så bra låt<3


Lördag

Hallo my darling
Idag är det lördag och halloween, inget man firar direkt kanske.
det är nu slutet på lovet, grymt tråkigt! jag orkar inte med skolan. usha..
Jag är hemma själv just nu mamma och marco är någonstans och handlar, dom kommer väl snart antar jag. jag ska snart hoppa in i duschen och senare börja fixa mig för ikväll! Men vi höres senare, jag hade inte så mycket att säga just nu.


Ciao'


Mig får du inte tillbaks

Du ville träffa mig i veckan
Det var nån dag som passa dig
Du tog förgivet att jag kunde
Men du glömde fråga mig
Du glömde fråga mig
Du flyger högre än oss andra
De får se upp varenda gång
Först när du tar dig ner på jorden
Först då kan jag va din vän
Först då kan jag va din vän

Jag mår bra och det blir vackert
O lika sorgset som förut men här finns inga brustna hjärtan
Alla ser likadana ut, alla ser likadana ut

Det är grönare i parken
O du ropar högt när du är där
Du säger att jag skrattar bort dig men du var ju aldrig här
Du var ju aldrig här
Du går ensam hem ifrån krogen och jag undrar hur du gör
Det är lättare att falla med ena foten utanför med ena foten utanför

Du ville träffa mig i veckan
Du vill alltid samma sak
Du vill ha det du förlorat
Men mig får du inte tillbaks
Men mig får du inte tillbaks
Men mig får du inte tillbaks
Mig får du inte tillbaks

Bra text


ingen rubrik

Nu känner jag faktiskt hur saknaden smyger sig på, därför skiver jag det här.
Jag vill verkligen att du ska förstå att du betyder fortfarande sjukt mycket för mig, Jag har haft så jävla kul med dig. Allt från skratt till gråt. Du är nog en utav dem som känner/känt mig bäst. Utav mina vänner alltså. Under bara ett års tid nu har det alltid varit du och jag. I princip. jag kommer alltid att finnas för dig så som du har funnits för mig. jag försöker leta mig fram till vad jag egentligen vill komma fram till, och det är det jag egentligen inte vet. Jag vill verkligen att det ska vara som förut. Saknar dig vännen.

Pussen på dig.




Är det inte riktigt sjukt!

kolla vad jag hittade. är det inte riktigt sjukt? Tjejen som vaccinerade sig mot svininfluensan. Och nu kan hon bara gå baklänges. Hon kan också springa som vanligt och prata normalt när hon springer (?) Läskigt! Stackars tjej.




måste ses!

Ett måste

Jag vet inte hur många gånger jag har kollat på den här trailern, Filmen rec 2.
Rec 1 har jag sett, själv så tycker jag att den var jävligt bra, man blir lite psykad haha nej men jag älskar såna hära filmer, den är spansk. Vilket gör att den blir mycket läskigare ( tycker jag ). Jag rekomenderar den här filmen. Jag är en skräck films människa, är det film kväll eller vad man ska kalla det så ska det vara skräck inget annat. Men inga b filmer som typ halloween. Det ska va i princip sånna här filmer, saw älskar jag också, jag har sett 1,2,3 kanske 4an.  Dom är skit bra.

Handling

rec : Ett mindre tv-team ska dokumentera en vanlig natt hos brandkåren i Barcelona. Men när en till synes helt ordinär rutinutryckning tar en helt oväntad vändning, blir natten mer dramatisk än de någonsin kunnat ana. Samtidigt som de kämpar för sina liv mot något de inte ens kan förklara, känner de möjligheten till tidernas scoop och låter hela tiden kameran rulla…

Ja.. Och jag måste se 2an! Den har inte kommit ut än, men snart så ska det fan göra det! här får ni se trailern på 2an.





Saw 5&6 måste jag också se, det är också ett måste. Lite utav saw 5


 


god morgon!

Jag sitter här nu på min chillstol, jag gick upp tidigt idag! så lite som 10:00! klockan är 11 nu, jag ska nog faktiskt snart ta en snabb dusch sen ska jag äta frukost, sen ska jag packa lite små saker eftersom jag ska till väsby ikväll, så jag ska bara ta det lugnt nu på dagen, sen tar jag tåget runt 6 ifrån kungsängen. Men yeees. Jag hitta en gammal mobil som jag hade i sommras och för jätte länge sen, satt och kollade igenom hela mobilen igår kväll. Musik, bilder och sms osv. Jag läste i princip alla sms, och det var en hel del! Men jag hade inget att göra så, ja. Fan vad jag saknar sommaren, jag vill inte ha vinter!

Okej jag älskar vintern, men bara på ett sätt! det är julen, julmusik,julklappar och allt :D och det bästa tycker jag och som är så grymt mysigt. Att gå runt i stan så där någon vecka innan julafton, åh det längtar jag verkligen efter! Köpa julklappar osv, julmarknader. & alla belysningar dom sätter upp. erkänn, det är faktiskt mysigt? Det tycker iallafall jag.
Men nej nu ska jag inte prata så mycket jul, för nu ska jag
hoppa in i duschen
.
K y s s


En gammal låt från mobilen.


Jul låtar:)


Tomten jag vill ha en riktig jul

Tänd ett ljus


hej älskling

Jag kom nästan precis hem. Jag var dels ute men låla ett litet tag, ja sen gick jag förbi trappan en stund, samma gamla tråkiga människor, trappan är ett undantag, okej ? haha.
Ja igår åkte jag ju hem till moster jannic, jag sov kvar där sen kom jag hem tidigt idag. Så jag har bara tagit det lugnt idag, Imorgon ska jag till väsby, (tror jag) och jag sover kvar där tills på torsdag för då ska jag till sallongen där mamma jobbar och få en ansiktsbehandling, skönt! Sen efter det ska jag hem, antar jag. Halloween på fredag också, oj det är mycket nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra då, men det kommer!

P u s s e n


I like

tatueringar är fan det snyggaste som finns om jag får säga det själv! I love it!


mums

Jag sitter nu och äter Citron glass med hallon. helt ointressand men, skit gott! nu blev jag glad Mäst av denna låt som gör mig glad till 100%!

<3

i like


Hallå där..

köp blåbär (?)

Idag är det måndag! en väldigt tråkig måndag får jag lov och säga.
Jag tror jag vakna på fel sida idag, jag är nere och almänt irriterad.. konstigt nog. jag är hemma själv, fan vad tråkigt det kan vara ibland att vara hemma själv, man pratar absolut ingenting om man inte är störd och pratar med sig själv.. Det är så jävla tyst rent ut sagt, ja man har väl kanske musik på, ibland undrar jag fan om jag förtfarande kan prata för jag varit så tyst så länge, men det hoppas jag. Nu har jag knappt pratar på 3 timmar det anda jag sagt är "hål käften mobiljävel" för den där annika från ungdm. ringer mig stup i kvarten, vad vill hon mig?! men jag svarar iallafall inte..
Jag har absolut inga planer för idag/kväll. Jag känner faktiskt inte för att göra ett skit heller, men andå kommer jag bara vara irriterad om jag inte gör någonting. Så vi får se hur det blir med den saken. Igår.. Vad gjorde jag igår? jag gjorde ingenting. Jag var ibro en sväng.. Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde, men whatever.. Snart är det halloween också, åh vad kul (?) nej inte precis, vad ska man göra då? klä ut sig till en häxa och knacka dörr "bus eller bärs" som min kusin påstår att man ska göra. :P haha mongo. Jaja nu ska jag ta en varm dusch för jag fryser som en.. vet inte vad.
Höres senare.

P u s s


nu är jag äntligen hemma och..

det har varit en jävligt kaosig kväll, jag har inte så mycket mer att säga, godnatt!

Låt


Godkväll

Idag är det lördag och det efterlängtade lovet har äntligen börjat!
Jag vet inte alls vad jag ska göra ikväll är helt jävla solo, Ingen hemma, bara jag. Någon snäll får fan komma och ge mig sällskap. Nej men jag vet inte alls vad jag ska göra, vi får se lite senare, Ta det lugnt bara kanske. Har inte så mycket mer att säga faktiskt, som alltid :)

H e j

.


En till


låten<3


M'KAY

Ja, jag hade inte en blekaste aning om vad fan jag skulle ha för rubrik, så ja.. det vart det där.. Jag vet, inte det bästa men :D
Igår var jag ju somsagt hemma från skolan, ja för jag var inte helt bra, men idag är jag helt frisk, skit skönt! men jag var inte i skolan, för att.. ja för jag inte vet. Igår kväll vart det lite bråk hemma så jag orkade inte vara kvar hemma så jag ringde direkt till cazza och fråga om jag kunde komma över, och självklart så fick jag det, så då tog jag tåget till bro, sen direkt när jag kom dit så satte jag mig och prata lite med cazza och sen följde jag med Robin och handlade lite smått & gott. Ja sen gick vi hem, vi kollade på tv och lite så, vi gick och la oss i tid iallafall. Yes, Ida min sööta hund kom precis hem efter att varit hos "frisören" hon har klippt sig och blivit ren! så jävla söt, ser ut som en hundvalp! höh... a men a.. Nu har jag inte så mycket mer att säga, jag ska iallafall till skolan imorgon.
JUSTE det är ju fredag för fan! YEAH Vi höres.

C  i  a  o

Kvällens låt då.



Onsdag

god morgon.
Jag är hemma från skolan idag med, är fortfarande inte bra. Men jag ska till skolan imorgon, skönt två dagar att vara i skolan den här veckan, sen nästa vecka är det lov. YEAH! Yes, jag har precis ätit frukost, jag ska alldeles strax börja kolla på Andra avenyn men min käre syster. Vi ska kolla på datan alltså. Men först ska jag göra te, för jag har så jävla ont i halsen.

P u s s  &  K r a m

Så jävla skön

Anders Bagge kan faktiskt sjunga, ja på riktigt alltså. Måste ses.

 

 


Yes

Så nu har jag beställt min fusk päls jag ville ha och jag har också beställt skorna, jag kan somsagt inte ladda upp bild på de för det är något damp.. Men yes, jag sitter här i soffan och väntar på att desperate housewives ska börja :D men det är ju ett tag kvar, så mycket som två timmar! jaja jag ska fortsätta med mitt café så hörs vi senare.

C i a o

michelle låten (a) jag lyssnade alltid på den när jag var mindre.



Well, well, well you just can't tell
Well, well, well my Michelle
mohahah! :d

Hatad av de flesta, men älskad av de bästa! :)


café world på fejjan

när man är sjuk så har man inte så jätte mycket att göra så nu ligger jag och spelar café world, skit kul :D eller kul o kul, det är ett spel man blir beroende av....



det här är inte mitt café men så ser det ut :)

god morgon!

Jag är hemma ifrån skolan idag med, känner mig inte riktigt bra så jag bestämde mig för att vara hemma idag också.. Jätte skönt faktiskt.. Jag har precis ätit frukost och nu ligger jag i soffan och kollar på tv och gullar lite med vovveen.
har inte så mycket mer att säga, höres senare.

C i a o


Älskar fortfarande den här låten!

I miiisss


Jag är så jävla trött på er människor....

Det är jag verkligen! Det ska bli så jävla skönt att flytta här ifrån, jo jag kommer gå i skolan i kungsängen trots allt.. Då kommer det ta drygt en timme att åka till skolan.. Men whatever bara jag kommer här ifrån.. Alltså seriöst ni era jävla idioter beter er som 12 åringar, skäms ni inte? alvarligt, inte för att jag bryr mig så mycket egentligen men va fan.. Så patetiskt, väx upp? jag fattar inte hur ni orkar slösa er tid :/  ha... ha

Navel piercingar

Kolla så fina navel piercingar jag hittat! <333


sjukling

god dag..
Jag har blivit sjuk! jätte jobbigt, har jätte ont i huvet och hals och är förklyld.. Det började igår när jag var hos Robin då hade jag skit ont i huvet, och det gick itne över. Sen börja jag få skit ont i halsen också, och bara fick ont fan över allt..
Ja men pappa skjussa mig till Robin igår men då var bara sebbe där konstigt nog, vi drog och köpte godis och sen kolla vi på någon jävla b film, sen kom arga Robin och glada Cazza och Aaron hem :D ja så vi kolla på mer film och sen satt jag och Cazzandra och prata i flera timmar.. Vi gick och la oss runt 2 tiden, sen åkte jag sebbe o cazza till skolan i morse. jag gick hem för jag kände mig verkligen inte bra.. Så nu sitter jag och kollar jackor, jag måste ha en.. Jag hittade en jag ville beställa men det finns inte i min storlek för den är slut! Så är det alltid när jag verkligen hittar något, jag ska äta mig jätte fet, ja då är det ju inget promlem med den saken då kan jag köpa vad fan jag vill :) Ja ja jag har iallafall hittat ett par skor jag ska köpa :D höhö.. Jag ska snart ta och laga någon mat sen ska jag bara sätta på en film och bara ta det lugnt, gosa lite med vovveen..

K y s s'

JA SÅKLART SÅ GÅR DET INTE ATT LADDA UPP BILDEN!  damp förfan

Pappa helg

Nu ska jag och pappa aldelles strax kolla på en skräck film, kommer inte ihåg vad den heter.. Men den ska vara läskig.
Igår hyrde vi också film, vi hyrde rec och en annan film somm pappa valde. Jag tyckte rec var skit bra, med lite skum dock.. Dom liksom filmar själva.. Pappa somna som vanligt så det blev ju att jag kolla på den själv.. HA Robin, du ser jag vågade kolla på den själv :D Whatever, det har varit en lugn helg. Nu är det söndag usch.. Ska till Robin och cazzandra lite senare, det är visst någon som väntar på mig där ;) mohahah..  jaja men nu ska jag faktiskt kolla på filmen vi hyrde..

Puss och kram



kolla på den om ni inte har sett den.. Jag tyckte den var bra, för jag gillar sån här typ av film, I LOOVE.. Men det är från person till person.

Jag vill tatuera mig!!!!

Jag drömde att jag hade världens snyggaste tatuering och när jag vaknade så kom jag ihåg hur den så ut och då bestämde jag mig för att en sån ska jag ha, sen somna jag om och jag kommer inte alls ihåg hur den såg ut! Fan.... men sitter iallafall och kollar runt lite på olika tatueringar..



SKIT SNYGG!


Born to be alive




titta just in Cazzas blogg, och kollade på den här.. HAHA så jävla klockren, vad glad du blir nu sebbe som får vara med i min blogg, erkänn :D

Kvällens låt




Helg imorgon.. igen

Godkväll!
Har inte skrivit något den här veckan.. Men iallafall förra helgen, den var helt okej. Det var en väldigt lugn helg, men vi var ju som sagt i trollhättan.. Det var väl inte så jätte tråkigt, träffade mammas killes släkt, dom var trevliga, jag fattade inte så mycket dock.. Dom var finska, men yes. I vecka så har jag varit hos min kusin och sandra en hel del, jag kom dit i tisdags och kom hem idag. Alla kanske undrar och tänker hur fan jag kan vara så mycket med min kusin, jo för jag tycker det är kul jag kommer väldigt bra överäns med honom och hans tjej cazza.. Jag har kul med dom.
Igår åkte jag,min moster och cazza till kista för jag ville verkligen klippa mig, alltså mitt hår var så risigt! så ja vi åkte dit, både jag och cazza klippte oss och ingen utav oss blev nog inte så jätte nöjda om jag ska vara riktigt ärlig.. Jag rakar nog hellre av mig håret nu och skaffar mig en peruk än att se ut så här i håret, Jag hade så jävla slitet hår så tjejen som klippte mig var tvungen att klippa av mitt hår, så nu har jag ungefär mitt hår till axlarna, lite kortare.. Jag tänkte också att det spelar ingen roll hur kort det blir för jag har ju ändå mitt löshår hemma, ja precis sen när jag kom hem så visar det sig att jag inte kan ha det, det syns så jävla tydligt :@ så jag kan bara ha fläta med mitt löshår så det lär ju bli det nu i några veckor, iallafall till det växt lite så jag kan sätta upp det i en bulle! Åh vad arg jag är :'(
Imorgon är det iallafall fredag, och det ska bli skitskönt! Jag ska till pappa i bålsta, så det blir en yttligare " ta det lugnt helg".. Tredje helgen irad nu, wow... Och jag bor ju inte nära bålsta station direkt, utan jag bor i kalmarsand och det ligger skit långt ifrån stationen.. -.- men yeeeeeeees. Idag har jag bara tagit det lugn, suttit framför spegeln hela dagen och kollat hur jävla illa mitt hår ser ut.. jag kanske ska bli en kille ist, jag har ju kort hår nu, namn behöver jag inte byta, jag behöver bara en snopp! ..

Jag har också hittat världens jävla spindel, lika stor som en FEM krona, illa! Sen hae jag gjort världens godaste vofflor! efter jag ätit dom blev jag lite gladare (a) sen så nu sitter jag på min chillstol och myser med min kisse jag har precis duschat, så ja nu väntar jag bara på mamma, få se hennes chock när hon ser mitt hår, hon kommer ju dö av skräck...  och jag slutar faktiskt 13:40 imorn, så det blir ju skit bra, då går jag hem, packar min väska,duschar och lite så sen tar jag 15:40 tåget till bålsta och där kommer min syster och hämtar mig så ska vi åka och handla maten och hyra film och massa smått o gått, och bara ha "chillkväll" :D ja nu har jag skrivit en hel del, och nästan bara ointressanna saker, men jag har så tråkigt. Men nu kom min mamma hem och min älsklings vovve :D

K y s s e n

Då var jag liten :)

Kollade egenom massor med bilder igår men syster angelica, det var jätte kul, hitta bilder som jag aldrig sätt förut häller, jag bjuder på några! :D


Pappa la ner mig i en påse, a ni kanske ser det, och sen den andra ja... Jag provar mammsens skor:)


jag och syster angelica, jag ligger i angelicas docksäng
Jag
Jag med min älsklings hund!

Mamma och angelica, och den andra bilden är på angelica ( mamma har sminkat henne)

tjenixen!

hej!
vilken dunder bra dag det har varit idag! Eller jag har iallafall varit på bra humör hela dagen faktiskt. Idag är det torsdag vilket innebär att det är fredag imorgn (?) fan vad skönt! som jag sa i mitt tidigare inlägg men jag säger det än en gång, fy fan vad den här veckan gått fort! Men yes, idag hade vi so prov också, det var faktiskt ganska svårt.. Men jag tror jag klarade det, jag skulle bli skit glad då i och med att jag fått ig på alla andra prov den här terminen... Idag ska jag bara ta det lugnt inget jävla plugg idag inte!  nu har jag inte så mycket mer att säga, skriver senare.

pusssen

Föresten, det är fan jul snart! uhaaaaa.. eller ah vinter iallafall.

show me love!





michan tycker till!

kom bara och tänka på det just precis nu, att jag är så jävla trött på alla "kungsängen människorna" Eller trött o trött , men jag känner att jag verkligen inte kan lita på en ända jävel här i kungsängen.. Jag vill bort här ifrån, liksom man vet typ vem alla är här och händer något så vet hela kungsängen det en dag efter, men varför ska det vara så? Så fort det är något så säger varenda jävel " hallå? det här är kungsängen vi bor i" det är sant, därför vill jag bort ifrån den här hålan, jag trivs verkligen inte någonstans här i äckliga a vet inte vad!
Det var bara något jag var tvungen att skriva, för jag är så jävla less..

Nu ska jag sova, puss :):)


kvällens låt


Godkväll!

Jag kom precis in efter en kort promenad med vovven, det var skita kallt ute! uha.. Idag har jag bara pluggat o pluggat usch men det gick hyffsat bra iaf, eller vi får hoppas på det i och med att jag har prov imorgon. Jag får tänka lite possetivt vilket jag inte gjort under hela den här dagen jag har bara tänkt att det kommer gå åt helvete, som min mamma alltid brukar säga "tankar styr handling" och jag är så jävla trött på den där meningen alltså! fast det kan vara sant ibland. faktiskt (a) men yes, lärarna har kommit på en ny sak som dom började med förra veckan, jo kvarsittnig! allt det man kommer försent får man ta igen på onsdagar jo då man också slutar tjugo i fyra, och jag fick så mycket som trettio minuter idag, wow.. Inte så jätte farligt, Men lärarna tror iallafall att det kommer bli mindre förseningar för det, vi får se! :) Ja så jag sluta sent idag, och då gick jag raka vägen hem för att plugga, vad duktig jag är! hih..
Det är torsdag imorgon redan, gud så snabbt dagarna går nu helt plötsligt, otroligt! Det var nyss helg käns det som :) I helgen ska jag iallafall till trollhettan (?) vet ej vart det ligger men ska dit med mamma,hennes kille och hans dotter Alexandra, vi ska tydligen till hans föreldrar för han har precis fyllt 40.  Så ah det ska väl bli kul........
har kanske inte så mycket mer att säga nu då. Jag skriver kanske lite senare eller så skriver jag bara imorgon.
nattinatti <3

K y s s s s s

föresten!

grattis till micke som fyller 18 idag!

Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis! <3

P u s s e n

Plugg....

jag har försökt plugga i en hel jävla timma nu, men inget fastnar i hjärnan! det går verkligen inte, jag har prov om två dagar, och det kommer gå åt helvete ser jag redan nu, och och om man har en mamma som jag har så kan man inte plugga med henne utan man börjar bara bråka och skrika! jag blir så jävla arg! Hon säger svaren och inte frågorna jag bett henne ställa.. uha.. Jaja jag får väl fortsätta plugga lite senare om jag orkar, just nu så känner jag att jag skiter i hela jävla provet för jag är så jävla less på skolan. Jag har inte G i ett ända ämne då behöver jag inte få G på den här provet heller. Så pass säger jag, jag kanske pluggar imorgon också för jag hade bestämt mig för att få G på det där förbaskade provet, men det blir kanske inte så nu längre eftersom jag verkligen tappat lusten, och jag orkar verkligen inte plugga! hjäääääääääääääälp!!

och min dag har väl varit helt okej.. Jag har varit på rätt så bra humlr idag! :) jag ska alldelses strax gå ut med hunden, och vi ska handla lite saker, och jag är jätte sugen på något, måste måste köpa något gått! ska försöka hitta något nyttigt i och med att jag ätit godis hela dagen :)


HAHA!

ja det var ju ett tag sen, och gud så små vi var då! Aa och jag är den galnaste dårå.. Det är så jävla kul och se videosar på mig när jag är liten, för jag var verkligen helt jävla galen!! ( och kolla hur blond jag var )

Jag och therese min barndomsvän :)



låten<3


godmorgon!

Hejsan hoppsan!

åh vad skönt det var att sova länge, det är inte ofta man gör det på en måndag :) Igår så tog jag det bara lugnt, jag tog en promenad med hunden och mötte valen, där efter gick vi hem till mig och kolla på "I am legend" något sånt hette den. Den var bra, eller ja så långt vi han se innan jag blev jätte trött och nästan somna, så vi stängde av skiten. Ja så jag gick och la mig runt halv ett igår, så det var ju inte så jätte sent, nu ska jag snart gå ut med vovven, den står här och kollar på mig och viftar på svansen... "suck"
Men först så ska jag ta och äta frukost!

Kysssssss

Jag blir så sjuuukt glad av den här låten!


Fucking love, vart hittar man den!


kanel bullens dag?

God kväll!
Sitter här och tuggar på min bulle i och med att det är kanel bullens dag, mums...
Jag kom hem för ett tag sen, jag har varit i väsby, jag åkte dit igår.. Det är alltså mammas kille som bor där, så jag hade inte ett skit att göra, jag basta och badade sen satt jag och spela tv spel hela kvällen för jag hade så jävla tråkigt. Men jag var helt inne i det där och kunde inte sluta, och tv spel är inte riktigt min grej. haha.
Idag har jag inte heller gjort så mycket, jag har kollat på idol i fyra jävla timmar och sen varit ute på en lång promenad med hunden, inte så mkt mer än det faktiskt. så nu är jag hemma, skit skönt!
Imorgon är vi lediga också, och jag jag vet inte alls vad jag ska göra, ta det lugnt, vara hemma och bara kolla på film.. Nu har jag inte så mycket mer att säga.
Vi höres senare eller imorgon.

P u s s e n

helg förf**!

god fredag!

åh vad skönt, nu är det helg! Yes jag har varit i skolan idag. som alla andra antar jag? Jag slutade 13:40 idag. skippade idrotten. Vilket var väldigt skönt, även fast ja aldrig är med på dom, men det är skönt, det är fredag och sluta tidigt? det är väl klart som fan att man går hem då? precis.
Min kväll blir nog inte så jätte bra, jag tar kvällen som den kommer faktsikt, men jag kommer inte göra något speciellt. & imorgon ska jag iallafall till väsby med mammsen för vi ska till marco hennes kille.. yes yes, men jag skriver lite mer sen, för jag ska torka mitt hår nu sen sätta på mig lite kläder.

K y s s

missmissmissmissmiss..........


låten <3


Ett "snabb inlägg"

hejsan hoppsan..

kom precis hem efter en kvällspromenad med valen. Fy fan vad kallt det är ute, det är helt sjukt! Jag vill inte ha viter...
Imorn är det fredag iallafall vilket innebär att det blir mycket sova (A)! & + att vi är lediga på måndag, så det är ju skönt! Inga planer för helgen alltså, känner på mig att det kommer bli en riktigt tråkigt helg, men men.. helgerna är till för att vila (?) haha.. Min dag idag har inte varit så suverän bra alltså, har varit irriterad iprincip hela dagen, eller jag har bara blivit sur för små saker. Det är lingon veckan för mig också, så det är kanske inte så konstigt. Men ja, jag tänkte alldeles strax ta och knoppa för imorgon blir det upp tidigt, jag börjar redan vid 08:15, UHHA!

Natti natti pöss!


RSS 2.0