Min och simon dag idag!

hello!

Kom nyss hem efter en kvällspromenad med min kära...  Nu sitter vi och sjunger och spelar gitarr.. Vi har så tråkigt!
Vi ska nog snart gå och lägga oss, för simon ska upp kvart i fem imorgonbitti..

Idag har det varit vår dag, så jag förberedde en picknik till oss två när tills han kom hem ifrån jobbet så gick vi upp på en klippa med sjöutsikt vid mig.. Det mysigaste man kunde hitta här ute på landet! Haha..
Han gav mig 10 rosa rosor..  Vi tog bort en ros för att man ska aldrig ge tio st det betyder otur säger någon utav våra mammor! Haha....
Sen när vi kom hem så har vi bara kollat på resor, sen blev det så tråkigt så vii tog en kvällspromenad! Men imorgon ska jag åka och hämta mitt pass och ev. träffa en söt liten vän..  Sen måste vi boka resa imorgon!!! Så jag och simon bara kan få en skön resa o bara kan komma ifrån det här landet.. Jag vill bli BRUN!!





En bild från någon dag sedan, var tvungen att ha långbyxor när det var 30 grader varmt ute typ... Innan jag skulle vaxa benen.. Lite kul. :)




Klar!

Nu är jag klar.. Det gjorde ont.. Har inget mer att säga..Tack mamma för smärtan, ne jag skoja :) Det var väl värt det!!

Men Men,, någon anonym person hade komenterat inlägget om mina tattueringar som jag ska göra, att den andra var på något privat ställe och det är det verkliigen inte.. Jag ska tattuera mig på insidan av överarmen :D

Såhär.. Det här är kenzas tattuering.. Men jag tycker det är skit snyggt att ha där!


Vaxning!

hallå i stugan.. Jag är vaken :D
Idag vakna jag rätt tidigt.. Nu ska mamma snart vaxa mina ben :) ska bli så skönt.. gick med långbyxor när det var 30 grader varmt liksom..

Men nu ska håret bort!

Peace


Söndagskväll

Sitter ute på min ballkong nu.. läser Kenzas blogg (Den ända jag läser).. sitter på tråkiga facebook och myser så här en tråkig söndag sommar kväll!
Men det är jätte mysigt o sitta med mammsen carina och angelica på ballkongen o mysa!




Bilder från igår!


Söndag!

Oavsett om man har lov eller inte så är söndagar ALLTID lika tråkiga.. fy på det..
Idag gick jag väl upp i skaplig tid, inte allt försent iallafall! Jag och simon tog en promenad från honom  till brunna för att hämta mina nycklar och det tog ca 40 min, sen gick vi till  mig och det tog ännu längre tid!

Så nu är vi hemma hos mig, jag har duschat och lite så.. Jag är så sjukt sugen på sallad.. Så undra om man ska gå ner och köpa en god sallad eller om man ska göra en egen???? Hmm..

får suga på den karamellen!

Peace


vem ska rädda min kväll. ikväääääääääääääll?

Nu är jag hemma igen! Jag åt en god pasta med oxfile och tigerräkor, de e standard! haha iallafall på gc för den är så otroligt god!

Jag har då cp tråkigt. simon och hans polare har "grabbkväll", så jag är hemma orkar inte göra något.. En kvällspromenad skulle inte sitta helt fel.. Men folk tänker inte som jag på en fredag ikväll... För dom andra är det väll "fekke" Som de kallar det...

Älskar den här videon.. Den är så fin! låten är iof också bra, men ganska uttjatad.. tyvärr!





Nu blir det middag med älsklingen

nu bär det av ner till gc för middag! Jag är sugen på sallad eller någon form av pasta!

hörs sen!


solen har kommit till min ballkong

Lite då och då kommer solen fram, satt nyss och solade, men nu hamnade jag inne i soffan igen.. Jag har en sovande simon i mitt knä också...

Ikväll tänkte jag bara ta det lungt! Kanske går ut och äter med en vän, annars är jag nog bara hemma och lagar en god middag med min syster och umgås lite med henne! Myspys...
nu ska jag ut till solen igen! Sen ska jag duscha och fräscha till mig lite!

Peace





Tog några bilder på mina söta lurvisar också :)



Nu:


Vart tog solen vägen?

När jag vaknade imorse, kl 10:30 så var det soligt, och jätte bra väder! Jag och Angelica gick ut och satte oss för att sola, vi hann sola i ca 10 min för sen försvann solen! Kul... Så nu ligger jag här i min ensamhet.. Igen, angelica for nyss till jobbet och jag gör ingenting.. Simon kommer nog snart.. Han slutade klockan 1!!

så ja.. man kanske ska ta och planera kvällen då istället för att bara ligga och dega!

Puss




Föresten!

Så ska ni få se de nya smyckerna som jag har fått av mamma, det som jag hämtade ut här om dagen!

En jätte snygg ring!



Och ett super fint armband i vitt guld och diamant!  Gulligt va?



nu får det vara nog

Nu får det vara nog med sola! Jag och Angelica har solat sen 10 i morse, Anelica ställde klockan på 10 för att vi skulle ut och sola, så jag fortsatte sova på ballkongen!

Så nu har jag duschat och fräschat till mig tills min älskling kommer hit! Han åker hit direkt efter jobbet! Och Angelica har åkt till jobbet, men hon åkte klockan 1!
nu kom simon hem....


så nu ska vi laga mat!


Jag tidigare idag!



Och dagens outfit!


Underbara väder!

Hejsan hoppsan!

vilket underbart väder va? En perfekt dag för att åka in till staden och ta en mysig promenad med min kära, ellerhur? ;)
Jag ska snart börja röra mig in mot stan för att möta upp simon, han har ju jobbat idag så jaa, jag åker in vid två, tänkte kolla om jag hittar något fint också!  Så möter jag upp simon strax efter tre :) Men nu ska jag ut på ballkongen och sola lite innan jag går!

Peace

Outfit, jag tar på mig långkjol på mig idag, skönt och slappt! :)

Alice cooper - Det var grymt!

Ja, det var det verkligen.. Vi fick en hyffsat bra plats också! Fast mamma stod allra längst fram den jävlen :( ..
Jaja, idag vaknade jag skit sent, 20 i två! Har sovit bort hela dagen, jag skulle egentligen ha åkt in till staden och handlat lite idag med engel, men det sket sig nu för det blev lite tight med tid eftersom jag måste duscha och allt sådant! Men nu måste jag åka till jakan för att hämta mitt fina armband på guldfynd!

Vi hörs sen!


Mot Staden!

Hallå där, sitter hemma hos pappa nu och väntar på att linda ska bli klar.. Så vi ska gå aldeles strax!!
Nu har jag iallafall bokat tid till att tatuera mig, ska göra det i början av augusti, precis efter jag har varit utomlands!! Längtar faktiskt..

Nu ska jag gå! Péace


2011-07-04

Godmorgon!

Lite ändrade planer blev det idag...  Jag ska snart ta mig till tåget för att åka till bålsta, ska träffa min käre syster Linda, vi ska åka till en tatueringstudio i bålsta o kolla priser hur mycket mina tatueringar skulle kosta och boka tid! Sen ska vi hem till pappa och fixa oss och så, sen bär det av in mot staden och äta lunch/middag och sen blir det alice cooper!!  Say wehooo :)

Jaja, nu ska jag gå peace!

Det här är dom jag ska göra!! Men den ena säger jag inte vart den ska sitta ;) mohaha


Metallica

Oj vad metallica är grymma live alltså! Sitter och kollar på tvn alltså, är inte där men hade verkligen velat det! Får gåshud alltså!!

Sitter här med mamma, hon är helt galen i dom, hon har höjt till högsta volym nästan! Haha
Jaja, jag tänkte bara skriva några rader innan jag lägger mig och sover! Är väldigt trött nu, imorgon ska jag försöka gå upp i tid och ta en lång promenad med mammsen och sendan ska vi till jakan och hämta ut mitt fina armband jag fått av mamma, och sen på kvällen bär det av till grönan för att kolla på alice cooper!

Nu är det läggdags! Peace






Mot rättaboda!

Oj vilken värme!

Trodde inte att det var så här varmt när jag kollade ut genom fönstret när jag vaknade, det var ju molningt! Sen gick jag ut på ballkongen och kände hur varmt det var...
Så nu bär det av till rättaboda, för mamma är hundvakt åt mormor och morfars hundar!

Hörs sen!!


Hjälp, tack?

Nu är det så att jag bestämt mig för att tatuera mig, jag vet vad jag ska göra men vet inte vilken typ av textstil jag ska ha... Jag behöver lite hjälp...

Av ni få som läser min blogg kan ju kanske kan säga??


Jag ska ha den i nacken!

man ser inte så bra, men..


RSS 2.0