läggdags?

Godkväll!

Ska faktiskt gå och lägga mig snart, men ville bara göra en uppdate först!
Så ja, som alltid när jag ska köpa något, som idag så skulle jag köpa D. brand jackan, men den fanns inte i min storlek så jag beställde en när jag kom hem istället, i färgen röd, lite annorlunda så där! Jag har bara svarta så jag provar med röd! Jag ska åka och köpa päls till luvan också någon dag! Men det var väl mysigt, vi gick till affären Mathilde ( stavning ) och hälsa på amandus, efter som han han praktiserar där och så tog vi sällskap hem.. Och han satt och sjöng på JAJAMEN, ni vet Robert gustafsson aa. OCH DEN HAR INTE SLÄPPT MITT HUVUD! hater dig flr evigt.

Men men, jag ska sova nu så jag orkar upp imorgon!!!!

Peace








jacka!

God dag!
ligger i sängen med min hund och min "mysiga" katt.. haha eller? Den är inte mysig någonstans den bara busar hoppar runt i sängen som en jävla dåre!
Men men jag har precis duschat, tänkte börja fixa mig lite nu, ska in till stan med engel och köpa en jacka, sen ska vi äta och sola! Riktg mys dag/kväll blir det idag :)

Idag slutade jag tolv! Så det var ju riktigt skönt.... aa.... Har inte så mycket att skirva!

Hörs sen!



Bilder från idag


Jag är inte normal

Du är fin

Ego

Jag skulle ta upp krangrejen så kom det värsta vattenfallet så jag blev blöt.  Kul

god kväll!

Tjenis!
Det är måndag, det vet alla. En väldigt kall måndag måste jag säga, har frysit som ett djur! Så imorgon ska jag in med my angel och köpa vinter jacka!!!! jag vill inte frysa till döds!

Men men, jag har haft en väldigt LUGN helg måste jag säga, ifredags kväll var jag på gc, samuel spelade, han 'r väldigt grym!
Så det var väl trevligt, sen så i lördags var jag och Engel på alex och åt en god middag sen åkte vi hem och bara tog det lugnt! Så skönt. Sen blev det bio i söndags, eller ja igår och vi kollade på RED. Den skönaste filmen jag sätt på länge, me love! Den rekomenderas om ni gillar komdi/action, för jag älskar action..


Men idag var jag och Engel på John Bauer öppethus, kolla skolan osv, den var helt ok, förmodligen söker jag dit, ska på öppet hus på st: Martins på torsdag också, så jag får se hur den är! Men annars blir det john Bauer. Trevliga människor förutom några lallare som sa " tror dom att dom är på en jävla mode show eller" när vi gick förbi, nej men dom skulle väl vara lite tuffa inför de nya ettorna som kommer ;)

Men nu ska jag hoppa in i duschen!

peace

Bilder sen i fredags




Godnatt!


Julpynt och lussebullar

Mamma fick någon cpryck idag, hon ville nämligen julpynta för att det var så snöigt ute, hon är söt hon!
Så idag har vi julpyntat och ätit lussebullar! haha.
Så just nu så ligger jag och myser med min lilla katt Torsten och lyssnar på musik.. Har precis varit ute på en promenad med Vovven så hon fick leka lite i snön! jippi. As kallt.

Tänkte lägga upp lite bilder sen ihelgen! Men passa på o skriva lite också när jag ändå höll på!



sist men inte minst... så grym bild

Världens finaste!




kissemiss

Hej alla glada!

Vad sker i stugorna?.....

Själv så sitter jag i soffan och väntar på min katt, jag har fått en katt.. En liten kissunge som mamma och Micke är och hämtar, det är en liten pojke som ska heta Prinsen, den är fag.. skoja, lite gay namn kanske men whatever, en riktig sötnos är det iallafall!!

Idag träffade jag snyggnignen Engel, så vi var iprincip hela kvällen, sen träffa vi lite annat folk på gårn.. Vi spelade guitar hero, jag är så väldigt grym får jag lov o säga... Sen fick ju mamma sitt cpryck och ville köpa katten idag, ¨så då åkte jag hem.. Mamma är bäst <3

japp, imorgon är det Torsdag och jag har samtal på morgonen, det kommer gå bra för jag har skärpt mig i skoan, får g på alla prov..... Mohahah...
Sen är det fredag!!! Ska bli så skönt, jag ska ha tjejmiddag med tjejorna.. Det ska bli super mysigt.

Peace


bilder, som engel tog.


Lördag!

Morsning korsning!

Siiter nu framför brasan och värmer mig, det är så otroligt kallt! Jag ´är hemma hos Jannic och Tomas, ska bo här inågra dagar.. I bro...
Så ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Men någonting måste jag göra, få se om Veronica kommer ner tll bro, då blir jag glad så jag får träffa henne!

Igår kväll var jag ibro, jag var Hos Lena för hon har fyllt år, det var många som jag inte hade träffat på jätte länge som var där! Sen gick vi ut, trevligt trevligt!!

Jimmy och Linda är här och Linda har precis lagat good mat, det var jätte smarrigt!
skrev nu bara för jag har så tråkigt!

Skriver kanske senare, eller imorgon!

peace



Bild på jimmy och Linda, från deras brölopp! Så fiiina

Bilder sen ihelgen


storstädat

Yes. jag har storstädat hela rummet.. Men det ser nästan rörigt ut fortfarande..
Jag kan inte vara i mitt rum utan att vara irriterad om det är stökigt. Thats me.. haha
Så ja nu är jag klar och sitter nu och äter glass med min älsklings hund idaslida!
Jag ska aldeslesstrax gå och möta angelo i centrum, sen ska jag vara med henne ikväll! Hon åker till egypten imorgon, nää jag är inte alls avensjuk!!!! usch på henne jag vill också komma iväg!


Men men, jag har varit hos min älskling moster jannic nu nästam hela veckan, från i lördags har jag sovit där tills idag.. Och igår  kom snön, ME LOVE! åh jag älskar snö, tills jag kom ut med Niklas och Hampus som kasta snöbollar i mitt huvud och mula mig, aa dränkte mig i snö alltså, hela vägen hem till Putte... Hämnden är ljuv!


Mitt nystädade rum!




Och min älskade ida








Bio ikväll!


Tjenis!
Gud vad jag blev sugen på att gå på bio! Har varit sugen på det jätte länge, så ikväll sker de! Vilken bio vi ska se, det vet jag inte men whatever!
Imorse vakna jag klockan tolv och då gick jag och Agge ut på en lång pw direkt, vi gick mot stäket! Sen efter det har jag bara tagit det lugnt hela dagen så nu vill jag göra något!
Så nu ska jag snart äta och sen ska jag börja fixa mig!

Puss


Genom eld

Tjenispenis!

fyfan vad underbart det är med lov!
Och idag har jag verkligen försökt sova ut så jag vaknade runt tolv, skönt!
Så nu ska jag hoppa in i duschen så jag piggnar till lite och sen ska jag träffa tjejorna!

Ihelgen var det ju halloween och det är tydligen det nästa helg också :S fattar ingenting alla säger olika men whatever. på fredagen tog jag det jätte lugnt, kommer inte ihåg och jag gjorde något.. Sen i lördags så fira vi en vickans pojkvän för han fyllde år och var där ett tag, det var kul, sen åkte vi till bergvägen för det var halloweenfest i lokalen, den sög.. Det stank spya i hela lokalen och folk stog och dansa, ucsh!!!! Men så jag gick efter en liten stund!

Sen igår var jag och Angelica ute och gick i två timmar på förmiddagen, vi gick till stäket sen gick vi hem och duscha och så sen blev det lunch på Alex och det blev en cesar sallad Jag börjar fan bli duktig! Sen när vi kom hem hade vi så tråkigt så vi gick ut på en till långpromenad till brunna! fast då tog jag cykeln men det var jobbigare än att gå! SEn kom vi hem och bara satt på en film och tog det väldigt lugnt! så jag sov gott inatt! haha.

Men nu ska jag hoppa in i duschen!

Peace



RSS 2.0