Sool sool sool

Hej på er.
Idag vakna jag grymt tidigt, typ 10 var klockan. Jag sov hos sanna jag vakna av att hon kom in i rummet "michelle, din mamma är i telefonen".. Ja så sanna var redan vaken.. Men Men runt halv tolv gick vi ner till lillsjön och satte oss på ett berg jo där vi har suttit i 3 dagar irad nu, efter ett tag kom Söder och Jocke, strax efter de kom Robin,Marcus och deken. vi har legat där hela dagen jag bada skit mycket idag, jag och marcus tog en badmadrass och simma från typ hoppberget till stranden, det är långt faktiskt. Ja så jag kom precis hem klockan är 17:14, jag ska grilla snart med mammsen och efter det så vet jag inte vad jag ska göra, hämta lite kläder hos sanna eftersom hon åker till england imorn i en vecka.. Jaja men jag ska hoppa in i duschen nu.

Puss

SOMMAR LOV

Hej.
Tisdag idag och är äntligen klar med sommar skolan! Yes.. Jag har varit jätte duktig! jag fick sluta 5 dagar tidigare för jag blev klar med allt.. Jaja och nu har äntligen sommar värmen kommit, idag har man bara legat på stranden hela dagen, jag bada, eller jag ville inte men blev ner puttad, jag tog även en kvällsdopp nästan precis. Det var skönt faktiskt. Jo igår var jag i skolan direkt efter det så tog vi oss en promenad ner till lillsjön och satte oss på ett berg och bara sola, lite senare på kvällen gick vi ner på gröna udden och satte oss, Jo hamna där ikväll också. Det har varit riktigt fint väder och ska bli det hela veckan också, så imorn ska vi upp tidigt göra goooda mackor och sätta oss på stranden! Men jag har inte så mycket mer att säga nu.

Puss på er

Lite kul bild, jag är den ända man ser huvudet på HAHA..


SKOLAVSLUTNING

WOHO! då var det lov.. Grymt skönt.. Sanna kom till mig igår runt 8 tiden på morgonen, så vi fixa oss tillsammans sen gick vi till skolan, vi var inte i skolan så jätte länge vi var i aulan ett tag efter det så bjöd lärarna på lite smått o gott sen fick vi gå hem, jag,sanna och Linnea gick till centrum och när jag var borta, skulle iväg och möta en kompis, så mötte Linnea och sanna min mamma och då sa hon att vi skulle gå hem till mig och fika eftersom det var skolavslutning.. så vi gick hem till mig och efter det så åkte vi till lillsjön, ja och där satt vi nästan hela kvällen ja och det var väll poliser lite här och där, så det vart mkt spring igår kväll, men inte för mig :D jaja.. Idag har jag inga planer, pappa kom nyss med pengar till mig, så jag och sanna kanske åker iväg och äter lunch någon stans, men ikväll ska eventuellt några komma hem till mig, och jag vet inte vad vi ska göra.. Skriver senare.

IDAG FYLLER MIN ÄLSKLING ÅR! GRATTIS SANNA
 
pusspåer


Regn

Hej bloggen!
Jag kom precis hem till Linnea vi har ätit plättar :D Och sanna kom nyss hit jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag ska kanske lite senare träffa oskar, vet ej! Men men.. Idag var det sommarshow ja den var väll helt okej, tina var bäst tycker jag.. Sen så när pojkarna sjöng i slutet ja det var ju lite roligt. Imorn är det sommarlov! YHES, fast ja jag ska ju gå på sommaskola i 2 veckor.. men iallafall imorn ska det fan vara en lyckad avslutning, vi ska ju fira Sannas födelsedag o så, men man får ju hoppas att det blir bra.. men nu ska jag fixa mig lite.. Skriver sen!

Pusspåer


outfit, man ser inte så mkt men..


SNART FYLLER DU ÅR ÄLSKLING





YOU AND ME

2 dagar kvar, sen är det lov!

Hej alla glada!
Idag har det varit en väldigt kort dag, Jag började klockan nio och då skulle vi samlas i klassrummet för vi skulle rensa våra skåp..  Efter det så skulle vi kolla på fotbollsmatchen niorna mot lärarna, nej det var inte lärarna som vann  :D wow.. Jaja men efter det så samlades vi i klassrummet igen för vi skulle få reda på vad vi skulle göra i morgon och lala, vi fick dessutom våra so prov.. och jag fick G -  . Pinsamt. Men efter matchen och allt så fick vi lunch från klockan 11:00 till 12:15 och då skulle vi samlas i lillsjön, men det orkade jag ej så jag gick hem till Robin en stund sen Ringde oskar och då tog jag mig en liten promenad till honom och var där ett tag.. Sen från ingenstans så var han tvungen att åka iväg.. Så då åkte jag hem till sanna vi åt mat och så sen åkte vi tillbaka hem till mig då vi planerade hennes födelsedag och vi vet inte alls vad vi ska göra, hitta på något kul, hon fyller år på fredag men den ska fan firas på torsdag då vi också har skolavslutning! grymt skönt, men på fredag måste jag vara hemma, jag ska vara hund vakt till typ 12, så jag får väll bjuda hem några gulliga som kan göra mig sällskap hela kvällen! jaja men nu ska jag duscha!

CIAO


Skansen..

hej på er.
Imorse vakna jag med ett stort leende på läpparna, det var fint väder solen sken och det var ganska varmt, men inte så jaja men i morse så mötte jag upp min klass på kungsängen station 09:30 för vi skulle ju åka till skansen.. När vi kom till skansen så fick alla gå fritt, man skulle mötas upp klockan ett igen och då skulle man ha ätit och allt, skansen va uber tråkit.. Efter det så stanna jag och linnea i stan medans alla andra åkte hem.Jag och Linnea gick in på Gina och jag hitta ingenting, bara två grejer men inget mer.. inne på gina var vi ju då ganska länge, Ja sen gick vi runt i andra butiker också, Men jag hitta som sagt ingenting. Sen gick vi till åhlens för jag skulle köpa något puder och rosa läppstift, men hitta inget bra där häller.. Efter ett tag så åker Linnea hem och jag möter upp micke, han fixa cigg till mig. Tack! sen så gjorde vi inte så mkt mer.. Vi satte oss på en bänk och prata o rökte, Sen skilldes vi oss åt, han skulle någon stans och jag skulle åka till kungsängen igen. På tåget mötte jag på Jenny, ja då fick man iallfall sällskap dom två sista stationerna, så vi åkte till kungsängen sen åkte vi till Ekhammar för Vicky o "gänget" träna till sommar grejen,  Sen så tog jag och jenny oss en liten promenix ner till centrum för hon skulle med tåget och jag skulle hem... Det var min dag det, Den börja bra, men sluta lite sämre, nu är det bara grymt kallt och ja ussch! ska ta en varm dusch nu, sen ska jag sätta på en bra film!

pusspåer



GRATTIS ELLE


<3




Lördag & Söndag

Hej !
Ja då var det söndag, Snart sommarlov hörrni! wohow. Det är bara 3 dagar kvar, ja och  imorn ska jag till skansen med klassen också, super! -.- jaja..
Igår lördag gjorde jag nog faktiskt inget speciellt jag åkte till karlberg för att vara med oskar. sen runt 19:00 kom jag till kungsängen igen då jag gick raka vägen hem för att äta, nästan precis när jag kommit hem så plingar det på dörren och där står sanna och Linnea, så dom kom in och sen så var vi hemma hos mig resten utav kvällen, mamma skulle inte vara hemma, men runt halv elva så gick Linnea här ifrån. Ja sen kom min mamma och mia hem igen ja klockan var väll halv 12 eller något. Men dom skulle bara fixa sig sen skulle dom gå ut och sätta sig någonstans, efter ett tag så kom Viktor och Jocke hem till mig, ja min mamma och mia var fortfarande hemma men dom skulle gå nästan precis, men mia bara babbla o babbla så dom kom ju nästan aldrig iväg, men när klockan var 12 då gick dom, så fort dom hade gått gick vi ut på ballkongen för att ta en cigg, där efter kolla vi på ice age 2 haha.. Sen när den var slut så satte vi på en annan random film.. sen somna viktor och jocke börja dansa, ja och dom kom inte här ifrån före klockan var kvart i fyra. När dom gått så gick jag och sanna o la oss.
Ja och idag har jag inga planer ska kanske träffa en kompis, men är inte helt hundra, annars ska jag väll träffa sanna eller åka iväg och köpa kläder.

Pusspåer

18:43

Hej bloggen!
Idag har det varit en väldigt kort dag för mig, min dag startade med Idrott, nej jag gick ju inte på den eftersom vi skulle till lillsjön och cykla och jag och cykla det passar inte ihop.. typ. Men men jag hade iallfall bara 2 lektioner idag så jag slutade halv 12.. Runt Halv ett så gick jag och jennifer till ubg där vi skulle möta våra föreldrar och för att hennes syster och min kusin tog studenten idag, så tillslut hitta vi dom bland alla människor. Där sprang alla studenter ut och skrek och huuuh så kul det såg ut jag vill också ta studenten, ja men det är ju ett par år kvar. Jaja men sen så hoppa putte på flaket jag stog där med kameran och fotta förfullt min syster fick också hoppa på. Men inte jag.... Medans dom stog och dansa och skrek på flaket åkte vi andra hem till patrik i bro och åt smörgåstårta och lite så, Sen kom han! då vi firade han lite ja och sen orkade jag inte vara kvar. Så jag tog tio i 5 bussen till kungsängen. Och nu sitter jag här på min chillstol och inte vet alls vad jag ska göra, sanna är här också, vi funderar på att åka in till stan.


CIIIAAO


dagens outfit



student bilder



Regn

Hej bloggen. En grymt tråkig dag idag, det har varit regn hela dagen idag, sveriges väder USCH. Så ja, idag har jag inte gjort så mycket, jag och sanna gick hem till mig efter skolan sen så har vi bara tagit det lungt åt lite mat och så. har Inte så jätte mycket att skriva häller, men nu ska jag ta en liten promenad hem till vicky.

ciiiiaao



Förlåt för dålig uppdatering

Hej bloggen.. igen
yttligare ett förlåt för jag inte har skriveit, ja, jag har inte orkat, blogg trött.
Jaja men det har ju varitgt grymt fint väder i helgen och även i måndags, jag har badat som en fisk!  Men i tisdags och idag ha det regnat och varit ruggit kallt! Ja och nu sitter jag här hemma hos Sanna vi har precis ätit maten, pannkakor, yheey! och vi har inga planer för kvällen, vi ska nog bara sitta inne eller så kanske vi går ut, inte vet jag, nu är det ju fan fint väder :O jag kolla just precis ut genom fönstret och det är klar blå himmel, men varmt vet jag inte om det är. Hoppas det är fint väder imorgon, vill ha sol !  Men nu ska jag ut på en promenad,
 

puss


RSS 2.0