halloween "påfågel"

TJENIS!

idag är det måndag och det vet redan alla så aa, Men idag har jag varit iväg och köpt saker till halloween jag köpte en mask eller vad man ska kalla det som man har över ögonen med massor med fjädrar som står rakt upp! haha sen köpte jag lösögonfransar sen ska jag köpa ett par skinn byxor imorgon :)
på halloween ska jag på tjejmiddag så det ska bli trevligt och sen ska jag till baby och umgås med han resten utav kvällen...

Och imorgon ska jag iväg och se ett program i frihamnen halenius hörna heter det, så jag angelica och maria ska sitta i publiken, så det ska bli lite kul! Men innan det så åker jag och angelica in till stan så jag kan får handla skor o byxor sen ska vi äta middag och därefter åler vi vidare till frihamnen!
MEn men nu ska jag hoppa in i duschen!

Kyssss

eftersom att jag är sjuk...




"du vet att gud vet"

igårdagens inlägg skrev jag att jag och angelica satt och kolla på videofilmer sen vi var små..
och här ett litet klipp sen när jag var liten... jag hade en period då jag svor så mycket för mig sjölv och för mina dockor osv, mamma tyckte det var jätte roligt så nu frågar hon mig och jag svär mycket..



Nu blir det film!

 




förresten

Så tog jag och Angelica lite höstbilder för ett tag sen!

Tänkte lägga ut ett par



Sjukling

har varit hemma från skolan idag, skönt att vara sjuk ibland för man bara ligger i sängen hela dagarna, snacka om att vila kroppen!
Idag har jag och angelica iallafall bakat och inte bara legat i sängen o kollat på film, utan vi bakade nogon blanding av muffins/kladkaka/sockerkaka.. Alltså vi gjorde en muffins smet sen kom vi på att vi inte hade några muffinsformer så vi la de i en sockerkaka form, sen när den var klar så var det som kladkaka det smakade som de och det var jätte gott! Mormor och morfar kom på besök strax innan den var klar så dom fick också ta en bit av den goda muffins/kladkaka/sockerkakan ;)

Innan det så har vi legat och kollat på filmer sen jag och angelica var små, super roligt!
Sen efter vi bakade var vi bara mätta och vi mådde illa så vi la oss i sängen och kollade på en jätte dålig film.... riktigt "B" var den.

Så nu ska vi sätta på en annan film som förhoppningsvis kommer vara mycket bättre och där efter ska vi ta en långpromenad med vovven!

Kyss


40 graders feber...

Min helg, der har inte varit någon speciellt bra helg..
I fredags vakna jag med halsont, hade jätte ont i halsen.. Men jag tänkte att jag kunde orientera iallafall, eftersom att vi hade orientering.
Fast det gick inge vidare, efter fem minuter spring så tappa jag nästan andan och blev sjuk.. Så jag åkte hem mötte upp min syster och åt en fet pizza sen satt jag inne hela kvällen för jag kände mig inte så bra. Jag gick och la mig ganska tidigt sen vakna jag kvart i tolv och frös jätte mycket trots att jag hade två tjocka täcken på mig. Jag kunde inte röra mig och mitt huvud höll på att explodera kändes det som.. Så jag gick upp och tog en dusch och till och med strålarna gjorde ont mot min kropp.. Efter det gjorde jag massor med te och tog massor med tabletter så jag kunde sova.. jag hade 40 graders feber, det var längesen jag hade feber faktiskt, eller mådde så här dåligt. Jag grät som ett litet barn.. Men idag har jag mått bättre för jag har legat i sängen hela dagen o kollat på film och sovit, men nu känner jag att jag börjar bli dålig igen, surt..... SÅ DÄR SÅG/SER MIN HELG UT.. ROLIGT!

Så jag ska sova nu så hörs vi imorgon!

Peace


RSS 2.0