma sen i torsdags, så jag längtade hem lite till mitt nya gosiga täcke jag fick med mig hem igår :)  Min rum har blivit lite finare nu har börjat lite smått med mitt svart och lia i rummet, så det är skönt att änligen få något gjort i mitt fula rum, som är lite finare nu iof! :)

Idag har jag ju varit hos Robin, och vi var ute med barnen idag, de fick mata hästar o så.. Jag tror fan att jag tyckte att det var roligare än vad barnen tyckte, tyvärr.. Hehe
Men hästarna var söta :D

jaa så nu hoppas jag att man har lite skojsigt ikväll ( vilket inte kommer ske ) Men vi kan ju hoppas!!

Hörs sen peace

<3




Home eller....

hemma o hemma, jag är hos moster :) Men det är ju nästan som hemma, jag bodde ju typ här förut ;)

Vi har varit på Ikea och Jysk, meningen var ju att jag bara skulle kolla lite, men kom hem med nya gardiner och ljus från ikea, och ett nyss stort täcke för dubbelsäng istället för att ha två st, och nytt påslakan :D Ska göra om i mitt rum med nya färger och så jag ska ha svart och lila! Sen vill jag ha en garderob och så... Längtar tills allt är klart för jag hatar mitt rum just nu, vill knappt sova där inne!


Godmorgon!

Oj, idag vakna jag ganska sent! Klockan tolv :O Det måste vara min Kusinens sköna säng, har inte sovit så här länge på ett bra tag!
Men nu ska jag åka till Ikea med moster och mamma för vi vill göra något och det är alltid lika roligt att gå på ikea, ellerhur? ;)

Så så, vi hörs väl lite senare!

pussinuss

NYVAKNA JAG


I väntan på hämtning

Så sitter jag och kollar igenom bilder sen i sommras :( Jag var bruuun då och nu har jag blivit så blek, alltså det är så fult och vara blek!!

Hittade en bild precis när jag kommit hem från grekland, buhu :(


Torsdag

Hejsanhoppsan!

Blev lite ändrade planer idag, tanken var ju att jag skulle på bio men det sket sig!
Jag ska istället till min käre moster och Tompa och umgås lite med dom! Det var ju ett bra tag sen, ja sen imorgon kväll ska jag till min kusin Robin och hälsa på, träffa Lill Aaron och thindra :) Aaron är Robins barn och jag är "gudmor" till honom, gulligt va ;) haha

Jaja, men jag blir snart hämtad så hinner inte skriva mer!

Puss o hej leverpastej


Kvällens dagens/kvällens klädsel

Bondeskojrtan och gummistövlar.. Jag är en riktig bonde ifrån kungsängen och nu ska jag gå och mjölka mina kor! Tjohejs! <3





Tvmys med mammsen

Och pratar med älsklingen på facebook! Kan det bli en bättre kväll? ;)
Haha så här mysigt har vi nu :)

Imorgon enligt min och Jennys planering så ska vi åka till kista och kolla lite sen ska vi kolla på bio, så det ska bli mysigt!

Men har inte tid att skriva mer nu!

Pusselipuss


God eftermiddag!

Idag har jag inte gjort ett skit faktiskt, har legat i soffan hela dagen och kollat på desperate housewives och tjockat mig.. Kommer inte göra något ikväll heller! Ja och sen har ju min hotmail blivit hackad så den är sperrad så jag kommer inte in på den, det var ju tråkigt! Stackars människor som inte har något liv :(


Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på DH ;)



Home

Jag tänkte bara säga godnatt och att Tintin filmen var bra! Skit bra gjord och så var den faktsikt väldigt rolig, men inte min typ av filmsmak kanske, men en film som man måste se! Jag gillar ju mer thriller och action liksom! Men den var bra!

Nu ska jag äntligen få sova! Ska sova ut imorgon så länge jag kan!! ( kommer ändå vakna klockan niio ) Men men..

NATTI NATTI




Ny design

Usch nu har jag hållt på länge med designen, nu får det vara så här sålänge :) Har inte bytt på ett väldigt bra tag!

Men nu blev jag ganska nöjd!


My love


Dagens låt


 

Jag älskar den här låten

 

 


1 november

Tiden har gått så fort, det är redan november!! Och jag har inte bloggat på ett bra tag, jag vet faktiskt inte varför jag tycker bara att det är kul ibland och jag bryr mig inte så mycket om min blogg längre, som sagt så skriver jag ju inte för någon annans skull utan för mig själv, för att jag ska komma ihåg saker och kunna se till baka sen vad jag har gjort och så, det är kul!  Men Men.
Vart är snön? Kan den komma snart... Dom säger på tvn att det kommer dröja tills snön kommer för det är för varmt...  Jag vill ha snö nu...

Ja nu har det "efterlängtade" höstlovet kommit, eller inte.. Simon har åkt till Dubai och jag saknar han så otroligt mycket, han kommer hem nästa tisdag och då har han varit borta i 10 dagar.. Det är väldigt långt med tanke på att vi aldrig har varit ifrån varandra mer än 24 timmar på över ett halv år!!! Vad skukt egentligen :S

Aja,
igår var jag med söta Jenny inne i stan, jag handlade inte så mycket faktiskt, det var iof inte tanken heller. Ja sen så åt vi god wok och sen åkte vi hem! Jag satte på desperate housewives direkt när jag kom hem och jag kollar på säsong 2 och sen ska jag fortsätta se alla, dom är ju så bra så man tröttnar ju inte!

Ikväll blir det bio med systeryster och Rafael, vi ska kolla på tintin! wohoo.. haha men det ska bli mysigt faktiskt, umgås lite med systern, det gör man inte ofta längre :)

Men men nu ska jag sluta skriva här, har ju skrivit en hel bok snart, får börja skriva lite oftare så blir det inte så långa och lättare för mig/ ni få som läser min blogg att läsa jag menar, om jag tittar in på någons blogg så läser jag aldrig om någon har skrivit så här mycket, om jag ska vara riktigt ärlig så läser jag den inte alls utan jag kollar bara på bilderna! hehe

Hörs sen!

Peace

Detta handlade jag igår.. haha



RSS 2.0