Måndag

Hej.
Idag är det måndag.. den tråkigaste dagen på hela långa vecka, Jag började klockan 8:00 och slutade klockan 14:10. Idag har det varit halft fint väder. både sol och mycket måln..Menmen, jag hoppas att det kan bli sommar snart. Men det är ju ettag kvar. idag har jag varit i jakosberg har ätit och sedan kolla vi bara runt, jag skulle inte köpa något och det gjorde jag itne häller, eller jo bara ett skärp och örhängen men ingenting annat. Imorn är det tisdag.. Inget planerat då inte. Få se vad som händer, skulle kanske åka in till stan och äta med en kompis, men jag får se vad som händer, nu ska jag ta och hoppa in i duschen, men ni få ha det så suuuper bra. föresten så är det lov snart om bara 4 hela dagar, SKÖNT!
 
ciao / M


<3!

Veronica.
Du vet inte hur mycket jag saknar dig. Jag brukar tänka tillbaka, har så jävla många o fina minnen med dig.. alltså har 100 album med bara bilder på oss, från 9år till 12 år.. alla dessa minnen kommer jag aldrig glömma och du..  Jag kommer alltid finnas här för dig.


   <--- Gamla bilder


älskar





SAKNAR SOMMAREN SÅ GALET MYCKET <3 !






skansen?

hallå alla glada.
Lördag idag och förlåt för jag inte skrivit på länge. men jag har inte suttit vid datan och har itne haft tid. MenMen idag ska jag,pappa,farmor och linda åka in till stan vi ska till skansen och sedan ska vi ut och äta. jag vill äta sushi! i like. igår sluta jag klockan 11:30 och det var galet skönt! efter skolan åkte jag hem till en kompis kollade på film bara sedan åkte jag hem till kungsängen där pappa kom och hämta mig och vi åkte raka vägen till donken och åt, usch vad mätt jag blev. men nu ska jag ta och fixa det sista, skriver sen.
pusspåer!

outfit


LÅTEN


söndag

hej alla glada!
Idag har jag och sanna varit i stan, vi fika och sen köpte hon piercing, vi var inte där länge alls, sen åkte vi hem till mig och bara tog det lungt, sedan tog vi oss en liten promenad ner till centrum,jag köpte caffe till mamma sedan träffa vi några kompisar nere vi stationen så prata vi lite med dom, sen gick vi tillbaka hem till mig och bara chilla galet du vet.

I morgon är det måndag igen, skolan.. usch, jag börjar klockan åtta och slutar tio över två, skönt! men jag vet inte alls vad jag ska göra efter skolan, få väll se om någon vill ängna sin tid till att vara med mig, men nu ska jag duscha och sedan ska jag bara umgås med min mamma!

ciiao /M


godkväll..

..alla myslingar.. eh ja jag kom på det där ordet nu.. faktiskt, vet inte vad det betyder, men whatever, idag har det varit så gaaalet skönt väder! tycker jag faktiskt. det har varit varmt, eller alltså inte varmt men inte kallt häller, jag har kunnat gått i min skinnjacka utan att frysa, har kunnat suttit på ballkongen utan jacka utan att frysa, mmh gud vad härligt! Idag har jag iallafall varit meden kompis, en sån där lite allmänt störd person.. eller nej jag skoja pojken är bäst, men det är sällan :) jag är fortfarande jätte glad på grund av det fina vädret som varit idag, men aa efter jag varit med han mötte jag min käre mor i centrum vi köpte maten tills kvällen, det blev... ah mat heltenkelt. sen gick vi hem, mamma laga mat och jag duscha,städa mitt rum sedan tände jag ljus och bara chilla galet lite så där med mig själv, sen var det mat, efter maten följde jag men min älskade syster ner till stationen hon skulle med tåget och där efter mötte jag Linnea och några andra konstiga människor.. Sen klockan elva började jag röra mig hemåt och direkt när jag kom hem satt jag på min älskade pyamas och satte mig med min chips skål och det där cola glaset i handen och satt på en film.. skönt, ja det tycker jag verkligen.





fredag

hallå!
nu har fredagen kommit, oj vad skönt! inte för att det skulle hända något speciellt då men, det är skönt bara.
Jag sitter hemma ikväll har galet tråkigt.. klockan är bara 22:05. Idag har det varit galet fint väder! Jag blir så uuber glad då, vädret lixom räddar min dag, aja har nog inte så mycket att skriva ikväll.. Imorn har jag inte häller några planer alls, får se vad som händer lixom aja nu ska jag fortsätta digga min musik för mig själv, haha.. Alltså åh vad jag längtar efter sommaren. Åhhh ! men ha en riktig toppen kväll hörni.
pusspåer







Bild från i somras




Dagens outfit


VIDEO

Tjenare alla glada. Nu sitter jag här på min tchill stol, haha. Och gör ingenting alls, sitter och lyssnar på Tina turner, och har sett filmen nyss om henne. en grymt bra film tycker jag, men också sorlig. ska ta och hoppa in i duschen nu.

pusspåer



ett ganska snabbt inlägg så där

halllååå alla blogg läsare, idag har det varigt en galet bra dag tycker jag, har varigt på uberbra humör och det har ju varit klockrent bra väder! iallafall nu kanske inte i morse men åh jag blir såhära glad när det är fint väder, och jag längtar så jätte mycket efter sommaren! aja men den kommer ju när den kommer. Men iallfall, jag var ju som sagt på sjuk huset i söndags och hällsa på min syster, hon kommer hem idag! yes.. saknat henne faktiskt, hon har legat där sen i lördags, igår så fick hon åka till en kompis och bara ta det lungt, och sova över där skulle hon också göra. Men imorse ringde hon till mamma och bara grät och  ba "jag ser ingenting, det är helt svart" eller något hon stog o väntade på bussen, sen blev det lite bättre men hon såg jätte suddigt, läskit! Men hon fick iallafall åka tillbaka till sjukhuset imorse sen kommer hon ju hem idag eller hon kanske redan har kommit hem vad vet jag.

nu sitter jag iallafall hemma hos linnea, vi ska bara ta det lungt, kolla på film feta oss med lite godis, haha men ni får ha det så bra..

ciiiiiiiao / Michelle

O U T F I T

den här bilden bjuder jag på, ska till sjuk huset nu och då behöver jag inge smink :)

Förlåt

hej hej bloggen, förlåt för jag inte skrivit så mycket.. men jag har faktiskt inte hunnit och har itne alls känt för det häller, har dock  inte  haft så mycket att  skriva häller men men. i fredags gjorde jag inte mycket alls var jag ute med mina vänner ingenting som var såhär speciellt kul ni vet.
Igår lördag så vaknade jag hemma hos Linnea och vi tog en rätt Tidig buss till lidl där vi skulle möta Sanna, sedan åkte jag och sanna hem till mig och Linnea tog bussen hem till sig, för hon skulle duscha och grejer. När vi hoppat av bussen och gått den långa vägen ända hem till mig från stationen det tar då 10 min, jobbig bit dedär, a iallfall då kom jag på att mina nycklar låg i min väska hemma hos Linnea, och linnea skulle ju duscha och fixa sig innan hon skulle komma till mig och det tar typ en kvart med buss till stationen och sen ska hon vi gå dom här 10 jobbiga minuterna hem till mig så vi väntade på henne i ungefär 1 timme och 30 min eller nått, jobbit ! sen så kom hon. och då hoppa jag genast in i duschen och sen gjode jag mig ordning. sen gick vi ner till stationen igen , vi skulle ta bussen hem till Linnea då vi köpte med oss Godis,cola och chips, så den kvällen blev en typisk chill kväll, vi prata om allt, vi prata i fan flera timmar, vi prata om bla. Jorden altlså vad som skulle hända om den typ bara dog imorn eller något, och sen om döden, vad som händer när man dör ? dör man bara eller börjar man om på nytt? alltså jag vart nog Psykiskt störd eller något,
 Vad tror ni ? det är rätt kul att veta vad andra tror också för alla tror verkligen olika!
aja men whatever. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag äta frukost, och sedan ska jag till sjukhuset där min älskade syster ligger och bara har ont i hela kroppen  hon har legat där sen i går eller något sen ska hon vad jag vet ligga där tills imorn vet inte om det blir längre, men man får ju hoppas på det bästa!

ciao / M


Godmorgon

godmorgon alla glada!
det här blir bara ett kort inlägg för jag ska snart gå till skolan :) jag börjar halv tio och klockan är då nio nu..
idag gick jag upp klockan 6 och duscha sen gick jag och la mig igen och vakna kl åtta, det var gaalet skönt! men nu ska jag bara borsta tänderna och gå till skolan.

pusspåer!

O U T F I T













Min vardag! <3


chillkväll

hej bloggen!
vaknade klockan sju idag och då kolla jag direkt ut genom fönstret och där såg jag bara galet med snö. ingen bra start på dagen inte, dock har det ju varit en toppen dag idag, inga sura miner eller någonting.. igår så han jag ju somsagt inte skriva något som jag skrev i gårdagens inlägg. Men jag gjorde faktiskt inte så mycket, jag gick till skolan sket i första lektionen gick på andra sen gick jag hem för jag var uberdeppig. så jag satt bara hemma och det var et helvete, sen tog jag mig till tåget och åkte till bro och mötte min käre syster, sedan gick vi hem till hennes pappa och åt pizza, sen åkte vi till spånga till aggs kompis belly, hon skulle hämta lite kläder mm.
Just nu sitter jah hemma hos sanna med Linnea vi ska aldelesstaxs äta lite sen ska vi nog bara ta det lungt, tchilla galet prata om allt osv.



 (om det är något annat som ni vill veta om mig eller annat, fråga! om det är något som fattas, säg till, skriv på bara ! )




http://tusenhemsidor.blogg.se/

Outfit tisdag :)

skriver imorgon vad jag har gjort idag osv, hinner inte idag , puusss



Söndag

hej bloggen
idag har jag ju varit hos Lill Aaron eftersom han fyllde år i onsdags, så vi fika lite sen efter det så åkte jag till kungsängens station och mötte sanna, vi gick hem till oss och fixa oss sedan åkte vi till söder och sola jag blev faktiskt brun! :) efter det så åkte vi direkt hem eftersom det regnade! usch fyy. men men nu ska jag kolla på beck med mamma, pussspåer

gårdagens köp :

 chinos från Sisters 599 kr

 lång armad tröja från sisters 199 kr

och så här såg jag ut efter jag solat :)


Lördag

hejhej bloggen, nu sitter jag här på min chill stol som jag brukar säga, jag har precis fixat mig jag har sminkat mig satte på mig kläder och ätit frukost och gjort allt vad jag nu skulle göra. igår var det som sagt bara en tchill kväll för mig jag bada för vi har inget badkar hemma hos mamma, men sen satte jag mig vid datan och blogga lite och sedan satt jag på en film och somna med chips  och godis skålet i knät. Nu sitter jag och väntar på pappa, han kom nu och vi ska taggga till kista och handla lite kläder och kolla på bio
ciaaaao / M

Dagens outfit

Jag och min syster en galet tråkig kväll


video

nu ser jag att det har blivit mycket videosar här, :) men den här lilla tjejen avgudar jag verkligen, lyssna! puuss


hahahahaha Sanna, bada badekare?

haha jag börja sjunga på den här  "låten" och Sanna börja aas garva och trodde jag hade kommit på den själv, men här har du den! puss på dig

Fredag, waao

yes,. då var det fredag, shit vad jag har längtat tills att det ska bli helg och nu är den här!
han inte skriva igår, var för trött, jag var iallafall på söder igår och träffa några kompisar kul var det! Sen när jag kom hem så var det bara mat,duschen sen sova. var gaalet trött igår alltså..
men idag försov jag mig jag börja åtta så jag gick hemifrån kvart över 8 och sedan bestämde jag mig att skita i min första lektion eftersom det var idrott, me hatar idrott. så jag hade bara 3 lektioner idag eftersom jag drog eget schema, direkt efter skolan åkte jag och mina kära vänner in till stan och tog tåget hem runt 20 i 6 för halv 7 skulle pappa komma och hämta mig. så nu sitter jag ny duschad här och bara tchillar gaalet, och i morgon blir det bio med min käre far, min syster och hennes kille, pappas tjej, zebbe och Elvis det blir väll mysigt.... nu ska jag hämta min lilla chips skål och mitt cola glas och bara ta det lungt den hära fredagskvällen.

ciiiiiiiiiiiiiiiiao / Michelle



kvällens outfit


Det var itne bara smink det var andra saker också



Min katt är ju kille men dock ser han ut att njuta? men whatever ;)


Angelica LIKE THIS

ubertråkigt

då sitter jag här på min chill stol igen, som vanligt har ingenting annat för mig på kvällarna det blir att man ruttnar framför datan, och jag har ...? uuuuuber tråkigt. Idag har jag inte gjort någonting alls, gick upp klockan åtta imorse för jag hade sov morgon, jag började halv tio, Skönt! efet skolan gick jag,sanna och Linnea raka vägen hem till Linneaa och bara tchilla gaalet du vet? och jag tog sedan kvart i 8 bussen mot stationen och gick hem. Idag har jag varigt galet socker sugen eller bara varigt sugen på onyttiga saker. Och när jag kommer hem så sitter Angelica min syster och hennes pojkvän och mysar i soffan med 2 skålar iknät ah i dom var det godis och chips i, lyckoblommor alltså. Men aja nu kom mamma hem hon har varigt i göteborg på någon utbildning och nu kom hon hem med 40 miljarder kilo smink, mmh.

Pusspåer


Desperate Housewives


Ja då var det..

Tisdag idag, det har varigt en riktig toppen dag! inga sura miner allt har bara varigt perfekt!
men men imorse försov ja mig som vanligt fast det var bara en halvtimme idag men det är ändå ganska mycket, jag gör ordning mig på en timme varje dag och då ska jag alltså ha hunnit ta en snabbdusch inte håret bara kroppen för duscha gör jag varje kväll inkl håret, klä på mig mina kläder sminka mig och fixat håret alltså sätta i mitt löshår med mera plus att jag ska äta frukost, så jag går upp 6 eller halv 7 på morgonen och jag börjar kl 8 för mig tar det 20 min att gå till skolan så igentligen måste jag gå 20 i åtta men jag tror alltid att jag hinner på 10 min så jag går iallafall 10 i och kommer till skolan 10 över ibland 20 över. Imorgon har jag sov morgon YES! jag börjar halv tio, det är galet skönt.. men jag slutar kvart i fyra... jag slutar igentligen 14:35 men jag har en extra svenska lektion efterskolan..Men nu börjar desperate housewives om jag nu stavar rätt? ar inte särsklit bra på stavning och speciellt inte på engelska!


ciiiaaao

Outfit/kvällens (flim partaj)


Bilder

skoldan

almänt fula bilder men det var bilder sen idag det´



Måndag

då var det måndag idag igen, usch lovat har bara flygit iväg, kom nästan precis innan för dörren har varigt i jakan och köpt lite smink,örhängen med mera, skoldagen gick jätte snabbt, dock är det ki måndag och den segaste dagen i veckan, jag hatar den. men men.. hade nog inte så jätte mycket mer att säga ska hoppa in i duschen nu och efter det så ska jag äta lite sedan ska jag sätta på en bra film,

ciao /Micheliitaaaa



RSS 2.0